Boşanmak üzere olduğum eşime doğum günü mesajı atsam mı atmasam mı ?

guzelim ya okuyunca cok kotu oldum nedense belkide sen haklisindir bilmiyorum ama ben kizlara hak vermiyorum ne olursa olsun o senin kocan bence o msj at beni biraz acemi bulabilirsiniz ben 2 yillik evliyim bende okadar cok sorunlar yasadik ki bosanmaya kadar geldik eminim kim benim yerimde olsaydi dayanmazdi ama ben seviyorum hepsini yuttum.simdide cok mutluyuz ara sira kavgalar buyuye bilir. Kime sorsan herkes bu yollardan gecmistir sen eyer onuseviyorsan burda ki msjlari dinnemessin bence at o msj:lepi:

canım bosanmaya karar verdıgın esıne hala mesaj atmayı dusundugune gore bence gerı donusu ve yuzune bakılacak hatrı vardır hala.Evliligine gözden geçir derim...

ben mesaj atmamandan yanayım....hatta bu senin için çok iyi bir fırsat...doğumgününde bile onu hatırlamaman ona koyar.....egosunu tatmin etmenin manası yok..

unutulduğunu hissetsin...seni tamamen kaybettini bilsin...bak nasıl pişman olacak ozaman...sakın yüz verme...gerçekten seviyorsa seni ne yapar ne eder kazanmaya çalışır....tabi kaybettiğinden eminse......

doğum günü mesajı atmaki emin olsun seni kaybettiğinden..............

ben olsam kesinlikle arayıp sormazdım. zaten o seni seviyorsa erkek olarak önce onun davranıp geri dönmesi gerekir.

eger gerçekten gecerli sebepler yoksa ayrılmak için çok yazık..insanlar yuvayı kurana kadar neler çekiyo neler yasıo.. ben olsam atardım msj tabi niyetim sadece msj atmaktı imajıyla (ortada ciddi bi sorun yoksa ).. belkide oda bunu hiç beklemiyordur .seviyorum acı çekiyorum diyosun da belkide hayırlı şeylere sebep olur cnm..

at bence ilerde pişman olucak ekstra bir de bu mesaj olur. bir eksik bir fazla ne fark eder diyorsan atabilirsin yanisempatiksalakcinni.

ikinizde seviyorsanız neden boşanıyorsunuz ki. belkide senden bir ışık bekliyordur. eğerki hatırladığını bilmeni hala istiyorsan msj atmalısın. belkide bu sizin için tekrar bir başlangıç olur.

babası neden dava açtı ki?
hukukumuzda böyle bi şey yok
babası ikna etti galiba

sakın atmayın,eminm siz atmayınca o size atcak
bi hatırlamadn diye...

kızlar çoook sağolun hepinizin fikirlerini tek tek okudum ve msj at diyene atma diyene de saygım sonsuz ben ise tam bir muallaktayım dün ne güzel atmıcam diye kararımı vermiştim :S ama büyük ihtimalle atmıyacağım kızlar inanın yaşadıklarımızdan sonra bana yaptıklarını anlatsam ki aklıma yeni yeni geliyor :S o adama değmez diye düşünüyorum biliyorum saçma ama seviyorum da

dava açma konusuna gelince babası tabiki de açamaz babası gitmiş avukatla görüşmüş bu salağa imzalı belge vereceksin demişler bu da vermiş boşanacağını bile bile :S bir sene dolmadığı için yaptığının hukuki anlamda bir manası yok ve bende karşı dava açtım o dava açınca ve en iğrenci de birlikte olunmamıştır diye yazmışlar mahkeme dilekçesine ben demedim babam yazdırmış diyor bana yaa :) gülüyorum artık bu adamın yaptığı saçmalıklara ne yapayım biz sanırım tamamen bittik hayırlısı böyleymiş demek ki

ne kadar iğrenç insanlar var ya birlikte olmak falan ne hakla bu kadar özele inebiliyor. sen şimdi hayır birlikte olduk diye kendini mi ispat edecen lmaz:

Sırf boşanmak adına insanların bu tür şeyleri basit bir olay gibi dilekçeye yazmaları konuşmaları kadar iğrenç bişey yok
İllahada bitireceksen adam gibi ben istemiyorum de bitirt.Yok babam yazdırmış annem böyle demiş.Kazık kadar adamlar ama beyinleri yok

di im ama en özelini bile ortaya döküveriyor adam ben şimdi hakimin karşısına çıkıp hayır biz birlikte olduk mu diyeceğim :)) terbiyesiz ve de beyinsiz bi insandan çıkabilir böyle süper hareketler

valla ben olsam mesaj atardım.o adamın kafasını bir güzel karıştırırdım. derin bir oh çker mahkeme gününü beklerdim.o adamında ki seni seviyormuş o zaman ben ne yaptım der kendi kendini yemesini sağlardım.
kayınbabamada duyurturur çıldırtırdım.
(aman ne kötüyüm)delikafadulden hihoyyyt

valla bi şansım olsaydı canını yakabileceğim fırsat bu fırsat derdim ama adam tepkisiz msj atmam da onun aklının benimle ilgili karışmasına neden olmazdı ahh ahhh keşke olsaydı

Bence adam tepkisizse hiç mesaj atma, bekle bakalım. Bence sen atmazsan o zaten seni sonra arar neden atmadın diye sitem eder, sen de içinden geçenleri söylersin.

Birbirinizi sevdiginiz halde neden ayrilacagini anlamis degilim.
Esiniz psikolojik sorunlari oldugunu yazmissin. Benim anladigim kadariyla ailesi bunun farkinda ve esine beyin yikamasi uyguluyorlar.
O yüzden ben sizin yerinizde olsaydim bizi ayirmak isteyenlere inat esimin psikolojik destek aklasini saglardim. Cünkü o zaman belki her sey hallolur. Madem birbirinizi seviyorsunuz bunu denemeye degmez mi? Denerseniz en azindan ileride pisman olup "keske deneseydik" demezsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…