Boşanmak üzereyim çok pişmanım

Sanmıyorum tekrar böyle kırıcı bir şey söyleyeceğini ancak tekrar ederse tabiki cevap veririm...

Anlıyorum..üzülmeyin allah herşeyi biliyor..yüce adaletinden sizi mahrum etmeyecektir..agabiniz maalesef sizin hakkınızı yediği için o paranın hayrını görmediği gibi bır yerlerden de çıkacak bunun vebali..
Eşiniz sakinleşince konuşursunuz
Şu durumda mağdur olan sizsiniz bunu anlamasını sağlayın gerisi hallolur

ya körsün ya fazla aşık,
kocam dediğin adam seni ilk olayda hemen boşuyor.Adam bildiğin paragözün teki, maaşını eline sayıyorsun ,ucundan para harcasan hesap vereceksin ve hala kocamda kocam diyorsun.
Güven zırvalığına hiç inanmıyorum, çünkü sen o parayı çarçur etsen haklı derim, ama zor durumda kalmış insanın ilk aklına gelen boşanmaksa , bir dakika tutmam o adamı koca diye.Çünkü bildiğin Paracı.
abin zaten akıllara ziyan, öyle bir abiylede asla konuşmazdım .
annende hatalı, bir büyük olarak böyle şeyler olacağını tahmin etmeli,seni zor durumda bırakmamalıydı.
sonuçta olan olmuş ve her Şerde bile bir hayır vardır.herkesin gerçek yüzünü görmüş oldun. Boşanmayalım diye sakın yalvarma ,gir işe çalış , kimsenin eline bakma

kimse.kocaci falan degil hanfendi.burda insanliktan bahsediyorum ben.tamam.annemin yaninda tabiki olcam ama ben bi hayat bi yuva.kurmusum ben.bunu yikarsam kim.mutlu olcak annemmi ??? bnden cok.oda.uzulcek okadar buyutup bu yaslara getirdiyse isterki mutlu olayim degilmi.ve insanlar sinirliyken herseyi diyebilir biraz olgunluk bunu zaten anlamamizi saglar.egerki ciddi ciddi oturup konustiklarinda hala ayni seyi.diosa ve gururunu dahada incitiyosa tabiki bosancak bukadar basit.kimse kimseye bagli kole degil bu dunyada.ben adam hakli demiyorum sadece insanlar bi cirpida atmamali.azcik mucadele eger olmuyosa benim onurumu hic.kimse ayaklar altine alamaz koca olsun o olsun bu olsun.anlamiosa zaten biter.siz biraz farkli bakiosunuz.

Boşamaz seni merak etme.. cunku sen adamin eline para veriyorsun seni biraz korkutup baskalarina bir daha para yedirtme diye yapmis butun para kendine kalsin diye.. esiniz para goz kusra bakmayin sana kendi calisip kazandigin paranin hesabini soran adamdan hayir gelmez hele o kazik attilar lafi hic bir sekilde yutulmaz.. vel hasıl bosamaz para veren el kesilmez.

Ev dedemin üzerineydi ve abime verirken kardeşine de ver dedi ancak abim vermedi.. Ya tabiki çalıştığım maastan hiç para anlamadim diye bir sey söz konusu değil ihtiyaclarimizi ortak paydada harcıyordu ve haliyle her ay uç yüz dört yüz lira bir yere gitse kim olsa sorar öyle değil mi

Dusuncelerime tercüman olmussunuz teşekkür ederim...

Ya o lafı bir anlık sinirle söylediğini dusundum ben güven ortadan kaybolmuş büyük bir hayal kırıklığı yaşamış on ay boyunca kendisini kaldırılmış hissetmiş empati yaptığım zaman biraz olsun anlıyorum kendisini

Kendinizi suc islemis gibi eziklemeyin lutfen.Etrafinizdaki en masum insan sizsiniz.Ailenizin sucunu kocaniz köruklemis olan size oluyor.Sanki kocanizin servetini elinden aldiniz.Neyin hesabi bu boyle?Dik durun telafi edilemeyecek bir durum degil.

Ben olsam yalvarmazdim. Cunku yalvarirsan ilerde bosanma kelimeleri havada ucusur. Bosanmaktan korktufmgunu anlayinca her kavgada bosanalim der durur.
Zaten sadece boşanmak istemiyorum dedim ne ağladım ne de hayiflandim...

Hemen de yargılamaya ne meraklı bir milletiz yahu..Kadın fikir soruyor ne yapmalıyım bu durumda sizce diye ama hepimiz kişilik analizi yaparak oturduğumuz yerden ahkam kesiyoruz..
Yok abin şöyle yok kocan boyke yok annen böyle diye..
Arkadaşlar bende şimdi farkettim bu hatamızı
Yapmayalım bunu lütfen..fikir verelim..yeter

Bunun için boşanacaksa zaten bosansın . Ara annenıde gelsın alsın kınasını . Bir ınsan kızını nasıl bu hale dusurur . Üzülme bıraz sakınlesınce sana hak verıcektır .
Böyle konusmayin lütfen o annenin de ne zorluklarla iki çocuk büyüttüğünü bilemezsiniz.. Bende anneme maddi destek yaptım evlendikten sonra..eşim beni bosamalimiydi, gizli veya degil annem babam öldükten sonra beni ve anlamı evlendirdi, konu sahibinin annesi gibi hep çalıştı ama yetiremedigi yerler oldu bazen.. Yapmayın lutfen

Kendinizi suc islemis gibi eziklemeyin lutfen.Etrafinizdaki en masum insan sizsiniz.Ailenizin sucunu kocaniz köruklemis olan size oluyor.Sanki kocanizin servetini elinden aldiniz.Neyin hesabi bu boyle?Dik durun telafi edilemeyecek bir durum degil.
Haklisiniz ancak beni bu kadar üzen güvenini kırmış olmam istemeden de olsa... Zaten yapım gereği dik basliyimdir ancak hatami fark edersem kendimi yipratirim zaten hayatımda yaşadığım ikinci travma bu olsa gerek...

Bence ailenizde eşinize karşı kötülemeyin evet söylemeliydiniz ama sizde çalışan biri olarak bunu bu kadar büyütmemeli ben eminimizi kendisi bunu ailesine yapsa kendini mutlaka haklı çıkarır ve ben çalışıyorum bu seni ilgilendirmez derd çoğu erkekböyle

Tanam

Evet ama bu güven problemini ilk yasayisimiz değil onunda bana verdiği güvende eksiklikler vardı tabiki bazen benimde ama hep düzeltmeye çalıştım yanlış anlasilmasin benim sigara kullanmama karşıydı ve ben gizli iciyordum eskiden bu nedenle bir güven problemi...

Haklisin valla adam bekarlık borclarini da odetmis..kaç ay kadının maaşına el koymuş altınlarını almış.. Bide hesap soruyor ya vay kurnaz vay

Bunları söylemek istemiyorum ama bugün gorumcemle konuştuğumuzda bunları söyledim ama o sana bunları söyledi dedi yanı aradaki fark benim saklamammis...

Sadece konuyu okuyunca annesıne onyargılı davranmısım . Sayfaları okuyunca anladım evet haklısın . Suç abıde ve kocasına bu kadar boyun egmesınde bence .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…