evet adam degil adamcik bunlar. Yetistirmeyle de alakali. Gelin biz ogullarimizi kusmenin, kadini kirmanin ne denli kotu olduguyla yetistirelim.Benim esimde ayni okuyunca biz sandim.. mesela oglanlarin sacini kesdirdim uzadilar die tam 2 ay konusmadi benle. .simdide kendi saclarimi kisaltdim bunun menopozunda..Saç degil...mevzu..mevzu ota boka kusen yatak ayıran bi adamcik...
Vallahi billahi kotu huyum yok :) Alinganimdir sadece ben de. Dirdir yapmam, al al demem, niye gittin, niye geldin niye aldin demem. Yemegim her zaman dordul duzendir, evim utum cocuklarim sakiz gibidir. Benim en buyuk sucum sultan 1.koca'ya hem fikir olmadigim konulari soylemek. Yogurdun kara dersen kelleni ucurur kuser. Ailesi el pence divan kocamin karsisinda. Annesi bile titriyor. Kus olup izleseniz gorseniz keske.. Esim evde sorun istemiyor, neyi niye yaptiginin hesabini vermek istemiyor. Cocuklarla ilgili sorumluluk istemiyor. Yedirmesin, giydirmesin, bardak kaldirmasin...Ver yesin ort uyusun bir adam iste..Yazdıklarınızda sürekli eşinizi ön plana koymuşsunuz özeleştiri yapıyorum demişsiniz ama ben bu yazdıklarınızda kendinizi eleştirdiğinizi göremedim eşiniz bu kadar kusurluysa sizin kusursuz olmanız imkansız bence. Sizin istekleriniz belli peki eşiniz ne istiyo erkekler işveli cilveli bayanları sever evet ama anlayış ve anlaşılmayıda ister bence yıkıcı olmayın güzel bi yuvanız pırlanta gibi iki evladınız var herşey anlattığınız gibiyse aranızda düzelmiycek bi sorun göremedim ben sadece eşinizin sizden ne beklediğini anlamaya çalışın kendi isteklerinizi bi nevze olsun kenara bırakın derim :)
Hic alinmam, deger verip yazmissiniz. haklisiniz, malesef oyle oldu biraz. Esimin nafakayi trink diye her ay yatiracagina kani olsam 5 dakika durmam. Tersi kotudur. Gecen gun gece yarisi geldi yurtdisindan. Sabah biz mutfaktaydik, gelip cocuklarina merhaba dahi demeden cikti gitti sabah. Yani bana gicigindan cocuklarini gormedi gozu. Iskele babasi bu tarz adamlar. Yarin bir gun ayrilir da bir de evlenip yeni cocuk yaparsa benimkileri gozu gormez bile. Simdi bile ilgili bir baba degil.ben simdi size bi elestiri yapcam ama lutfen alinmayin cocugunuzun soylediklerini okuyana dek size hak verdim ama maalesef cocugunuzun o sozlerinden anladigim kadariyla hic yok dememissiniz ona hayatin her turlu cilvesinin oldugunu anlatamamissiniz ve buda sizin zaten ikilemde olan kafanizi bocalamis cocugunuzu lutfen her anlamda var ve yoka alistirin simdi gelelim mevzunuza eger mutsuzluk yasiyosaniz ve maddi olarak calismalisiniz ama calismayacaksaniz esinizin verecegi nafaka ile geciminizi saglayabilecekseniz ve bu sekilde mutlu olacaginizdan eminseniz bosanin
Aslinda cok iyi fikir. her hafta 40 lira kadar ayirabilsem yaparimkız gızlı gızlı altın falan al her ay bı ceyreklık atamaz mısın? mutfaktan falan bıraz bıraz kısıver. Mucevheri 1000 tl ye degıl 1200 tl dıye goster.
