- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.742
- 198
- Konu Sahibi fallomi007
-
Sizinle konuşmuyorda ablanızla mı konuşuyor..??Ablama demis onun ciddi oldugunu anladim ben arabayi protokolle isterse onun uzerine yaparim .yeter ki benden ayrilmasin soz onun istedigi gibi insan olucam oglumuz ucin beni bagislasin demis
Ablam konusmalariyla beni benden aldiKolay kolay boşanma diyen birisiyim ama sen boşanmalısın ayrıca nakil vb çevrenide değiştir ablandanda uzaklaş..
Ablama demis onun ciddi oldugunu anladim ben arabayi protokolle isterse onun uzerine yaparim .yeter ki benden ayrilmasin soz onun istedigi gibi insan olucam oglumuz ucin beni bagislasin demis
Ben telefonlarını acmiyorum kesinlikle bu yuzden aramisSizinle konuşmuyorda ablanızla mı konuşuyor..??
Ablama esimle kardes gibi bir evlilik yuruttumuz soyledigim halde ona son bir sans ver diyor herkes pisman olur o da pisman erkek aglar mic o agladi dedi banaGeçsin bu işleriiiii
Sizin bir konuda ciddi olabileceginizi anlama yolu bu mu yani????
Saçmalık.....
Kendinize sayginizi yitirmeyinnn
Bu evliligi yasayan sizsiniz....
Ablaniz degilllllllll
Ablama esimle kardes gibi bir evlilik yuruttumuz soyledigim halde ona son bir sans ver diyor herkes pisman olur o da pisman erkek aglar mic o agladi dedi bana
Emin ol boşanırdan daha sağlıklı ortamda büyür çocugunIyi geceler arkadaslar objektif yorumlarinza ihtiyacim var lutfen...daha oncede yazmistim ben esimle 4 yillik evliyim bir oglumuz var ikimizde memuruz ...bizim sikintilar sunlardi esimle aramizda cinsellik yok gecen sene Enson ekim ayinda oldu ensonda bu yıl temmuz ayinda oldu o da benim gecelik giyip suslenmem nedeniyle karsilik vermek zorunda kaldi oldu.bu zamana kadar yine birsey olmadi ne oper ne sarilir ne de tatli bir cumle cikar...evin icinde surekli hakaret eder o.cocugunun evladi diye cagirir cocugu anneme verdim diye cabuk cocugu alalim mikrop kapacak orda der.bi ara ogluma lcw den kiyafetler sectik sira odemeye geldi benim ki uzaklasmaya basladi benim kartim sende diyince gelmek zorunda kaldi halbuki kartim felan yokk.sonra kasa da bir hisimla cuzdanini cikarip ödeme yapti odedi kartini suratima firlatti sen neden odemedn dedi bagirdi cagirdi herkesler bizi izledi .parasina cok duskundur.bosancagimizi ablam bugun öğrendi cocugunu tek basina buyutme rezil olacaksin yarin birgun oglun senin yuzune tukururse seni suclarsa ne yapcaksin dedi bana kadin basina zorlanır sin geleceginden kaygilaniyorum senin dedi canimi sikti kizlar esim ablama bir suru yalanlar soylemis ama esimi tutuyor ya dul olmak zor dedi kalbim sikisiyor artik nefes bile zor aliyorum noktalama isaretlerine ozen gostremedim kusura bakmayin
evet cok cahildirablan delirmiş olmalı..
neden rezil olacakmışsın?
çocuğun neden hangi sebeple yüzüne tükürecekmiş ?
ablana akıl fikir diliyorum..
AynenSize iğrenç küfürler eden, toplum içinde rezil eden, ablanızı bile iftiraya inandıran birinin "karısıyla ilişkiye giremediğini" söylemek çok zor olmasa gerek??
Madem o böyle çirkefleşebiliyor oyunu kuralına göre oynayıp mahkemede de bunu belirtin. Ve bundan inanılmaz zevk alın.
İşi ve aklı olan bir kadınsınız gayet de güzel büyütürsünüz. Asıl o erkek müsvettesi ile büyürse çocuk kaybolur gider..
AminmnnAblanızın zihniyeti midemi bulandırdı. İmkanın var ise ve kararlıysan sevmiyorsN eşini kendine bunu reva görme. Allah iyiliklerle karşılaştırsın.
Ablamin benim yanimda olmasını dilerdim malesef yanimda yer almadı. .saolunAblanıza davulun sesi uzaktan hoş geliyor sanırım. Ne cektıgınızı bir siz birde Allah biliyordur o yuzden sadece kalbinizi ve mantıgınızı dinleyin. İnsanlar malesef en yakınlarımızda olsa sadece akıl verirler işlerine nasil geliyorsa ama iş taşın altına el koymaya gelince kımse olmaz. O yuzden sizden başka sizi kimse düşünmez kendi mutlulugunuzu kendiniz inşa edeceksiniz malesef moral bozucu yorumlara cok aldırmayın bence bu hayat sizin
Senin mesleğin var çalışıyorsun. Sana böyle davranan adamı çekmek zorunda değilsin. Bir tek sen misin eşinden ayrı kalan. Eşin tedaviyi bile kabul etmemek için seni suçluyor. Ablan senin ne yaşadığını bile bilmiyor. Ayrıca ablan neden sana değil de ona inanıyor?Watsaptan mesaj cektim peki madem dedim cinsellik yok dedim aramizda urologa gidecek misin dedim bende sikinti yok dedi sende sikinti varsa bilmem dedi afedersiniz benimki dimdk ayakta yazdi senin amacini biliyorum oyun iftira pesindesin dedi halbuki ard niyet yoktu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?