BOŞANMAK VE DEPRESYON

Allah sana en değerli şeylerden birini yani ANNELİĞİ yasatmis buna sukret. Cennet annelerin ayakları altındadır babaların değil bunu düşün ve aslında ne kadar güçlü oldugunun farkına var. Sana destek çıkan bir ailen var arkanda. Zaman geçecek öyle bir unutmuş olacaksinki iyi ki kurtulmusum diyeceksin. Allah'a Sığın ve geceleri çok dua et gercekten cok rahatlayacaksın. Ve sana yapılan bütün kötülükleri de Allah'a havale et. Herkes ettiğini bulur.

Sanki o zamana kadar ordami yasayacaksin??Annene yakın kendine bi ev alir çıkarsın. Yada bi kaç yil sonra kim bilir tekrar evlenebilirsin . Herşey olabilir sen şimdi yarına bak.Cocugunu hiç bir zaman ihmal etme bence ilerde pişman olup vicdan azabı cekecegin tek bu olur.

madem durum bu, icin rahat olsun.. hic kavga filan etme de o insanlarla.. Allah'a sigin ve ailene yapis.. onlar seni fazlalik gibi gormez, sen evladima kiyabilir misin? hah iste sen de onlar icin oylesin, evlatsin.. ki torunlari da baldan tatlidir eminim.. seytanin vesveselerine kanip kendine dunyayi dar etme..

bakın eşiniz açısından düşünürseniz ayrılığın verdiği bir depresyona girmiş olabilir. Ne seni ne çocuğunu görmek istemiyorum ne haliniz varsa gör diyebilir. Ama hiç bir baba evladından vazgeçmez.Hele ki minicik yavrunuz. Arkadaşların dediği gibi siz aramayı bırakın. Bir psikologdan destek alması için aile bireyleriyle görüşün. Bu arada sizde psikolog desteği alabilirsiniz.

Her şeyin ilacı zaman. Herşeyin.

1
1
en acısı da kocamın beni 12 saatlik yoldan barışmak için çağırması, yine para için huzursuzluk çıkarması, en sonunda da BEN SENİ BESLEMEK ZORUNDA MIYIM ÇALIŞIP demesiydi.
sanki karısı değilim metresiyim, bir fazlalığım, parasını yiyen bir yaratıkmışım gibi davranıyo

ailesiyle geçen sene biz evlendikten sonra çok tartıştık, onun babası dedi ki BANA 100 MİLYAR VER, BU EVLİLİĞİ ONAYLARIM.100 milyar oğlunun o güne kadar bakım, okutma parası imiş.Ailece bir garipler

ayrıca flört ederken ki bu adamla sadece 3 kezçıkıp evlendim, gelir gelmez AAA KARTTAN PARA ÇEKMEYİ UNUTMUŞUM, YEMEĞİN PARASINI SEN ÖDE, BEN KARTTAN PARA ÇEKİP SANA VERİYİM diyen adam bu...

Ayrılmak isteyeince MADEM BENİ BIRAKACAKSIN, SENİN YÜZÜNDEN TELEFON FATURAM 300 LİRA FAZLA GELDİ LİMİTİ AŞTIM, O PARAYI HESABIMA YATIR diyen mantık

nasıl oldu bilmiyorum yine de evlendim, düğün olmadı, balayına götürdü
orda da birden
SEN BENİ KULLANIYORSUN HEP BEN ÖDÜYORUM, YARI YARIYA ÖDEYECEZ dedi

Şiddet uyguladı, kürtaj olacam dedim, kürtaj parasını ver benim paramyok,
NEDEN BEN ÖDÜYORUM, YARI YARIYA OLACAK dedi

Nikah alyansı nikahtan 2 ay sonra alındı, o aldı, sonra da parasını istedi

Ayrılmak isteyince alyans, çiçek(birkaç kez göndendirmişti), aileme aldığı pijama ve balayı için yol paralarımız için takriben 2000 tlistedi
İmam nikahına gittik resmi nikahtan sonra, hocaya para verilecek BENDE PARAYOK KARTTAN ÇEKMEM GEREK, SEN DE 50 LİRA VAR MI SANA ÇEKİP VERİRİM dedi.imam nikahı için başörtü alıyorum, dükkana bile girmiyo

Şu anyuvamın dağılma sebebi yine para, şu an 2 sene çalışmıcam,parasız beni istemiyo...Ve işimi sevmiyorum istifa etmeyi düşünüyorum dedim, izin vermezmiş.ölediyo

Size bunu dedikten sonra hala oğlunu düşenecek diye, hasta diye aramanız biraz saçma değil mi?
Nedense eşinle iletişim kurmak için çocuğunu bahane ediyormuşsun gibi geldi.
Eğer öyle bi niyetin varsa vazgeç, bebekle babası arasındaki zaten olmayan ilişki iyice çıkmaza girer

