- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
- Konu Sahibi fallomi007
-
Watsaptan mesaj cektim peki madem dedim cinsellik yok dedim aramizda urologa gidecek misin dedim bende sikinti yok dedi sende sikinti varsa bilmem dedi afedersiniz benimki dimdk ayakta yazdi senin amacini biliyorum oyun iftira pesindesin dedi halbuki ard niyet yoktu bende
Direkt engelle terbiyesizi...Ben telefonlarını acmiyorum kesinlikle bu yuzden aramis
Ablam onunla kardes gibi yasadigimi bile bile insanlar hata yapabilir son kez sans ver diyor yine ayni seyi yaparsa ben ceker alirim diyorSenin mesleğin var çalışıyorsun. Sana böyle davranan adamı çekmek zorunda değilsin. Bir tek sen misin eşinden ayrı kalan. Eşin tedaviyi bile kabul etmemek için seni suçluyor. Ablan senin ne yaşadığını bile bilmiyor. Ayrıca ablan neden sana değil de ona inanıyor?
Watsaptan mesaj cektim peki madem dedim cinsellik yok dedim aramizda urologa gidecek misin dedim bende sikinti yok dedi sende sikinti varsa bilmem dedi afedersiniz benimki dimdk ayakta yazdi senin amacini biliyorum oyun iftira pesindesin dedi halbuki ard niyet yoktu bende
O ablanın yanında ben olacaktım o sırada varya kesin bir güzel döverdimAblam onunla kardes gibi yasadigimi bile bile insanlar hata yapabilir son kez sans ver diyor yine ayni seyi yaparsa ben ceker alirim diyor
Empati yapıyorum. Kardeşim bana böyle bir sıkıntısını anlatmış olsa ben kardeşime destek olurum. Tabi şunu yap bunu yap demem kararı sen vereceksin bu evin içinde yaşayan sıkıntı çeken sensin saygı duyarım ortada kalacak değilsin derim. İlla dene vs demem. Cinsellik ona basit gibi geliyor olabilir ama evlilikte önemli rol oynuyor malesef.Ablam onunla kardes gibi yasadigimi bile bile insanlar hata yapabilir son kez sans ver diyor yine ayni seyi yaparsa ben ceker alirim diyor
Çok iğrenç bir konuşma tarzı var eşinizin ve size hiç saygısı yok pişman olan bir insan bu sekilde konuşamaz. Sadece son dakikalarda tribünlere oynuyor tabiri caizseWatsaptan mesaj cektim peki madem dedim cinsellik yok dedim aramizda urologa gidecek misin dedim bende sikinti yok dedi sende sikinti varsa bilmem dedi afedersiniz benimki dimdk ayakta yazdi senin amacini biliyorum oyun iftira pesindesin dedi halbuki ard niyet yoktu bende
Evet neden isteksiz oldugunu sordugumda ben para muhabettini çok yapiormusum annesini ona kotuler misim guya o yuzden bana yaklasmadigini soyluyor ne bileyim vir allahin gunu insan karisinin belini tutup tutkuyla sevismek istemez mi bizde hicbirsey yokkk...kesinlikle ablam 17 yillik evli esi yuzunden sinir hastasi oldu ev hanimi sinirinden elleri zangir zangir titrer dogru tespit sizinki...Bu ne kadar bööhh bir konusma? Onda sikinti yok madem niye bu kadar isteksizmis? Buna simdiye kadar hic aciklik getirdi mi? Diger konularinizi pek hatirliyamadim cünkü...
Ablaniz bu adami destekledigne göre, enistenizde cok süper biri degildir diye düsünüyorum.
Terapi ve doktor isini kabul etmiyorsa, yeterince pisman degil demektir ve denemeye ve bi sans daha vermeye hic gerek yok demektir bana göre.
