öğretmen olduğum için önce nikah oldu benim yaşayacağımız şehre gelmem için 4 ay sonra da düğün olacaktı bu 4 ay süresince birlikte yaşadık işte ev işlerini filan halletmeye çalıştık düğün aşamasında bi kavgadır koptu ailesi hiç aramadı ama babsı onun yerine gidip sağolsun!!! bana boşanma davası açmayı bildi annemlerde istemiyordu onu zaten ama benim enteresandır ailesiyle aram çok iyiydi ona rağmen bana dava açtı babası!!! bi kavga nedeniyle boşanılır mı evlenince insan hiç mi kavga etmeyecek saçmalama kendine gel filan dedim ama adamı kim tutar coştukça coştu :S sonunda beni de bıktırdı amaan sende diyecek duruma geldim ancak aylar sonra tekrar arayınca belki de o da sakinleşmiştir adam ondan aramıştır filan diye düşündüm ama nerdeee aynı kafa devam ediyor
haddinden fazla nazlı ve ben bu kadar nazlı bir erkekle yapıp yapamayacağımı sorgulamaya başladım bi süre sonra şükür o günler geçti artık ne bileyim doğum günü yakın ya hani öyle bi estiler onu hatırladığımı bilsin istiyordum ama sağolun kızlar sayenizde kendime geldim
haklısınız kesinlikle ama maalesef benim eşimin psikolojik sorunları var sanırım o barışmıyor çok mücadele ettim ben bitmemesi için istemedi şimdi aradan aylar geçtikten sonra beni aradı görüştük yine hiç bir şey söylemedi benim pişman olacağım bi şey kalmadı elimden geleni yaptım bitmemesi için o istedi şu an hala beni sevdiğini söylüyor ama birlikte olmak için de hiç bir şey yapmıyor maalesef şubat 15 de davamız var bitecek
doğum günü yakın olduğuna göre bu bir AKREP olsa gerek her ne yaşandıysa bir akrebi ikna etmek çok zor ..ama akrepler çok tutkulu olur...başkasını kolay kolay sevemezler.....çok üzgünüm ama sonuna kadar bekle bence
mrb arkadaşlar uzun süredir yazılanları okuyordum bende yazayım dedim akıl alabilecek kimsem yok.Şimdi sizden fikrinizi istediğim konu maalesef ayrılıyoruz eşimle artık kabullendim çok canım yanmıyor ama hala onu seviyorum o da beni seviyor en azından öyle söylüyor eşimin doğum günü yaklaşıyor acaba o gün ona msj atıp doğum gününü kutlasam mı?? Acaba aklına tekrar barışmak istediğim filan gelir mi çünkü benim öyle bir amacım yok çok kırdı beniama doğum gününde onu hatırladığımı bilsin de istiyorum bilmiyorum ne yapacağımı.Fikirleriniz nedir bu konuda yerimde olsanız atarmıydınız msj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?