- Konu Sahibi dreamsoldier
-
Insallah oyle olur. Ben bidaha evlenmem diyordum duygularimla degil mantigimla hareket ederim etmem gerekir diyordum. Insallah nefsime hakim olabilirim bu yanlis insan cunku sonunda ikimiz de uzulecegiz..
zden duygusal olsun cinsel olsun bu adama bulasma...mast. yap inan daha iyi...vib.al daha iyi inan.kendinizi kandirmayin bu iliskide uzulen siz keyif suren o adam olacak..
Burada bu kadar insanin sozlerini onemsemeyip kulak arkasi yapip duygulariniza yenileceksiniz bunu gorebiliyorum..bu adam size evlilik vaadi ile yaklasip yari yolda birakacak sizi..insallah ve dilerim bu hatayi yapmazsiniz maalesef uzuleceksiniz.
Erkeklerin bakış açısına göre mi hayatımızı şekillendireceğiz?Cinsel hayatni tatmin ediyor olursun guzel ama karsiya meta olmaktam kurtulamazsin basedemezsiniz erkeklerle..onlar herzaman bu davranista meta gorurler .evlilik bekliyorsan bu oran duser.kendini kandirmaktan oteye gitmezsin..
ŞAP;bugun saf günüm galiba anlamadım yıne :)
Erkekler için de nikahsız ilişki zina oluyor değil mi?Sen müslüman oylamaya
sen musluman olmaya bilirsin ama sunu bil muslumanlar opusmek sevismek heleki iliskiye girmek evli olmadigin
biriyle zinaya girer bu tarz hareketler bunlari bil ve oyle yorum yaz diyorum zinayida biliyorsundur her halde turkiyede kaliyorsun belliki bunlari bilmen gerek baskada bisey demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?