Boşanmak ve işyeri ?

ama öyle ya da böyle öğrenecekler, en dedikoducu ortam bile bunu max. 1 hafta konuşur, sonra yeni dedikodu bulur unuturlar.

Dedikoduyu seven insanlarmış galiba o Yüzden sormalarından çekiniyor
Sorarlarsa arkadaşlar bu konuda konuşmak istemiyorum. Nasip böyleymiş desin geçsin. Daha da sormaları herhalde. Arkasından da dedikodu yaparlarsa yapsınlar. Duymamaya onemsememeye çalışsın. Bi süre sonra susarlar. Boşanmak gayet doğal bir şey. ben gurur duyuyorum haklı sebeplerle boşanıp kendini ezdirmeyen guclu kadınlarla.

Bunlar gayet medenice ayrıldılar ama dul kadın algısı var ya ondan utanıyor

Pardon arkadasiniz gibi anlamisim
Ablaniz oncelikle bosanmanin utanilacak birsey olmadigini anlasin , sizin ve yakin dostlarinin bunu anlatmasi gerekiyor ona
Evlenmek kadar bosanmak da dogal
Once bunu icsellestirirse soylemeye de utanmaz zaten
Işyeri böyle bir algı oluşturmuş daha Öne boşanan insanlara karsı olumsuz söz edilmiş o da söyleyemiyor

900 çalısan içinde 8 bayandık sadece
Ben hiç de cekınmedim
Ayıp değil yasak değil günah değil

ama öyle ya da böyle öğrenecekler, en dedikoducu ortam bile bunu max. 1 hafta konuşur, sonra yeni dedikodu bulur unuturlar.
şimi doğru demişsiniz en masum ortam bile bu işlerin dedikodusunu yapıyor. Ama unutuluyor sonra. Söylemek lazım konu sahibi

Merak ettim neden boşanmış. Ablanız haklı malesef boşanmış kelimesini duyunca bakış açımız birden değişiyor o kişiye. Ama yapacak birşey yok daha nekadar saklayabilir. Biran önce söylesin ve bu duruma da alışsın

Aaa neden nasıl ne zaman bunları soracaklar ya o Yüzden aslında
Soran olursa anlaşamadık nasip değilmiş diye kısa kessin bence, ben öyle yapıyorum. Ha paylaşmak istiyosam anlatıyorum tabi o ayrı da, iş yeri gibi resmi ortamlarda ilk dediğimi yapıyorum. Karşınızdaki de ısrarla sormuyor öyle olunca.

Geçirememişler ... Kavga va değil sebep

Evet zor bir durum ya gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…