• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak üzereyim kizlar desteğinize ihtiyacım var

ve surekli eve gec gelir hep kendi ailesi bemim aileme saygisi yok her kavgada s....git bi ton laf yiyip susuyordum aile evinde cok daha rahattim orda her seye katlandim bu sureci cok yipranmadan nasil atlatirim
Kurtulduğunuz için sevinin şükredin.

Alacağınız pata çok yüksek bir meblağ mı ki bu kadar pislik yapıyor bu adam?
Bu arada geçmiş olsun.

Aklın varsa direk ayrıl.fırsat bu fırsat o parayla kendine yeni bi hayat kurarsın.bir kuruşunu bile kaptırma sakın.üzülecegine sevin hatta.

2,5 yillik evliyim bu surec surekli kavgayla gecti hatta kaza gecirdik esimle birlikte ben sakatlandim bu haldeyken bile esim her kavgayi bosanmaya getirdi cok sabrettim alttan aldim hep biseyleri duzeltme yoluna girdim evi sehir disinda biyere tasimaya kalkti onun kavgasini ettim gunlerce evi terk etti gelmedi sabrettim bekledim tasinmayi kabul ettim evi gittim temizledim ama gecen gun benim bi tazminat hakkim oldugunu öğrendi gecirdigimiz kazadan dolayi bende o parayi almayi kabul ettim fakat o parayi alip ailesinden birinin adina yapacakmisiz bizim adimiza olursa borcundan dolayi devlet el koyarmis bende her olayda beni bosamaya kalktigi icin kabul etmedim bizim adimiza olmucaksa kimsenin adina yapmam kalsin dedim beni s.trle is yerinden kovaladi ağzini burnunu kirarim diye tehdit etti ciktim anne evine geldim konusmak icin msj atmis bende onunla evde konusmak istemedim disarda bulusmak istedigimi soyledim kabul etmedi o zaman evi bosaltiyorum esyalarini alirsin dedi bende tamam dedim siz olsaydiniz ne yapardiniz
böyle bir manyaktan kurtulduğunuz için kurban kesmeyi düşünmez misiniz?

Kaç kurtar kendini sakın eşyalarını almayua fln gitme altı üstü kıyafet ve diğer şeyler alacağın tazminatla hepsini yeniden alırsın. Sen boşanmana bak bir an önce.

Ya zaten bütün ihtiyaçlarını ailem karşılıyor diyorsun. Kocan olacak o saplama da döv sov hakaret etmenin dışında sana bir katkısı kocaligi yok
Ailen kapı gibi arkanda ve 150 200 milyar az bir para değil . Kendine güzel bir ev alabilirsin. Ailenle oturursan aldığın evi kiraya verirsin ailene katkın olur . Bir iş yeri açabilirsin . Valla bu pislikten kurtulda naparsanyap . Bu sana dönse dahi para için dönecek bence. Sakın ama sakın kanmayın

Yaşında gencmis daha.
Önce hayatını sağlama al.
Sonra seni seven değer veren biriyle yuvani kurarsin

Ben senin yerinde olsam ailemle g,der eşyalarımı alır evi boşalttım diye msj atardım ardından doğru avukata mahkemeye ver hem kocandan tazminat al boşa hem de kazanızdan olan tazminatı alın kendinize yeni bir düzen kurun bu ne yahu millet işkence edecek köle arıyor kendine

Ya zaten bütün ihtiyaçlarını ailem karşılıyor diyorsun. Kocan olacak o saplama da döv sov hakaret etmenin dışında sana bir katkısı kocaligi yok
Ailen kapı gibi arkanda ve 150 200 milyar az bir para değil . Kendine güzel bir ev alabilirsin. Ailenle oturursan aldığın evi kiraya verirsin ailene katkın olur . Bir iş yeri açabilirsin . Valla bu pislikten kurtulda naparsanyap . Bu sana dönse dahi para için dönecek bence. Sakın ama sakın kanmayın

Yaşında gencmis daha.
Önce hayatını sağlama al.
Sonra seni seven değer veren biriyle yuvani kurarsin

kizlar yorumlariniz icin cok tesekkur ederim evligimi goren bilen herkeste ayni seyi soyluyo bende bu saatten sonra duygularima yenik dusmucem ne olursa olsun kurtarcam kendimi onume bakicam geriye değil

2,5 yillik evliyim bu surec surekli kavgayla gecti hatta kaza gecirdik esimle birlikte ben sakatlandim bu haldeyken bile esim her kavgayi bosanmaya getirdi cok sabrettim alttan aldim hep biseyleri duzeltme yoluna girdim evi sehir disinda biyere tasimaya kalkti onun kavgasini ettim gunlerce evi terk etti gelmedi sabrettim bekledim tasinmayi kabul ettim evi gittim temizledim ama gecen gun benim bi tazminat hakkim oldugunu öğrendi gecirdigimiz kazadan dolayi bende o parayi almayi kabul ettim fakat o parayi alip ailesinden birinin adina yapacakmisiz bizim adimiza olursa borcundan dolayi devlet el koyarmis bende her olayda beni bosamaya kalktigi icin kabul etmedim bizim adimiza olmucaksa kimsenin adina yapmam kalsin dedim beni s.trle is yerinden kovaladi ağzini burnunu kirarim diye tehdit etti ciktim anne evine geldim konusmak icin msj atmis bende onunla evde konusmak istemedim disarda bulusmak istedigimi soyledim kabul etmedi o zaman evi bosaltiyorum esyalarini alirsin dedi bende tamam dedim siz olsaydiniz ne yapardiniz