Not: Diğer mesajları şimdi okudum ee adamın dini imanı para sen neden hala arıyorsun bu adamı dini imanı para olmuş, hayır elde tutulur tek huyu yok

Siz bu adam pardon adam değil bu şahıs için mi depresyona giriyorsunuz

bahane etmiyorum, çocuk hasta ve acı çekiyorum, istiyorumki babası da yanımda olsun...

yok artık nasıl yani babana ewlatlık werelim ama 5 yıl so
nasıl yani cocugu babana evlatlık werelim diyor sonra ewlenicem cocugum olucak mı diyor nasıl bi kafa bu ya

1
yok artık nasıl yani babana ewlatlık werelim ama 5 yıl so

nasıl yani cocugu babana evlatlık werelim diyor sonra ewlenicem cocugum olucak mı diyor nasıl bi kafa bu ya
başka kadından başka çocukları olacak.evleneceği kadını babası bulacak, köylüleri olacak, böyle işte

Neslimizin erkekleri ne halde...kim bilir bizim yavrularımiz nasıl insanlar olacakve nasil insanlarla karsilasacaklar. Cok zor zamanlardayiz.aklim almiyor. ..

birak ya napiyorsa yapsin para hesabi yapiyor herseyde. bosver sen cocuguna SIKI SIKI saril.

kendine gel sen doğru olanı yapmışsın.evladınada gül gibi bakarsın.bu adamdan hiçbirşey olmazdı ben oğlum için en doğru kararı verdim de çık yataktan evladınla vakit geçir.ne geçmişe yan ne gelcek için şimdiden endişelen.

oğluna cinayette yardım eden babalar var dünyada neler oluyor manyak babaların yetiştirdiği cani sürüsü ortalıkta dolaşırken sen evladının annesini para için döven bir adamdan çocuğunu kurtardığın için şükret hatta kendinle grur duy.

ayrılmak istediği için şiddet gören,evladıyla tehdit edilen hatta öldürülen kadınlar var.senin kendini uyutmak için ilaç aldığın ayırlığı canını vermeden yaşamak isteyen kadınlar canım kardeşim.

sen kötünün iyisini yaşıyorsun evet senden beterler var yatacak yeri yicek ekmeği bedenini korayamayacak durumda olan kadınlar var.

eşini bence bir ölü olarak kabul et tut yası kaldır başını evladına sarıl işine sarıl.
gündoğmadan neler doğar ve şükret Yaradana.

Kendi fikrimi söyleyeyim ben. Bence bu adam hiç pişman değil boşa gitsin al nafakanı gir bir işe kendi ayaklarının üstünde dur ve çocuğunu kendine güç al. Kendi başına gelmiş biri şunu çok içten söylüyorum ŞİDDET GÖSTEREN HİÇBİR ERKEK DÜZ EL MEZ onun içine işlemiştir o ve evet hak veriyorum baba evinde sığıntı gibi oluyor insan hatta oluyor fazla oluyorsun yaptığın herşey batacak normalde giydiğin kıyafetler bile açık olarak nitelendirilecek herşeyin didik didik edilecek ben çok horlandım çalıştım yaranamadım istedikleri gibi giyindim davrandım yaranamadım her kavganın sonu şu cümleye çıkıyordu "o zaman kocana sahip çıksaydın boşanıp gelmeseydin" (Bu benim ailemin ufkuyla alakalı bir durumdu belki senin ailen daha açık görüşlü insanlardır bilemiyorum o zaman tenzih ederim) ben yapamadım ve çok tutucu bir ailede yetişmeme rağmen kızkardeşlerimin desteğiyle kendi başıma bir eve çıktım (Kardeş çok önemli biliyor musunuz hele ki kız kardeşler çok değerli) ilk zamanlar hiçbirşeyim yoktu zaman içinde çalıştıkça herşeyi yaptım tek pişmanlığım çocuklarımı alamadım ve onlarla iletişim kuramadım çünkü babam ben senin çocuklarını besleyemem tek gittin tek gel dedi uzun uzun anlatacak halimde kalmadı bunları yazarken iç ağrılarına tutuluyorum şimdi sana söyleyeceğim çok az şey var ruhunu dinle bu evlilik yürür mü yürümez mi iyi düşün ve kararını ver sürünmecede bırakma ve her ne olursa olsun çocuğunu yanına al kimselere bırakma ! Ve ben yine iddia ediyorum ki seni döven bir erkek asla pişman olmaz emin ol yine aynı şeyi yapar adam pişman bile olmuyor seni aramıyorsa burdan anla yani diyor ki ben buyum işine gelirse ! Ne münasebet..... Canını Allah verdi rızkınıda verir merak etme ve Allah'a inan.. Hayırlısı diyeyim arkadaşım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…