BOŞANMAK VE DEPRESYON

aslında kocamı öle deli gibi sevmiyorum, belki aşık bile değilim, hayallerime ağlıyorum, düzenimin bozulmasına, oğluma, çocukla baba evine gelmeme.uyuyunca en azından unutuyorum, çocuğa bez almayan babanın 60 lira verdiği ereksiyon haplarını da unutuyorum, o hapları benim için almadı, evi terk ettim sonra döndüm, yine sipariş edilmiş ereksiyon hapları vardı evde bilmiyroum

hepsi var, babamda sizin dediğiniz gibi diyo, arkandayız diyo, ama buçocuk hep bebek mi kalacak, 15 yıl sonrasını da düşünüyorum, nasıl diyim, öffff, tek başıma hem çalışıp hem de ergenle ilgilenmek zor gibi...Hayat daha zor olacak bizim için.bir de zihinsel engelli kız kardeşim var, çok ilerisini düşünüyorum, hepsinin sorumluluğu bende olacak

canim hepimizin basina gelebiliyor, bir psikologla gorusmeni oneririm inan sana cok faydasi olacak, kimin ne diyecegini umursama
su an cok kritik bir donemdesin, hep uyumak gerceklikten uzaklasmak gercegi yasamayi istememek demek, bu depresyonun en buyuk belirtilerinden
biz kadiniz yapamayacagimiz sey yok, ayaklarinin uzerinde durup ogluna sahip cikmalisin

çocuğun soybağını karıştırmak türk ceza kanununa göre suçtur. evlatlık ilişkisi öyle kurulmaz.

uyuyunca bitiyo sorunlarım sanki uyanınca bakıyorum kabus devam ediyo, sonra da ağlıyorumişte

Tabi ki kolay değil, ama bunları düşünüp kendini neden yipratiyorsun ki.. Bebeğin için güçlü olmalısın.. ailen de çok mutsuzdur seni böyle görünce. Bakma ardına artık, boşver olan olmuş, para konusunda yetersin çocuğunu, klasik olcak ama asgari ücretle ev gecindirenler var..
15 yıl sonrasında ne olacağı belli mi ki şimdiden üzülüyosun..

inanır mısın, bu olaylar baba evinde de sıkıntı yarattı, ben ağladım sonra babam sonra annem

ama asıl annemin baba söylediği ve beni üzen şey
LOHUSA İKEN KAVGA ETTİK ŞİDDET UYGULADI, ELLERİMİ SIKTI.ANNEM GÖRDÜ, ARAYA GİRDİ.O OLAYLAR OLURKEN ANNEM DEDİ Kİ BENİM CANIM ÇOK YANDI KIZIM SANA VURURKEN...BURNUMDAN KAN GELDİ KIZIM ÜZÜNTÜDEN DEDİ.ANNEM ÜZÜLDÜĞÜİÇİN BEN YIKILDIM...

Eski konularını az buçuk hatırlıyorum.çocuk ta başıma kaldı yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam.bankada birikmişin vardı,memurdun...hatta eşine telefonda blöf yapıp tüm paramı babama verdim diye onun tepkisini vs ölçmeye çalışmıştın.tüm yazdıkların hep paraydı...şimdi de 15 yıl sonra bir ergenle nasıl yapacam diyorsun...sana yapacak hiççç yorumum yok...şu an psikolojin kötü olabilir lakin sürekli başına bela olmuş bir çocuktan bahseder gibisin.lütfen doktora git,çocuğun için git...anne olarak onu kabullenmiş olduğunu düşünmüyorum

sonradan şaka yaptım dedi, çocuğu evlatlık vermem dedi ama ben onun mantalitesini anladım...aslında ne beni istiyo ne de çocuğu...

eğer hastanede doğum yaptıysan çocuğu üzerine kaydettirmemek gibi bir lüksü yok zaten. çocuk evlilik birliği içinde doğduğu için otomatikman soybağı yönünden kocana bağlıdır. nüfus cüzdanını daha çıkarttırmadıysanız ki yazdıklarından henüz çıkarttırmadınız gibi anladım, gidip çıkartmak için kocana ihtiyacın yok. boşanma davasında çocuk için iştirak nafakası talep ederken çocuğun nufus bilgilerini vermen gerekecek, o yüzden bir an önce hallet diye yazdım.

