- 15 Nisan 2014
- 109
- 80
- 103
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
Sanki o zamana kadar ordami yasayacaksin??Annene yakın kendine bi ev alir çıkarsın. Yada bi kaç yil sonra kim bilir tekrar evlenebilirsin . Herşey olabilir sen şimdi yarına bak.Cocugunu hiç bir zaman ihmal etme bence ilerde pişman olup vicdan azabı cekecegin tek bu olur.hepsi var, babamda sizin dediğiniz gibi diyo, arkandayız diyo, ama buçocuk hep bebek mi kalacak, 15 yıl sonrasını da düşünüyorum, nasıl diyim, öffff, tek başıma hem çalışıp hem de ergenle ilgilenmek zor gibi...Hayat daha zor olacak bizim için.bir de zihinsel engelli kız kardeşim var, çok ilerisini düşünüyorum, hepsinin sorumluluğu bende olacak
madem durum bu, icin rahat olsun.. hic kavga filan etme de o insanlarla.. Allah'a sigin ve ailene yapis.. onlar seni fazlalik gibi gormez, sen evladima kiyabilir misin? hah iste sen de onlar icin oylesin, evlatsin.. ki torunlari da baldan tatlidir eminim.. seytanin vesveselerine kanip kendine dunyayi dar etme..ailesi beni istemiyo, boşanacağımızı duymuşlar, daha doğrusu bu karım beni bırakıyo diye amcasına söylemiş, ailesine haber uçurmuş, şimdi 1 yıldır konuşmadığı anası arıyo, boşanacağız diye seviniyorlar...torunlarını bir kez görmediler
Arkadaşlar,
boşanma öncesi dönemdeyim, oğlum 2 aylık, haklı sebeplerim de var:şiddet,çocuğa karşı sorumsuzluk, hakaret gibi
baba evindeyim ama babamın evi elin evi gibi geliyor, burada oğlumla kalınca sanki babama yük oluyorum, babam çok seviyo oğlumu görünürde şimdilik bir sıkıntı da yok ama düzenimi bozmuş hiisediyorum, sanki çocuğa tek başıma bakamayacakmış gibi geliyor, bir anne baba çocuk görsem ağlıyorum, sürekli acaba bu evlilik kurtulmaz mıydı diye düşünüyorum ve uyuyorum, hep uyuyorum, çocuğa annem bakıyo.herşeyin 1yıliçinde bitmesi garip geliyor, kendimi eksik hissediyorum, acaba çok mu katı davrandım ona karşı diyorum ve arıyorum onu telefona bile bakmıyor, sevilmiyorum, önemsenmiyorum, çocuğum da önemsenmiyor
öffffffffff
babam hep onu savunurdu, gerçek yüzünü en sonunda gördüve bu adam para delisi bu adamdan bir cacık olmaz dedi...
1madem durum bu, icin rahat olsun.. hic kavga filan etme de o insanlarla.. Allah'a sigin ve ailene yapis.. onlar seni fazlalik gibi gormez, sen evladima kiyabilir misin? hah iste sen de onlar icin oylesin, evlatsin.. ki torunlari da baldan tatlidir eminim.. seytanin vesveselerine kanip kendine dunyayi dar etme..
ailesiyle geçen sene biz evlendikten sonra çok tartıştık, onun babası dedi ki BANA 100 MİLYAR VER, BU EVLİLİĞİ ONAYLARIM.100 milyar oğlunun o güne kadar bakım, okutma parası imiş.Ailece bir gariplermadem durum bu, icin rahat olsun.. hic kavga filan etme de o insanlarla.. Allah'a sigin ve ailene yapis.. onlar seni fazlalik gibi gormez, sen evladima kiyabilir misin? hah iste sen de onlar icin oylesin, evlatsin.. ki torunlari da baldan tatlidir eminim.. seytanin vesveselerine kanip kendine dunyayi dar etme..
ayrıca flört ederken ki bu adamla sadece 3 kezçıkıp evlendim, gelir gelmez AAA KARTTAN PARA ÇEKMEYİ UNUTMUŞUM, YEMEĞİN PARASINI SEN ÖDE, BEN KARTTAN PARA ÇEKİP SANA VERİYİM diyen adam bu...madem durum bu, icin rahat olsun.. hic kavga filan etme de o insanlarla.. Allah'a sigin ve ailene yapis.. onlar seni fazlalik gibi gormez, sen evladima kiyabilir misin? hah iste sen de onlar icin oylesin, evlatsin.. ki torunlari da baldan tatlidir eminim.. seytanin vesveselerine kanip kendine dunyayi dar etme..
beni boşver, bebeği sormuyo bugün tsh ölçümüne götürüdüm, biraz yüksek, canım sıkkın ağlıyorum ona mesaj attım açmayınca teli, geri dönüş yapmadı...oğlumuz umrunda bile değil, nasıl bir babalık bu
çocuğu babanın üzerine yazdıralım demişti, babam ilgisiz davranınca madem bakmıcaksın benim üzeirme geçirin çocuğu dedi, ben çocuğu evlatlık olarak babana veriyorum, ne senle bağlantım kalsın ne de çocukla, 5 yıl sonra evlenicem, benim çocuklarım olacak dedi.gerçektn evlatlık verirmiydi bilmiyorum
çocuğu babanın üzerine yazdıralım demişti, babam ilgisiz davranınca madem bakmıcaksın benim üzeirme geçirin çocuğu dedi, ben çocuğu evlatlık olarak babana veriyorum, ne senle bağlantım kalsın ne de çocukla, 5 yıl sonra evlenicem, benim çocuklarım olacak dedi.gerçektn evlatlık verirmiydi bilmiyorum
bahane etmiyorum, çocuk hasta ve acı çekiyorum, istiyorumki babası da yanımda olsun...Size bunu dedikten sonra hala oğlunu düşenecek diye, hasta diye aramanız biraz saçma değil mi?
Nedense eşinle iletişim kurmak için çocuğunu bahane ediyormuşsun gibi geldi.
Eğer öyle bi niyetin varsa vazgeç, bebekle babası arasındaki zaten olmayan ilişki iyice çıkmaza girer
Not: Diğer mesajları şimdi okudum ee adamın dini imanı para sen neden hala arıyorsun bu adamı dini imanı para olmuş, hayır elde tutulur tek huyu yok
nasıl yani cocugu babana evlatlık werelim diyor sonra ewlenicem cocugum olucak mı diyor nasıl bi kafa bu yabeni boşver, bebeği sormuyo bugün tsh ölçümüne götürüdüm, biraz yüksek, canım sıkkın ağlıyorum ona mesaj attım açmayınca teli, geri dönüş yapmadı...oğlumuz umrunda bile değil, nasıl bir babalık bu
başka kadından başka çocukları olacak.evleneceği kadını babası bulacak, köylüleri olacak, böyle işteyok artık nasıl yani babana ewlatlık werelim ama 5 yıl so
nasıl yani cocugu babana evlatlık werelim diyor sonra ewlenicem cocugum olucak mı diyor nasıl bi kafa bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?