Anlıyorum..üzülmeyin allah herşeyi biliyor..yüce adaletinden sizi mahrum etmeyecektir..agabiniz maalesef sizin hakkınızı yediği için o paranın hayrını görmediği gibi bır yerlerden de çıkacak bunun vebali..Ev babamın üzerine değildi dedemin üzerineydi dedemde direk abime verdi ve kardeşinin hakkında ver dedi bende zaten balayindaydim yanı olaya katılamadım.. Bu şekilde gelişti.. Eşim güvene çok önem veriyor umarım tekrar kazanirim ve bu yola tekrar beraber devam ederiz ...
kimse.kocaci falan degil hanfendi.burda insanliktan bahsediyorum ben.tamam.annemin yaninda tabiki olcam ama ben bi hayat bi yuva.kurmusum ben.bunu yikarsam kim.mutlu olcak annemmi ??? bnden cok.oda.uzulcek okadar buyutup bu yaslara getirdiyse isterki mutlu olayim degilmi.ve insanlar sinirliyken herseyi diyebilir biraz olgunluk bunu zaten anlamamizi saglar.egerki ciddi ciddi oturup konustiklarinda hala ayni seyi.diosa ve gururunu dahada incitiyosa tabiki bosancak bukadar basit.kimse kimseye bagli kole degil bu dunyada.ben adam hakli demiyorum sadece insanlar bi cirpida atmamali.azcik mucadele eger olmuyosa benim onurumu hic.kimse ayaklar altine alamaz koca olsun o olsun bu olsun.anlamiosa zaten biter.siz biraz farkli bakiosunuz.O zaman konu sahibi de esinin bekarliktan kalan borclarini annesinin takilariyla, kendi mehriyle ve maasindan yuz lira bile harcayamayip oderken kirilsin, incinsindi di mi?
Annesi yetim 2 cocuk buyutmus hanimefendi.
Tek basina, alninin akiyla.
Maalesef ki sonradan borcunu odeyememis.
Buna karsilik her seyine "biriz" dedigim adam "bizi kazikladilar" demis.
Ben de hala hataliyim diyeyim, oyle mi?
Bu kadar da "kocaci" olmayin.
Bu yuzden benden bosanamaz bir adam.
Cunku kaziklandik derse, orada ben bitiririm zaten.
Ev dedemin üzerineydi ve abime verirken kardeşine de ver dedi ancak abim vermedi.. Ya tabiki çalıştığım maastan hiç para anlamadim diye bir sey söz konusu değil ihtiyaclarimizi ortak paydada harcıyordu ve haliyle her ay uç yüz dört yüz lira bir yere gitse kim olsa sorar öyle değil miHic bir sey anlamadim
Abin parayi kafasina gore nasil yiyor
Sizin yasal hakkiniz yok mu ?
Kocaniz olacak adam 2 bilezigin lafini mi yapiyor o zaten sizin ,size takmadi mi ?
Insanin basina her sey gelebilir kaybolabilirdi de ..
Ucuncusu siz neden adama para veriyorsunuz?
Icinden 100 lira bile alamiyorsunuz ve o sizin icin kazik atti bana mi diyor ..
Vallahi oyle bi yolarim ki onu bi daha kazik yemege hali kalmaz
Densiz
Dusuncelerime tercüman olmussunuz teşekkür ederim...kimse.kocaci falan degil hanfendi.burda insanliktan bahsediyorum ben.tamam.annemin yaninda tabiki olcam ama ben bi hayat bi yuva.kurmusum ben.bunu yikarsam kim.mutlu olcak annemmi ??? bnden cok.oda.uzulcek okadar buyutup bu yaslara getirdiyse isterki mutlu olayim degilmi.ve insanlar sinirliyken herseyi diyebilir biraz olgunluk bunu zaten anlamamizi saglar.egerki ciddi ciddi oturup konustiklarinda hala ayni seyi.diosa ve gururunu dahada incitiyosa tabiki bosancak bukadar basit.kimse kimseye bagli kole degil bu dunyada.ben adam hakli demiyorum sadece insanlar bi cirpida atmamali.azcik mucadele eger olmuyosa benim onurumu hic.kimse ayaklar altine alamaz koca olsun o olsun bu olsun.anlamiosa zaten biter.siz biraz farkli bakiosunuz.
Boşamaz seni merak etme.. cunku sen adamin eline para veriyorsun seni biraz korkutup baskalarina bir daha para yedirtme diye yapmis butun para kendine kalsin diye.. esiniz para goz kusra bakmayin sana kendi calisip kazandigin paranin hesabini soran adamdan hayir gelmez hele o kazik attilar lafi hic bir sekilde yutulmaz.. vel hasıl bosamaz para veren el kesilmez.
adiniza hayirlisi ne ise o olsun insallahDusuncelerime tercüman olmussunuz teşekkür ederim...