Ayyyyy amam allahım böyle abla düşman başına evlerden ırak!! Vah vah kardeşim bu sitenin en talihsizi sen olabilirsin biliyor musun? O ablayla hiçbir şey konuşma aman aman laflara bak evladın yüzüne tukurecekmis terbiyeşi! Ne yapmışsın ki? Namussuzluk edepsizlik mi etmişsin? Sen hiç kinseye kulak asma kardesim kimse senin çektiğini bilmez işkembeden sallar ancak. Kocan konusunda, yazacak hiçbir söz bulamadım. Cinsellik olmasın daha iyi, cinsel hayattan soğutur bu adam insanı. Yahu direkt hayattan soğutur hiç mi tanımadın hiç mi 2 kelam etmeden evlendin be güzel kardeşim bir de çocuk yapmışsın. Valla tebrikler senede bir kez birlikte olup hamile kalarak türk dizi tarihini bile solladın. Cimrilerde de bi çizgi bi sinir olur sanırdım senin kocan "sınırsız cimri". Daha önce hiç ödeme yaptıktan sonra niye ben ödüyorum diye bağırıp çağıran duymamıştım. Allah sabırlar versin, ilerde kim kimin yüzüne tükürür onu zaman gösterir.bosancagimizi ablam bugun öğrendi cocugunu tek basina buyutme rezil olacaksin yarin birgun oglun senin yuzune tukururse seni suclarsa ne yapcaksin dedi
kendi boşanamamış sende yapama diye uğraşıyor. Ablanı din le meeeEvet neden isteksiz oldugunu sordugumda ben para muhabettini çok yapiormusum annesini ona kotuler misim guya o yuzden bana yaklasmadigini soyluyor ne bileyim vir allahin gunu insan karisinin belini tutup tutkuyla sevismek istemez mi bizde hicbirsey yokkk...kesinlikle ablam 17 yillik evli esi yuzunden sinir hastasi oldu ev hanimi sinirinden elleri zangir zangir titrer dogru tespit sizinki...
Iyi geceler arkadaslar objektif yorumlarinza ihtiyacim var lutfen...daha oncede yazmistim ben esimle 4 yillik evliyim bir oglumuz var ikimizde memuruz ...bizim sikintilar sunlardi esimle aramizda cinsellik yok gecen sene Enson ekim ayinda oldu ensonda bu yıl temmuz ayinda oldu o da benim gecelik giyip suslenmem nedeniyle karsilik vermek zorunda kaldi oldu.bu zamana kadar yine birsey olmadi ne oper ne sarilir ne de tatli bir cumle cikar...evin icinde surekli hakaret eder o.cocugunun evladi diye cagirir cocugu anneme verdim diye cabuk cocugu alalim mikrop kapacak orda der.bi ara ogluma lcw den kiyafetler sectik sira odemeye geldi benim ki uzaklasmaya basladi benim kartim sende diyince gelmek zorunda kaldi halbuki kartim felan yokk.sonra kasa da bir hisimla cuzdanini cikarip ödeme yapti odedi kartini suratima firlatti sen neden odemedn dedi bagirdi cagirdi herkesler bizi izledi .parasina cok duskundur.bosancagimizi ablam bugun öğrendi cocugunu tek basina buyutme rezil olacaksin yarin birgun oglun senin yuzune tukururse seni suclarsa ne yapcaksin dedi bana kadin basina zorlanır sin geleceginden kaygilaniyorum senin dedi canimi sikti kizlar esim ablama bir suru yalanlar soylemis ama esimi tutuyor ya dul olmak zor dedi kalbim sikisiyor artik nefes bile zor aliyorum noktalama isaretlerine ozen gostremedim kusura bakmayin
Adam o.cocugunun evladi diye cagiriyor sizi
Hala bosanmak yada bosanmamadik diye mi dusunuyorsunuz
Devamini okuyamadim cunku
Evet neden isteksiz oldugunu sordugumda ben para muhabettini çok yapiormusum annesini ona kotuler misim guya o yuzden bana yaklasmadigini soyluyor ne bileyim vir allahin gunu insan karisinin belini tutup tutkuyla sevismek istemez mi bizde hicbirsey yokkk...kesinlikle ablam 17 yillik evli esi yuzunden sinir hastasi oldu ev hanimi sinirinden elleri zangir zangir titrer dogru tespit sizinki...
Ben onu aşağılamadan kesinlikle boşanmazdım .
O.cocugunun evladı diyecek aha burdakiler sahit yemek tabağını enlemesine ağzına sokmazsam insan değilim..
Boşanınca gül gibi mesleginiz var
Kimse olmasa Allah yanınızda
Kredi kartına sarılıp yatsın
Iktidarsiz mikrop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?