:)) maalesef evet
yazdıklarım birbiriyle çelişiyor aslında hem adamı seviyorum diyosun hem barışmak için bi şey yapmam diyosun derdim yerinizde olsam :) ama maalesef yaşadıklarım dengemi bozdu sanırım
çok yaptım mavis87 düzelsin diye elimden gelen her şeyi yaptım kabul etmedi ypacak bi şey kalmadı artık saçma gelecek size ama gelse her şeyi unutalım dese ben razıyım ailesininin de onun da yaptığı her şeyi unutmaya ama onun öyle bi niyeti yok ve bende artık ona gel baştan deneyelim diyecek kadar güçlü değilim o yüzden kafamda bitirdim diyorum
sevdiğin belli zaten kendin de söylüyorsun kendince haklısın bunu ona hissettirmek son bir
şans vermek...eşin psikolojik sorunlar yaşıyor olabilir ama evliysen ona en yakın olan sensin
ve senin desteğini kabul etmeliydi babası dava açıyor eşin sessiz kalıyor bence değmez
bazı şeyler olmuyorsa olmuyor inan severek ayrılmak çok zordur ateş düştüğü yeri yakıyor
acını en iyi sen bilirsin ama biraz da kendini düşünmelisin.
mavis87 senin benim canıma kastın var :)) şaka yapıyorum.Ama dediğim gibi yakında bulunan bi eşyayı kafama fırlatır öyle bi şey teklif etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?