Boşanmak üzere olduğum eşime doğum günü mesajı atsam mı atmasam mı ?

yelizze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
276
0
46
Ankara
mrb arkadaşlar uzun süredir yazılanları okuyordum bende yazayım dedim akıl alabilecek kimsem yok.Şimdi sizden fikrinizi istediğim konu maalesef ayrılıyoruz eşimle artık kabullendim çok canım yanmıyor ama hala onu seviyorum o da beni seviyor en azından öyle söylüyor eşimin doğum günü yaklaşıyor acaba o gün ona msj atıp doğum gününü kutlasam mı?? Acaba aklına tekrar barışmak istediğim filan gelir mi çünkü benim öyle bir amacım yok çok kırdı beni ama doğum gününde onu hatırladığımı bilsin de istiyorum bilmiyorum ne yapacağımı.Fikirleriniz nedir bu konuda yerimde olsanız atarmıydınız msj

Anladık hala seviyorsun adamı ama sakın atma mesaj. Erkekler her dakika kendilerini önlerine atan kadınlardan hoşlanmazlar.Zaten artık bir ilişki kalmamış da. atma mesaj küçülme gözünde adamın.

''iyi ki doğmuşsun,iyi ki tanıdım seni.. seni tanımasaydım kim den boşanacak mutsuz olacaktım:!'' yazacaksan eğer karışamam tabi. başka bişey yazacağını düşünemiyorum çünkü...

:) kesinlikle haklısın beni daha mutsuz edecek birini nasıl bulacaktım iyi ki doğmuşsun :)) yok yok atmıcam kızlar düşündüm de haklısınız o beni 3 hafta önce sabahın 6.30 un da aramıştı görüşmüştük hiç bi şey söylememişti ne yapmaya çalışıyor bu adam demiştim kendi kendime onun gibi bi şey olur msj atmam haklısınız

bencede atma sen direk barış bu adamla..sen onu seviyorsun o seni seviyor..bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...ayrılma sebebini bilmediğim için benim görüşüm bu ..şekerim

bizim ki tamamen saçma sapan nedenlerden dolayı bitmiş bir evlilik :S buraya yazma gereği bile duymadım yaşadığım dönemlerde çünkü yazsam hepiniz haklı olarak ne kadar saçma olaylar diyecektiniz boştan yere bu duruma geldik hayırlısı böyleymiş demek ki

canııım günah ,günah severken kendine ve karşındakine kıymak çok günah...madem o kadar saçma nedenler den dolayı ayrılıyorsunuz...ayrılın ...görün nasıl pişmaan olacaksınız....eğer demiş olsaydın ben seviyorum ama onun sevgisi bitti ..ben mesaj falan atma değmez derdim..ama sen at o mesajı onu sevdiğini ve seveceğini de yaz

haklısınız kesinlikle ama maalesef benim eşimin psikolojik sorunları var sanırım o barışmıyor çok mücadele ettim ben bitmemesi için istemedi şimdi aradan aylar geçtikten sonra beni aradı görüştük yine hiç bir şey söylemedi benim pişman olacağım bi şey kalmadı elimden geleni yaptım bitmemesi için o istedi şu an hala beni sevdiğini söylüyor ama birlikte olmak için de hiç bir şey yapmıyor maalesef şubat 15 de davamız var bitecek

neden ayrıldınız özel değilse biraz açar mısın ?

hmm psikolojik sorunları varsa zor tabii..e birde o yaklaşmıyorsada zor....çünkü böyle insanlara anlatamazsın derdini 15 şubata kadar inş barışırsınız:Saruboceq::Saruboceq:

öğretmen olduğum için önce nikah oldu benim yaşayacağımız şehre gelmem için 4 ay sonra da düğün olacaktı bu 4 ay süresince birlikte yaşadık işte ev işlerini filan halletmeye çalıştık düğün aşamasında bi kavgadır koptu ailesi hiç aramadı ama babsı onun yerine gidip sağolsun!!! bana boşanma davası açmayı bildi annemlerde istemiyordu onu zaten ama benim enteresandır ailesiyle aram çok iyiydi ona rağmen bana dava açtı babası!!! bi kavga nedeniyle boşanılır mı evlenince insan hiç mi kavga etmeyecek saçmalama kendine gel filan dedim ama adamı kim tutar coştukça coştu :S sonunda beni de bıktırdı amaan sende diyecek duruma geldim ancak aylar sonra tekrar arayınca belki de o da sakinleşmiştir adam ondan aramıştır filan diye düşündüm ama nerdeee aynı kafa devam ediyor

Ben yazmazdım.
Boşanma aşaması sıkıntılı olur, çok gerekmedikçe muhattap olmamaya çalışın. Barışma niyetiniz de yokmuş nasılsa.

Seni kirmis birisi su an hala kocan olsada ve ayriliyorsunuz.. tamam vefali bir insansin ama bu kadar vefa cok fazla ...kesinlikle atma derim

asiyim15 çok teşekkür ederim Allah hayırlısını versin maalesef ki hakkımda hayırlısı bu gibi gözüküyor

sana değer vermeyen biri için değmez ,atma msj....,seni gerçekten seviyorsa evliliğinize sahip çıkar,,,ne yapacağını bilmiyor o bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…