- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Onu herkes evli mutlu biliyor ya Birgün pat diye ben ayrıldım demek zor geliyor galibaBizim arkadaşlarımız da ayrıldı
Resmi farklılığı söyledi bitti
Çok da sıkıntı değil
Aynı iş yerinde olacak zaten ablan aynı kişi çevredekiler de
Telefondan yazıyorum da yanlış yazmışım boşanmış kişileri yargılayan bir yermişEvlenmis ayrilmis kisileti yadirgayamiyoruz durumu var ne demek?
Onu herkes evli mutlu biliyor ya Birgün pat diye ben ayrıldım demek zor geliyor galiba
Fazla kişi de çalışmıyormuş söyledim bence sonuçta hem imzalar var, hem eski eşini dışarda görürler hala evlilerimin gibi davranırlar. Adamda söylememiş demesin.. gayet normal evlenmek gibi boşanmakta.Merhaba hanımlar ,
Size ablamla ilgili bir sorun paylaşacağım bugün burada her konuda tecrübeli ve fikir sahibi pek çok kişi var sizinde tecrübelerinizi almak isterim . Ablam 36 Yaşında mutlu evliliğiyle devamlı örnek gösterilen biri bir danışmanlık ofisinde Çalışıyor ( az kişinin çalıştığı bir yer ) ablam 6 ay önce eşinden ayrılmaya karar verdi bir süre yardım Aldı ve 3 hafta önce boşandılar. Eniştem iyi biri gayet anlaşarak ayrıldılar. Sorun ise işyerinde kimse ayrıldıklarını bilmiyor söyleme Gereği duymadı 6 ay ayrı yasadılar zaten şimdi resmen boşanınca soyadı da Değişti haliyle ve işi Gereği resmi evraklarla çok işi olduğu için işyerindekilerin görmesinden çekiniyor. Söylemedi bu zamana kadar herkes onları mutlu biliyor işyerinde Anladığım kadarıyla evlenmiş ayrılmış kişileri yadırgayamıyoruz bir yapısı da var bu durumda ne yapması gerekir?
Söylemeye çekiniyormuş bir de ilk kabul edememe aşaması var yaGörünüşe aldanma sözü var ya Mutlu değilmiş işte
Bizim işimiz boşanma olmasına rağmen bize söylememiş arkadaş mesela
Bir diğeri de evi ayırınca söylemişti
Ablamın müdürleri patronları böyle şeylerden hoşlanmıyormuş bir başka arkadaş varmış ikinci Evliliğin yapan onun için fısır fısır bunun zaten ikinci Evliliği gibi bir dedikodu geçmiş o da o Yüzden Tereddüt ediyorbenim arkadaşım da boşandı, bir toplantıda benim soyadım artık x dedi, ya hayırlı olsun falan dendi kapandı konu, kimse de başka bişey konuşmadı (ne yüzüne ne arkasından)
Aaa neden nasıl ne zaman bunları soracaklar ya o Yüzden aslındaTamamen ablanızın kafasında büyütüp büyütmemesiyle ilgili, biz eşimle ayrıldık soyadım da artık x desin geçsin bence daha fazla kafasında büyütmeden.
Ablam .. Utanıyormuş söylemeyeBosanma karari aldigim anda soylemistim isyerime ben bosaniyorum diye acikcasi kimin ne dusundugunu hic umursamadim , kimse de cesaret edip karsima gecip bir laf edemez zaten bu konularda o yuzden b3n arkadasinizin neden sakladigini anlayamadim
Bir fikrim yok canımKizlar merhaba.konu acmaya calistim ama acamadim bir turlu.aranizda kadin siginma evinde kalmis olan varmi.ikizlerim var benim ikibucuk yaşında.cocuguyla kadin sigia evinde kalan var mi.nasil bir yer.cocuklar icin uygun mu bilgi verirseniz cok mutlu olurum
Şöyle ki çalıştığı yer boşanmayı yadırgıyormuşFazla kişi de çalışmıyormuş söyledim bence sonuçta hem imzalar var, hem eski eşini dışarda görürler hala evlilerimin gibi davranırlar. Adamda söylememiş demesin.. gayet normal evlenmek gibi boşanmakta.
Bence bu kadarı yeter iş arkadaşlarına.benim arkadaşım da boşandı, bir toplantıda benim soyadım artık x dedi, ya hayırlı olsun falan dendi kapandı konu, kimse de başka bişey konuşmadı (ne yüzüne ne arkasından)
Yeni konu açmaya calissan tekrar. Burdan pek yardımci olunamaz. Bilmiyorum maalesef Allah yardımcın olsun.Kizlar merhaba.konu acmaya calistim ama acamadim bir turlu.aranizda kadin siginma evinde kalmis olan varmi.ikizlerim var benim ikibucuk yaşında.cocuguyla kadin sigia evinde kalan var mi.nasil bir yer.cocuklar icin uygun mu bilgi verirseniz cok mutlu olurum
Dedikoduyu seven insanlarmış galiba o Yüzden sormalarından çekiniyorBence bu kadarı yeter iş arkadaşlarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?