Neden küsüyor
Hep mi böyleydi
Ayni vaziyetteyim. Arti eksi ayni seviyede gibi. Hep boyleydi, cocuk yokken bosanmamak salakligim oldu. Cocuk olunca daha iyi oldu sadece. kusme aralari uzadi ama yine sorun bitmedi.Hep böyle değildi sanırım.
Ne zaman bu hale geldi acaba?
Çok arada kaldım, boşan da diyemedim boşanma da
Ayni vaziyetteyim. Arti eksi ayni seviyede gibi. Hep boyleydi, cocuk yokken bosanmamak salakligim oldu. Cocuk olunca daha iyi oldu sadece. kusme aralari uzadi ama yine sorun bitmedi.
37 yasindayim. Evet pismanligim cok. bir de o yaslara gelince cocuklar da kesin diyecekler anne cekmeseydin keske diye. Essek sipalari iste...Cocuk akli iste... Siz bosansaniz da adam hala babasi olacak.
Su an 30 lu yaslarda misiniz? 50 lerinizde geriye donup baktiginizda keskeler daha bir kotu yaralar sanki...
Evet dua etmem lazim, bunu cok gozardi ettim. Son 2 gundur elimde Kuran gozumde yas bitmiyor. Belki Allah duyar sesimi.Canim cocuklarin var 2003 yilinda evlendim diyosunuz sonuc olarak 12 yillik evlisiniz ve siz bu yillar icinde deneyipte değiştiremediyseniz bu saatten sonra hic degistire mezsiniz bunuda iyi biliyorsunuz yasadiginiz seyler evet cok cok uzücü ve kırıcı ama bosansaniz daha mutlu olabilecek misiniz vereceği nafaka ne kadar olabilir sizce cocuklarin dahada mutsuz olucak bunları düsunün cocuksuz olsaniz evet cekmeyin denir ama cocuklarin banaya ihtiyaci olucak oglunun oyle soylemesi beni cok etkiledi birde dualar cok etkili bol bol dua edin kalpten olarak Rabbim insAllah yardımci olur ama bu anlattiklarinizdan ben bosanmamalisiniz diyorum ama tabiki siz bilirsiniz
Baslarda iyiydi ama hic bir zaman cinsellik meraklisi olmadi. haftada 2 olurdu ilk yillar, simdi 10 gun 15 gun hatta bu sefer 1 aydir olmadi. Duzeltemedim cinselligi. Adam sevmiyor ya da kafasi mesgul. bence de bu cok onemli. O zaman bana daha yumusak bakardi eminimKüsme sebepleri neler mesela?
Cinsellik düzelse iletişiminiz de düzelir gibi aslında.
Cinsellik de hep böyle miydi?
Baslarda iyiydi ama hic bir zaman cinsellik meraklisi olmadi. haftada 2 olurdu ilk yillar, simdi 10 gun 15 gun hatta bu sefer 1 aydir olmadi. Duzeltemedim cinselligi. Adam sevmiyor ya da kafasi mesgul. bence de bu cok onemli. O zaman bana daha yumusak bakardi eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?