Zaten sadece boşanmak istemiyorum dedim ne ağladım ne de hayiflandim...Ben olsam yalvarmazdim. Cunku yalvarirsan ilerde bosanma kelimeleri havada ucusur. Bosanmaktan korktufmgunu anlayinca her kavgada bosanalim der durur.
Böyle konusmayin lütfen o annenin de ne zorluklarla iki çocuk büyüttüğünü bilemezsiniz.. Bende anneme maddi destek yaptım evlendikten sonra..eşim beni bosamalimiydi, gizli veya degil annem babam öldükten sonra beni ve anlamı evlendirdi, konu sahibinin annesi gibi hep çalıştı ama yetiremedigi yerler oldu bazen.. Yapmayın lutfenBunun için boşanacaksa zaten bosansın . Ara annenıde gelsın alsın kınasını . Bir ınsan kızını nasıl bu hale dusurur . Üzülme bıraz sakınlesınce sana hak verıcektır .
Haklisiniz ancak beni bu kadar üzen güvenini kırmış olmam istemeden de olsa... Zaten yapım gereği dik basliyimdir ancak hatami fark edersem kendimi yipratirim zaten hayatımda yaşadığım ikinci travma bu olsa gerek...Kendinizi suc islemis gibi eziklemeyin lutfen.Etrafinizdaki en masum insan sizsiniz.Ailenizin sucunu kocaniz köruklemis olan size oluyor.Sanki kocanizin servetini elinden aldiniz.Neyin hesabi bu boyle?Dik durun telafi edilemeyecek bir durum degil.
Hemen de yargılamaya ne meraklı bir milletiz yahu..Kadın fikir soruyor ne yapmalıyım bu durumda sizce diye ama hepimiz kişilik analizi yaparak oturduğumuz yerden ahkam kesiyoruz..
Yok abin şöyle yok kocan boyke yok annen böyle diye..
Arkadaşlar bende şimdi farkettim bu hatamızı
Yapmayalım bunu lütfen..fikir verelim..yeter
Evet ama bu güven problemini ilk yasayisimiz değil onunda bana verdiği güvende eksiklikler vardı tabiki bazen benimde ama hep düzeltmeye çalıştım yanlış anlasilmasin benim sigara kullanmama karşıydı ve ben gizli iciyordum eskiden bu nedenle bir güven problemi...Ben mi yanlış anladım bugüne kadar bütün maaşınızı teslim etmişsiniz birkaç kuruş için bizi kazıkladılar diyebiliyor. Sizi çok baskıya almış bir de boşanmak istiyorum diyebiliyor. Neden hep kendinizi suçluyorsunuz? Sizinki Stockholm sendromu gibi geldi bana. Korkuyu sevgi olarak algılıyorsunuz. Sizin kendine karşı zaafınızı bildiği için boşanmakla korkutuyor. hemen ilk hatada gerçekten boşayacaksa ben olsam hiç minnet etmem istediğini yap derdim. O da kolay kolay yapamaz yaparsa da ondan hayır gelmez kurtulmuş olursunuz.
Haklisin valla adam bekarlık borclarini da odetmis..kaç ay kadının maaşına el koymuş altınlarını almış.. Bide hesap soruyor ya vay kurnaz vaySakin ol ve aglamadan de ki ben bosanmak istemiyorum ama bosanmak istiyorsan da bosanalim. Zorla evlilik olmaz. Ailem zor durumdaydi ve bu aslinda benim hatam degildi. O an icin boyle bir sey dusunduler. Kimse kimseyi de kandirmadi, kimse kimseye de kazik atmadi. Sana da yalan soylemedim sadece o zaman soyleyemedim o kadar.
Biz iyi gunde kotu gunde diye evlendik. Oysa sen cok kolay evliligi bitirebiliyorsun.
Senin de evlilik oncesi borclarin odendi ama ben bunlarin lafini etmedim, kaziklandim diye dusunmedim. Sen bilirsin.
Bunları söylemek istemiyorum ama bugün gorumcemle konuştuğumuzda bunları söyledim ama o sana bunları söyledi dedi yanı aradaki fark benim saklamammis...esin cok ustune gelirse senin bekarlikdan kalan borclarini odedik ben sesimi cikarmadim benim tek sucum sana soylememekti annem oder diye soyleme ihtiyaci duymadim ama keske soyleseydim falan de. Ama ilk sozun bu olmasin sakin ol ve alttan al belki bu zamana kadar soylemedn dye kirilmiste. Ayrica bu yizden bosanmak istemeside anormal geldi bana. Cocuk oyuncagimi bu
insallah halledersin sorunu
Böyle konusmayin lütfen o annenin de ne zorluklarla iki çocuk büyüttüğünü bilemezsiniz.. Bende anneme maddi destek yaptım evlendikten sonra..eşim beni bosamalimiydi, gizli veya degil annem babam öldükten sonra beni ve anlamı evlendirdi, konu sahibinin annesi gibi hep çalıştı ama yetiremedigi yerler oldu bazen.. Yapmayın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?