Çocuğum için mücadele ediyorum, mağdur etmedim hiççocuğumu, doktor çocuğu getirmene gerek yok dedi, ben yine de tahlillerini yaptırıyorum.evet kocamla tartışmalarımızın yüzde doksanı para yüzündendi, çünkü aldığı evlilik alyansının parasını isticek kadar tuhaf bir insan, para onun için çok önemli, hayat meselesi, nasıl anlatıyım...görmeniz gerek evin içinde, babam gördü şu an onun hasta olduğunu düşünüyo...bu hayatta hiçbişi görmemiş diyo, adam olmaz diyo.birikmişlerini bana vereceksin diye gebe iken dayak yedim ben.blöf de yaptım, tek istediğim paran olmasa da seni seviyorum demesiydi, demedi, paralrı babama verdim deyince, beni kandırdın, seni sevmiyorumartık dedi...çocuğunu o kadar sormadı be.
bir de 15 yıl sonrası var buişin, okutması,o çocuğa hak ettiği hayatı vermesi var,ünv eğitimi, psikikolojisi, sosyolojisi var

çocuğu kaydettirdik, doğumdan 2 gün sonra kimliği çıktı, o konuda sıkıntı yok...

1
bak arkadaşım bir cümleye takılma, tak başına ÇOCUK BAŞIMA KALDI demek kötü,orada yanlış kullanmış olabilirim, orada anlatılmak istenilen çocuğun sorumluluğu altında tek başıma eziliyorum demekti kiçocukta hipotroidi şüphesi var, hala gidiyoruz, eğer umursamaz olsam ağlamazdım hastalığı için,doktorlara götürmezdim, mahvoldum tek başıma

Şu an bebeğin küçücük,sevgiye kucağa anne kokusuna,anne sütüne ihtiyacı var...ben de anneyim...15 yıl sonrasını düşünecem diye niye bebeğini ihmal ediyorsun.ben hep uyuyorum annem bakıyor demişsin.yazık değil mi...o adamdan zaten baba olmaz ama benim anladığım sen de bebeğine yeterince özen göstermiyorsun...allah annen ve babandan razı olsun...o adamdan kurtulduğuna dua edeceğine,çocuğun huzurlu büyüyecek diye dua edeceğine,sanki bebeğin suçu varmış gibi onun bakımını gözünde niye bu kadar büyütüyorsun...ne anneler var taşı sıkıp çocuğunu büyüten okutan...azıcık güçlü dur...oğlun babasının yanında onun gibi öi büyüseydi yani...şükret azıcık haline.işin var ailen var...lütfen doktora git ve lütfen anne olduğunu benimse artık...

Bence silkelen kendine gel!!! Esimi sevmiyorum diyorsun ama onu hala istiyorsun...yani senin yerinde olmak isteyen babasi sahip cikmayan o kadar kadin varki katlanilmayacak seylere katlaniyor..duzeninin bozulmasindan, millete dert anlatmaktan korkuyorsun..dort duvar duzen degildir, para disinda paylasimlar yasanmamissa o duzen duzen degildir...senin uzuldugun hayalkirikligin..esini taniyamamis olman, paraya deger vermesi, vs...ben de memurum bir aydir esimden ayriyim en son evden cikarken bana bosanmaktan bahsederken evin aidattiini ve benzin parasini paylasicaz dedi..hic uzulmedim, istedigi parayi yuzune atar bir kurus ta sadaka verirdim...benim esim inatci geri adim atmadi psikolga gidicez dedi..ben esimin duzelecegine inanmiyorum..ama bunu da deneyelim...
Ben de baba evindeyim, her zaman ettigim bir duam var RAbbim benim omrumu onlardan once alsin, cunku hicbrsey yolunda degilken bile hersey yolundaymis gibi davranan dimdik duran senin sucun yok kimseden korkma diyen bir ailem var..senin de oyle...
Cocgun sana yuk gibi gelebilir, engel gibi gorebilirsin oyle dusunme..annelik kutsal birseydir, bunu yasayabildigine sukret...yasayaman insanlarra hkaret olur..birak esin dusunsun...onun gunahi boynuna allah birakirmi saniyosun, er ya da gec oder gunahini..ama sen busekilde degil guclu ol...
Rabbim yardimcn olsn,hayirlisi olsun.

Tipki ablami anlatiyorsun oda boyle iki aylikti yegenim geldiginde evet coook zorlandi ccooookkk yiprandi ama allah yardım etti annem lere yakin bir yerden ev aldi iside iyi hayatini duzene koydu.cok kez denedi adama dondu her defasinda ya dayak yedi ya aldatildi olmadi yani adam bastan belli etti istemedi ne kadar denersen dene ama suan ilk bebek heyecanında bile yaninizda degilse o adam silmis sanki sizi allah yardimcin olsun insallah

off offf ateş düştüğü yeri yakıyor allah yardımcın olsun ben nişanlımdan ayrıldım perişan oldum seni süşünemiyorum bile ama hic degmıyormus bunu anladım allah yardımcın olsun hayat devam edıyo üzülme desemde üzüleceksin ama dik durmak zorundasın herkez kaderını yasamak zorunda

nişanlı da nedir ki, mahkemeye çıkmıcaksınız, ortada çocuk yok, aynı evde yaşamadınız, unut gitsin o herifi, şanslısın ki evlenmeden döndün

beni eniyi sen anladın, aynı şeyleri yaşadığımızdan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…