Bosanmak ya da bosanmamak !!!!!

Size birde zaman mı tanıyor?????
Sizde hala ne yapayım diye soruyorsunuz
Kusura bakmayın ama bence problem sizde...
Güzel kardesim daha ne olsun istiyorsun????
Şiddet mi gormek istiyorsun?
Aldatildigina sahit mi olmak istiyorsun?
Lutfen yapma...

Ablam onunla kardes gibi yasadigimi bile bile insanlar hata yapabilir son kez sans ver diyor yine ayni seyi yaparsa ben ceker alirim diyor

Bu ne kadar bööhh bir konusma? Onda sikinti yok madem niye bu kadar isteksizmis? Buna simdiye kadar hic aciklik getirdi mi? Diger konularinizi pek hatirliyamadim cünkü...
Ablaniz bu adami destekledigne göre, enistenizde cok süper biri degildir diye düsünüyorum.
Terapi ve doktor isini kabul etmiyorsa, yeterince pisman degil demektir ve denemeye ve bi sans daha vermeye hic gerek yok demektir bana göre.

Ablam onunla kardes gibi yasadigimi bile bile insanlar hata yapabilir son kez sans ver diyor yine ayni seyi yaparsa ben ceker alirim diyor
Empati yapıyorum. Kardeşim bana böyle bir sıkıntısını anlatmış olsa ben kardeşime destek olurum. Tabi şunu yap bunu yap demem kararı sen vereceksin bu evin içinde yaşayan sıkıntı çeken sensin saygı duyarım ortada kalacak değilsin derim. İlla dene vs demem. Cinsellik ona basit gibi geliyor olabilir ama evlilikte önemli rol oynuyor malesef.

Bence bosanmak icin dusunmen garip sende kendi hayatina bakarsin yeniden mutlu olacagin gunler gelir neden omrunu boyle bi adamla tuketesin

Çok iğrenç bir konuşma tarzı var eşinizin ve size hiç saygısı yok pişman olan bir insan bu sekilde konuşamaz. Sadece son dakikalarda tribünlere oynuyor tabiri caizse

Ablan bence kendisini düşünüyor. Milletin lafından korkuyor. Bir şekilde evli de olsa bekar da olsa kendisine dokunacak. Bak kardeşi geçinEmedi diyecekler. Sen onu hiç takma. Ben eş saygılıysa pek çok şeyin bir kereye mahsus afedilebileceğini düşünüyorum. Ama senin eşin kaba. O yüzden boşan derim. Pişman da değil zaten . Allah yardımcın olsun.

Evet neden isteksiz oldugunu sordugumda ben para muhabettini çok yapiormusum annesini ona kotuler misim guya o yuzden bana yaklasmadigini soyluyor ne bileyim vir allahin gunu insan karisinin belini tutup tutkuyla sevismek istemez mi bizde hicbirsey yokkk...kesinlikle ablam 17 yillik evli esi yuzunden sinir hastasi oldu ev hanimi sinirinden elleri zangir zangir titrer dogru tespit sizinki...

bosancagimizi ablam bugun öğrendi cocugunu tek basina buyutme rezil olacaksin yarin birgun oglun senin yuzune tukururse seni suclarsa ne yapcaksin dedi
Ayyyyy amam allahım böyle abla düşman başına evlerden ırak!! Vah vah kardeşim bu sitenin en talihsizi sen olabilirsin biliyor musun? O ablayla hiçbir şey konuşma aman aman laflara bak evladın yüzüne tukurecekmis terbiyeşi! Ne yapmışsın ki? Namussuzluk edepsizlik mi etmişsin? Sen hiç kinseye kulak asma kardesim kimse senin çektiğini bilmez işkembeden sallar ancak. Kocan konusunda, yazacak hiçbir söz bulamadım. Cinsellik olmasın daha iyi, cinsel hayattan soğutur bu adam insanı. Yahu direkt hayattan soğutur hiç mi tanımadın hiç mi 2 kelam etmeden evlendin be güzel kardeşim bir de çocuk yapmışsın. Valla tebrikler senede bir kez birlikte olup hamile kalarak türk dizi tarihini bile solladın. Cimrilerde de bi çizgi bi sinir olur sanırdım senin kocan "sınırsız cimri". Daha önce hiç ödeme yaptıktan sonra niye ben ödüyorum diye bağırıp çağıran duymamıştım. Allah sabırlar versin, ilerde kim kimin yüzüne tükürür onu zaman gösterir.

Ben onu aşağılamadan kesinlikle boşanmazdım .
O.cocugunun evladı diyecek aha burdakiler sahit yemek tabağını enlemesine ağzına sokmazsam insan değilim..
Boşanınca gül gibi mesleginiz var
Kimse olmasa Allah yanınızda
Kredi kartına sarılıp yatsın
Iktidarsiz mikrop

kendi boşanamamış sende yapama diye uğraşıyor. Ablanı din le meee

KOcandan çok ablan tuhafmış ne demek yüzüne tükürürse? Niye tükürecekmiş yüzüne?
Bu insan o.çocuğunun evladı diye sesleniyor diyorsun cinselliği de kafana takmışsın pes diyorum. Böyle biriyle bırak aynı yatağa girmeyi yanından bile geçemem. Nasıl kendinize bu kadar kötü bir hayatı reva görüyorsunuz? Kendinizi de geçtim çocuğun hayatı? Psikolojisi?
Kuru ekmek yerim,gider kadın sığınma evlerine sığınırım ama böyle birine katlanmam!!!!!

Bu cinsel isteksizlikten bende cok cektim ve hala tama olarak nedenini bilmiyorum, cünkü sürekli baska bahaneler koyuyordu önüme.
Ben inanmiyorum saydigin nedenlerden dolayi isteksiz oldugnu, cünkü bu kadar ince, duygusal düsünen biri olsa sana hayvan gibi davranmazdi.
Eh ablan öyle bir adami cekiyor diye, sende mi mutsuz olacakmissin? Ne kadar bencil bir ablan var....Senin kimseye ihtiyacin yok, kimseye muhtac degilsin...sonucta tek gelip, tek gidecez. Yalnizda basarirsin ama madem ablan destek olmuyor, bi zahmet köstekde olmasina izin verme.

İşte bu kafa benim kafa net!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…