- 5 Şubat 2016
- 87
- 27
- 3
- 30
Tabiki hiç bir anne evladının kötülüğünü istemez benim annemde öyle iki bileziği sattiysa bana o iki bileziği yapıp üzerine uç bilezikte kendisi taktı.. Çok dusundum bugün bosanmayalim dersem eğer gurursuz hissedicem tamam dersem pişman olmaktan korkuyorum çünkü çok seviyorum.. Annemde blöf yapıyor ama öyle bir şey olursa ben senin yanındayım diyor..Ayni durum benim annemin basina da gelseydi anneme ben de verirdim sanirim.
Kazik attilar lafi cok agir bir laf. Sanki sen kendini zengin gosterip de evlenmedin ki?
Maasini almasi da tuhaf. Paragoz gibi. Eger bosanalim diye israr ederse de ikiletme bence. Para herseyden onemli onun icin sanirim.
Sen gerekli aciklamayi yapmissin. Iki bilezik icin bosanacaksa da bosansin. Ne var yani daha gencsiniz kac bilezik daha alirsiniz calisarak. Sen de bir hata yok. Annene uzuldum. O kadar zor durumda olmasaydi bunu teklif dahi edemezdi degil mi? Esin annenin durumunu biliyordur. Buna ragmen kazik attilar diyorsa bence cok da ustune gitme. Iyice dusunsun. Bosanalim derse de tamam dersin. Yalvarirsan bunu ilerde sana hep kullanir eline koz gecmis gibi.