Neyin kafasını yaşıyor eşiniz ben anlamış değilim.
Siz olsanız ne yaparsınız yerine, iyi bir avukat tanıyanınız var mı diye sorardım herhalde...

Neyin kafasını yaşıyor eşiniz ben anlamış değilim.
Siz olsanız ne yaparsınız yerine, iyi bir avukat tanıyanınız var mı diye sorardım herhalde...
ben kendimmi kotu niyetli dusundum qcaba diye burda kendimide sorgulamak istedim ama herkesle hem fikiriz onda art niyet var ben parayi alirsam o borclanacak bu saatten sonra o dusunsun

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun, umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun.
ama bir konuya değinmeden geçemeyeceğim.
"sakat" kelimesi hem cümle içinde hem de kullanıldığı kişi üzerinde hiç hoş durmuyor.
bunun yerine keşke "engel, fiziksel engelli, zihinsel engelli" kelimelerini kullanabilsek. toplumca yaptığımız bir yanlış aslında karşımızdakini ve kendimizi yaralayan kelimeler "sakat ve özürlü" ama maalesef vazgeçemiyoruz işte.. neyse, konuyla ilgili olarak da;
o alacağın tazminatı sakın ama sakın boşanmadan önce alma. daha önce bir kaç arkadaş yazmış ama üzerinden geçmek istedim ben de. boşanırken o paranın üzerinde hak iddia edebilir eşin.
boşandıktan sonra alman mümkünse o şekilde yap ve nakit olarak elinde tutma. hemen taşınmaz bir mülk edin kendine. ama bunu mutlaka boşandıktan sonra yap.
bir arkadaş yazmış ki eşinle konuşurken, konuşmaları kayıt altına al diye; bunu sakın yapma. çünkü karşındakinin izni ve haberi dışında kayıt almak suç teşkil eder. sonra haklıyken haksız duruma düşürme kendini.
umarım hakkında en hayırlısı neyse öyle olur. Rabbim gönlüne ferahlıklar versin, çok çok geçmiş olsun tekrar.
sağol canim cok teşekkür ederim haklisin zaten bosandiktan basvuru yapicam bu gunr kadar cok saf davrandim hep iyi niyetli oldum ama bu olaydan sonra asla iyi niyetli olmayi dusunmuyorum hep eve para getirmiyorum diye asagilandim ailesi bile her firsatta laf soktu bu saatten sonra ben uzulecegime onlar uzulsun

Merhaba arkadaşım, geçmiş olsun. 2.5 yıldır size bunu yapan şahıs parayı da alsa değişmez. Gider başkaları ile yer. Ailenizin yanından ayrılmayın. Babanız olsun hep yanınızda. Dışarda da değil, ailenizin yanına gelsin konuşmak için. Hoş bundan sonra buna gerek bile yok. Siz bir avukata gidip başınıza gelenleri anlatırsanız doğru yolu gösterir zaten. Evlilikte elde edilen her türlü gelir ortak olduğu için, boşandıktan sonra alın paranızı. Eşinizin avukatı değinirse bu meseleye, tedavi gideri dersiniz. 2.5 yıldır sizi hangi hastaneye götürmüş nasıl bir tedavi yaptırmış! dökersiniz belgeleriyle. Bence sizi kovaladığı anın kamera kayıtlarını da alın, dosyaya koyun. Tüm bunlara ulaşabişmeniz için bir avukata gitmeniz gerek. Kamera kaydı silinmeden ulaşılmalı. Size attığı tehdit içerikli mesajlarda aynı şekilde, dosyada olsun. Eşyalarınızı da almak isterseniz, sabahtan ailenizle eve gidin toparlayın, iş bitincede kapıya çağırdığınız bir araca yükletin eşyalarınızı. Eve geldiğinde görsün o pislik adam. Eşya nasıl toplanıyormuş! Size davranışları ile ilgili şahit bile bulabilirsiniz. Dediğim gibi geç kalmadan avukata gidin.
yakin bir aile avukatimiz vat daha oncr bunlardan haric bi kac seyini anlattigimda direk bosa bu adami demisti ben yine direndim ama olmadi bosanmadan bu para icin basvuru yapamam cunku el koyma harici sirket kusurlu olan es oldugu icin odeme yapmiyomus bosanip basvuru yaparsam cok rahat alabiliyomusum

Back
X