biriktirdigin kardır canımAslinda cok iyi fikir. her hafta 40 lira kadar ayirabilsem yaparim
Cok guzel yazmissin beklemek ve gelmeyen ilgiler insani yipratiyor, malesf ama iste diyorumAynı durumları yaşayıp aşmış biri olarak size şunu söyleyebilirim. Beklentilerinizi azaltmayin bile yok edin.yani ondan ilgi sevgi zaman beklemeyin.ama bunu yaparken içinizde kin oluşmasına. hirsla yapmayin.rahat olun.yavas olun sakin olun.kendinizi dinleyin.mutlulugu onunla yakalamaya çalışmayın. Sizi üzen bütün sıkıntıları allaha havale edin.ondan değil allahtan bekleyin. Beklentileriniz yok olduğunda rahatlayacaksiniz.onun da belki bir çocuk gibi sizden sevgi ve ilgi beklediğini göreceksiniz farkedeceksiniz .hiç bir çocuk sever gibi dizinize yatırıp saçlarını oksadiniz mi?aslında düzeltmek o kadar kolay ki, ama onun degismesini beklersiniz omrunuz gider.siz değisirseniz hersey değişebilir yeter ki isteyin
Evlendigimden beri boyle malesef. Belki de vardir biri hakikaten. Ama hareketleri ezber bozan cinsten. Aldatan erkek karisini el ustunde tutar tezine guvenirdim ben yahu. Bari ortaya ciksa da bir ise yarasa. Catir catir bosarim adamakilli bir sebepten. Sevgim de kalmamis sanirimÇocuk için yıkım olacaksa boşanma ilerki zamanda boşanırsın , insan evladını heba etmez , ama sanırım eşinin başka birine ilgisi var gibi sana yaklaşımları onu gösteriyor
Evlendigimden beri boyle malesef. Belki de vardir biri hakikaten. Ama hareketleri ezber bozan cinsten. Aldatan erkek karisini el ustunde tutar tezine guvenirdim ben yahu. Bari ortaya ciksa da bir ise yarasa. Catir catir bosarim adamakilli bir sebepten. Sevgim de kalmamis sanirim
Merhaba herkese..
Yillardir uyeyim buraya ama eski kimligimle yazamam malesef. Esim rumuzumu ogrenmisti, o nedenle yeniden uyelik aldim.
Ben 2003 yilinda 7 aylik bir sure icinde tanisma, flort nisan derken evlendim esimle. Yazsam kitap olur, kimseyi bunaltmak istemiyorum zamanin kiymetli oldugu bu donemde, o nedenle kisaca yazip fikir danisacagim.
Esim iyi bir yerde yonetici, cok yogun, surekli is icin yurtdisinda. Gozu hic disarda degil, onu belirtmek isterim, isten cikar cikmaz evde olur, en ufak aldatilma hissi yasamadim, yine de Allah bilir tabii. Ben universite mezunu ama calismayan iki cocuk annesi, herkesin begendigi, becerikli, kendine cok iyi bakan sosyal, canli cilveli bir kadinim. Esim tanisir tanismaz agzimdan girdi burnumdan cikti ama evlendigimden beri kavgamiz hic bitmedi, klasik, anlayissiz-ilgisiz-suratsiz-surekli kusen bir esim var. Cocuklara karsi dengesiz, bir cok iyi ve verici, bir cok cezalandirici ve soguk. Ozelestiri cok yaptim, her yolu denedim, cilve yaptim olmadi, soguk yaptim olmadi, kustum olmadi. Evlilik danismani(kendi gelmedi, sorun bendeymis), kuantum vs.. Hic bir sey ise yaramadi.
Esimle konusamiyoruz, sorun sende diyor, sorunum ne diye ustelersem basindan saviyor. Karsilikli oturup konusmayi hic sevmiyor, hic bir elestiriyi kabul etmiyor.
Cinsel hayatimiz berbat, cani isterse 10 gunde ayda bir. Ben istersem bahaneler... Ne sarilir ne oper, yuz yilda bir iltifat anca.. Maddi kisitlamasi hic yok, yedirir icirir gezdirir, aldigima karismaz gezdigime karismaz. En buyuk sorunumuz 'biz' olamamak. Sanki uzayli gibi bos donuk bir adam.
