Bosanmak ya da bosanmamak !!!!!

fallomi007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2017
99
35
3
39
Iyi geceler arkadaslar objektif yorumlarinza ihtiyacim var lutfen...daha oncede yazmistim ben esimle 4 yillik evliyim bir oglumuz var ikimizde memuruz ...bizim sikintilar sunlardi esimle aramizda cinsellik yok gecen sene Enson ekim ayinda oldu ensonda bu yıl temmuz ayinda oldu o da benim gecelik giyip suslenmem nedeniyle karsilik vermek zorunda kaldi oldu.bu zamana kadar yine birsey olmadi ne oper ne sarilir ne de tatli bir cumle cikar...evin icinde surekli hakaret eder o.cocugunun evladi diye cagirir cocugu anneme verdim diye cabuk cocugu alalim mikrop kapacak orda der.bi ara ogluma lcw den kiyafetler sectik sira odemeye geldi benim ki uzaklasmaya basladi benim kartim sende diyince gelmek zorunda kaldi halbuki kartim felan yokk.sonra kasa da bir hisimla cuzdanini cikarip ödeme yapti odedi kartini suratima firlatti sen neden odemedn dedi bagirdi cagirdi herkesler bizi izledi .parasina cok duskundur.bosancagimizi ablam bugun öğrendi cocugunu tek basina buyutme rezil olacaksin yarin birgun oglun senin yuzune tukururse seni suclarsa ne yapcaksin dedi bana kadin basina zorlanır sin geleceginden kaygilaniyorum senin dedi canimi sikti kizlar esim ablama bir suru yalanlar soylemis ama esimi tutuyor ya dul olmak zor dedi kalbim sikisiyor artik nefes bile zor aliyorum noktalama isaretlerine ozen gostremedim kusura bakmayin

Kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyor olmanız büyük şans...
Dul olmak mı
Allah aşkına bırakın lütfen....
Siz şuan evli misiniz?
Saygı yok
Sevgi hak getire
Cinsellik yok
Eeee geriye ne kalıyor ki....
Cocugunuz mu?????
Evet çocugunuzu düşünün ve onu bu huzursuzluga mahkum etmeyin lutfen.....

Yuhhh öyle ablaya ben .................

Tabikide boşanmakta kararlı olmalısın işin gücün var işte ne güzel..
Öz evladı o.çocuğu diyor ş.fsiz pislik herif..
Ben sinir oldum burdan...

Bir an önce hayatından çıkarmalısın bu mahlukatı..
Allah bu yolda yardımcın olsun...

Ablanıza ne anlatmış da beynini yıkamış? Maşallah çok destek olmuş ablanız. Erkekçi zihniyetli gibi geldi bana. Hem çocuğunuz neden yüzünüze tükürsün? Napmışsınız ki? Bi abla fütursuz fütursuz nasıl böyle konuşur? Siz buna nasıl izin verdiniz?

İşiniz varmış. Artık olmuyo diyosanız ayrılın çekilcek cins değil eşiniz anlattığınız kadarıyla.. elalemin içindeki o tavırlar nedir?? Pis herif dengesiz..

Ablanız cahil .
Kurtulun o adamdan . Cinsellik olmaması çok ilginç , çokta değil 4 yıllık evlisiniz.
Acaba hayatında başka biri olabilir mi?

Ablama demis onun ciddi oldugunu anladim ben arabayi protokolle isterse onun uzerine yaparim .yeter ki benden ayrilmasin soz onun istedigi gibi insan olucam oglumuz ucin beni bagislasin demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…