Bosanmak ya da bosanmamak...

myapici

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
31
34
3
48
Merhaba herkese..
Yillardir uyeyim buraya ama eski kimligimle yazamam malesef. Esim rumuzumu ogrenmisti, o nedenle yeniden uyelik aldim.
Ben 2003 yilinda 7 aylik bir sure icinde tanisma, flort nisan derken evlendim esimle. Yazsam kitap olur, kimseyi bunaltmak istemiyorum zamanin kiymetli oldugu bu donemde, o nedenle kisaca yazip fikir danisacagim.

Esim iyi bir yerde yonetici, cok yogun, surekli is icin yurtdisinda. Gozu hic disarda degil, onu belirtmek isterim, isten cikar cikmaz evde olur, en ufak aldatilma hissi yasamadim, yine de Allah bilir tabii. Ben universite mezunu ama calismayan iki cocuk annesi, herkesin begendigi, becerikli, kendine cok iyi bakan sosyal, canli cilveli bir kadinim. Esim tanisir tanismaz agzimdan girdi burnumdan cikti ama evlendigimden beri kavgamiz hic bitmedi, klasik, anlayissiz-ilgisiz-suratsiz-surekli kusen bir esim var. Cocuklara karsi dengesiz, bir cok iyi ve verici, bir cok cezalandirici ve soguk. Ozelestiri cok yaptim, her yolu denedim, cilve yaptim olmadi, soguk yaptim olmadi, kustum olmadi. Evlilik danismani(kendi gelmedi, sorun bendeymis), kuantum vs.. Hic bir sey ise yaramadi.

Esimle konusamiyoruz, sorun sende diyor, sorunum ne diye ustelersem basindan saviyor. Karsilikli oturup konusmayi hic sevmiyor, hic bir elestiriyi kabul etmiyor.

Cinsel hayatimiz berbat, cani isterse 10 gunde ayda bir. Ben istersem bahaneler... Ne sarilir ne oper, yuz yilda bir iltifat anca.. Maddi kisitlamasi hic yok, yedirir icirir gezdirir, aldigima karismaz gezdigime karismaz. En buyuk sorunumuz 'biz' olamamak. Sanki uzayli gibi bos donuk bir adam.
Cocuklarimin maddi imkanlari cok iyi. Ogluma mutsuz oldugumu soyledim, bosanmamam icin yalvardi, benim icin katlan anne dedi. Bir daha boyle bir evde yasar miyiz, bu okula gider miyim diye uzdu beni. Ailemin maddi imkani yok, ise girsem kirami odeyecek miktari kazanabilirim anca.

Esimden dayak kufur yok, hakaret yok. Ben cok mutsuzum arkadaslar. Surekli hice sayilmak, fikirlerimin deger gormemesi, kusup 1 hafta 10 gun konusmamalar... Bu adamdan bosanmali miyim?

Ne desem bilemedim. Bosan desem bi turlu bosanma desem binbirturlu.. ama bence sadece bu sebeple bosanilmaz

Neden küsüyor

Hep mi böyleydi

Evlendigimizden beri boyle. Diyelim ki cocuklarla ilgili bir konuda azicik atistik, hoop 7 gun gitti. Ne merhaba, ne hoscakal. goz goze gelmedik bir haftadir dusun yani. Konusmaya calisiyordum baslarda neden kusuyorsun diye, beni elestiri bombardimanina tutuyordu. Artik ben de alistim ben de kusuyorum karsilikli sususup oturuyoruz. Zamanla yaklasip konusmaya basliyor sonrasinda bir sey olmamis gibi. Biraz soguk yapip normale donuyorum ben de. Konuyu acarsam 1 hafta daha kusuyor.

Canim cocuklarin var 2003 yilinda evlendim diyosunuz sonuc olarak 12 yillik evlisiniz ve siz bu yillar icinde deneyipte değiştiremediyseniz bu saatten sonra hic degistire mezsiniz bunuda iyi biliyorsunuz yasadiginiz seyler evet cok cok uzücü ve kırıcı ama bosansaniz daha mutlu olabilecek misiniz vereceği nafaka ne kadar olabilir sizce cocuklarin dahada mutsuz olucak bunları düsunün cocuksuz olsaniz evet cekmeyin denir ama cocuklarin banaya ihtiyaci olucak oglunun oyle soylemesi beni cok etkiledi birde dualar cok etkili bol bol dua edin kalpten olarak Rabbim insAllah yardımci olur ama bu anlattiklarinizdan ben bosanmamalisiniz diyorum ama tabiki siz bilirsiniz

Hep böyle değildi sanırım.
Ne zaman bu hale geldi acaba?

Çok arada kaldım, boşan da diyemedim boşanma da
Ayni vaziyetteyim. Arti eksi ayni seviyede gibi. Hep boyleydi, cocuk yokken bosanmamak salakligim oldu. Cocuk olunca daha iyi oldu sadece. kusme aralari uzadi ama yine sorun bitmedi.

Ayni vaziyetteyim. Arti eksi ayni seviyede gibi. Hep boyleydi, cocuk yokken bosanmamak salakligim oldu. Cocuk olunca daha iyi oldu sadece. kusme aralari uzadi ama yine sorun bitmedi.

Küsme sebepleri neler mesela?

Cinsellik düzelse iletişiminiz de düzelir gibi aslında.
Cinsellik de hep böyle miydi?

Cocuk akli iste... Siz bosansaniz da adam hala babasi olacak.

Su an 30 lu yaslarda misiniz? 50 lerinizde geriye donup baktiginizda keskeler daha bir kotu yaralar sanki...
37 yasindayim. Evet pismanligim cok. bir de o yaslara gelince cocuklar da kesin diyecekler anne cekmeseydin keske diye. Essek sipalari iste...

Boşanma sadece bu sebeplerden boşanilmaz.. ki evladin da istemiyor.. eger bosanirsan yarin birgun anne sen babamdan boşandin o yuzden ben bu haldeyim derse diyecek birseyin olmaz..bence boşanma adami dusunme biraz kendini dusun

Evet dua etmem lazim, bunu cok gozardi ettim. Son 2 gundur elimde Kuran gozumde yas bitmiyor. Belki Allah duyar sesimi.

Küsmesi dışında bir kötü huyu yoksa bırakın küssün ama barışmayın büyük adım atmayınca

Yani bedeli ağır olsun canı isteyince küsür canı isteyince barışmasın

Ama cinselliğe vs bizden çözüm gelmez tabii

Küsme sebepleri neler mesela?

Cinsellik düzelse iletişiminiz de düzelir gibi aslında.
Cinsellik de hep böyle miydi?
Baslarda iyiydi ama hic bir zaman cinsellik meraklisi olmadi. haftada 2 olurdu ilk yillar, simdi 10 gun 15 gun hatta bu sefer 1 aydir olmadi. Duzeltemedim cinselligi. Adam sevmiyor ya da kafasi mesgul. bence de bu cok onemli. O zaman bana daha yumusak bakardi eminim

Peki bu konuda elinden geleni yaptığına inanıyor musun?
Kırmızı gecelik dışında :)

Yanlış anlama ama her kadın da bu konuda işini bilmez.
Ben de pek bilmem mesela büyük eksiklik valla

Eşiniz herkese küser mi böyle .Yoksa sadece size mi küsüyor .Benim çevremde de var böyle küsenler . Allah yardım etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…