Cocuklarimin maddi imkanlari cok iyi. Ogluma mutsuz oldugumu soyledim, bosanmamam icin yalvardi, benim icin katlan anne dedi. Bir daha boyle bir evde yasar miyiz, bu okula gider miyim diye uzdu beni. Ailemin maddi imkani yok, ise girsem kirami odeyecek miktari kazanabilirim anca.
Esimden dayak kufur yok, hakaret yok. Ben cok mutsuzum arkadaslar. Surekli hice sayilmak, fikirlerimin deger gormemesi, kusup 1 hafta 10 gun konusmamalar... Bu adamdan bosanmali miyim?
Ayyy deme kiz oyyle basina gelirse cok uzulursun herseyin hayirlisini iste, bir tanidigim hep diyordu birini bulsada kurtulsam diyodu vallahi adamin mesajlarini yakaladi cok uzuldu agaldi halada hep der hic aklimdan cikmiyor diye cok aci birsey diyor hep derdim kurtulim falan ama bu basina geldi dunyasi basina yikildi malesf,ha durum sessiz sedasiz kapandi buradaEvlendigimden beri boyle malesef. Belki de vardir biri hakikaten. Ama hareketleri ezber bozan cinsten. Aldatan erkek karisini el ustunde tutar tezine guvenirdim ben yahu. Bari ortaya ciksa da bir ise yarasa. Catir catir bosarim adamakilli bir sebepten. Sevgim de kalmamis sanirim
Annesi 3 cocuklu iyi ama hasta bir adamla evlenmis. Abisi ve Ablalari cok buyukmus, babasini 15 yasinda kaybetmis ve once evli ablasinin yaninda sonra da yatili okulda okumus. Annesi entrikaci bir tip, yuze guler arkadan is cevirir, esimi doldurarak buyutmus oldugunu tahmin ediyorum cunku kadinlarin hep yalan soyledigini, hep para kacirip kendi ailelerini doyurdugunu dusunur (kv cok para yagdirmis kardesine ve yegenlerine). beni tek bir yalanim olmadi evliligim boyunca, beyaz yalan bile soylemedim, guvenini kazanana dek gobegim catladi. Hep yalanimi arardi hep suphe ederdi. Para konusunda supheciligini farkedince aldigim her seyi not ettim gosterdim yillarca. o huyunu birakti anlayinca benim yapmadigimi. Bunlar haricindeki kliseler nedir bilemiyorum, mutlaka derinlerde bir yerde hasar var hala ve acisi benden cikiyor.Öfkeyle kalkan zararla oturur bence erkeklerin çoğu sevmediği hanımla evleniyor , tabi bunun bir çok nedeni var çocukluğu nasıl geçmiş bu adamın
Tamam geri aldim tovbe tovbeAyyy deme kiz oyyle basina gelirse cok uzulursun herseyin hayirlisini iste, bir tanidigim hep diyordu birini bulsada kurtulsam diyodu vallahi adamin mesajlarini yakaladi cok uzuldu agaldi halada hep der hic aklimdan cikmiyor diye cok aci birsey diyor hep derdim kurtulim falan ama bu basina geldi dunyasi basina yikildi malesf,ha durum sessiz sedasiz kapandi burada
Annesi 3 cocuklu iyi ama hasta bir adamla evlenmis. Abisi ve Ablalari cok buyukmus, babasini 15 yasinda kaybetmis ve once evli ablasinin yaninda sonra da yatili okulda okumus. Annesi entrikaci bir tip, yuze guler arkadan is cevirir, esimi doldurarak buyutmus oldugunu tahmin ediyorum cunku kadinlarin hep yalan soyledigini, hep para kacirip kendi ailelerini doyurdugunu dusunur (kv cok para yagdirmis kardesine ve yegenlerine). beni tek bir yalanim olmadi evliligim boyunca, beyaz yalan bile soylemedim, guvenini kazanana dek gobegim catladi. Hep yalanimi arardi hep suphe ederdi. Para konusunda supheciligini farkedince aldigim her seyi not ettim gosterdim yillarca. o huyunu birakti anlayinca benim yapmadigimi. Bunlar haricindeki kliseler nedir bilemiyorum, mutlaka derinlerde bir yerde hasar var hala ve acisi benden cikiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?