Boşanmak üzere olduğum eşime doğum günü mesajı atsam mı atmasam mı ?

Ben kadinlarin ezilmesini istemedigim icin genelde hep "ayrilin" diyorum. Ama psikolojik sorunlari olan kisiler yaptiklari hatalari bilerek yapmiyor ki :çok üzgünüm:

yazdıklarım birbiriyle çelişiyor aslında hem adamı seviyorum diyosun hem barışmak için bi şey yapmam diyosun derdim yerinizde olsam :) ama maalesef yaşadıklarım dengemi bozdu sanırım

yazdıklarım birbiriyle çelişiyor aslında hem adamı seviyorum diyosun hem barışmak için bi şey yapmam diyosun derdim yerinizde olsam :) ama maalesef yaşadıklarım dengemi bozdu sanırım

dengesizlik değil, ümidini kesmemişsin eşinden söylediklerinden bu sonuç çıkıyor

:)) düzeltmesi için çoookk fırsat vardı elinde artık bizim iş gurur meselesine döndü ben elimden geleni yaptım dediğim gibi yapacak bi şey varsa top artık onda.Ama hiç bir şey yapmaz ama seven insan gitmesin diye bi şeyler yapar sanırım sevdiğini söylüyor ama sevmiyor beni

Tamamen aynı durumdayım ben de. Elimden geleni yaptım, yoruldum. Bu durumda tek yapılması gereken karşı tarafın çaba göstermesini beklemek oluyor. Böyle bir çaba da yoksa kafada bitirmek en doğrusu.

özelse de bence de dediğiniz gibi karşı taraf bi çaba içinde değilse en güzeli kafanda bitirmek bende öyle yaptım zaten

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/396575-yolun-sonu-bosaniyorum.html

Neler yaşadığımı bilmek istersen burada herşeyi açıkça anlattım canım.

Kısaca özetleyeyim ama, çünkü çok uzun bir konu

Çok severek evlendiğim, son zamanlara kadar beni çok sevdiğini söyleyen eşim, 2 hafta önce ayrılmak istediğini, ilişkiyi kafasında bitirdiğini söyleyerek ve artık beni eskisi gibi sevemediğini anlatarak eşyalarını topladı ve ailesinin yanına gitti... Son zamanlarda çok fazla tartışmıştık, hep ben ayrılmak istedim, kaç kere eşyalarımı topladım evden çıktım, koştu peşimden. Ama en sonunda benim gitmeye kalkmalarım, kavgalarımız yüzünden çok bunaldığını söyledi ve şimdi boşanmaya kararlı. Olay bu.

Bu dönemde ben de çaba gösterdim ama pek bir faydası olmuyor, o yüzden ben de kafamda bitiriyorum yavaş yavaş.

biliyorum konunu okumuştum üzüldüm hem senin hem benim hem de bizim durumumuzda olan herkesin adına.Belki de bizim için her şey yeniden başlamalıdır hayat ya da kader neyse artık böyle istiyordur...

sevdiğin belli zaten kendin de söylüyorsun kendince haklısın bunu ona hissettirmek son bir
şans vermek...eşin psikolojik sorunlar yaşıyor olabilir ama evliysen ona en yakın olan sensin
ve senin desteğini kabul etmeliydi babası dava açıyor eşin sessiz kalıyor bence değmez
bazı şeyler olmuyorsa olmuyor inan severek ayrılmak çok zordur ateş düştüğü yeri yakıyor
acını en iyi sen bilirsin ama biraz da kendini düşünmelisin.

Ama psikolojik destek almalarini teklif etmemis ki. Teklif etse belki düzelir...

mavis87 senin benim canıma kastın var :)) şaka yapıyorum.Ama dediğim gibi yakında bulunan bi eşyayı kafama fırlatır öyle bi şey teklif etsem

mavis87 senin benim canıma kastın var :)) şaka yapıyorum.Ama dediğim gibi yakında bulunan bi eşyayı kafama fırlatır öyle bi şey teklif etsem

Yok, ben sadece birbirini seven kisilerin ayrilmasina üzülüyorum. Cünkü olanlar belki gercekten psikolojik sorunlari yüzündendir, ve eger öyleyse sizin icin hala bir umut var demektir, yani ben öyle düsünüyorum.
Peki ya kabul ederse? Onu ne kadar cok sevdigini görüp kabul ederse? Tabiki sen bilirsin ama teklif edersen hayir cevabini alsan bile hic bir sey kaybetmemis olursun. Ama kabul ederse, cok sey kazanabilirsin...

maalesef biz oraları geçeli çok oldu artık psikolojik sorunlarını ve onu tarihe gömmeye karar verdim çünkü bu şekilde iki arada bi derede kalarak ben çıldıracağım onsuz bi hayatın başlamasına 3-4 ay kaldı şunun şurasında arkasından yepyeni bir sayfa açacağım kendime onsuz ve huzurlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…