- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
Canim boyle yasamak zor ama cocuklarin icin katlanmalisin. Neden dersen erkekler bosanirken cocuktanda bosaniyor. Cocuklarina bu imkanlari saglamaz ve cocuklar uzuldukce sana kizip kuserler bosanmak zaten zor bi surec cocuklarin destek olmazsa cokersin.Merhaba herkese..
Yillardir uyeyim buraya ama eski kimligimle yazamam malesef. Esim rumuzumu ogrenmisti, o nedenle yeniden uyelik aldim.
Ben 2003 yilinda 7 aylik bir sure icinde tanisma, flort nisan derken evlendim esimle. Yazsam kitap olur, kimseyi bunaltmak istemiyorum zamanin kiymetli oldugu bu donemde, o nedenle kisaca yazip fikir danisacagim.
Esim iyi bir yerde yonetici, cok yogun, surekli is icin yurtdisinda. Gozu hic disarda degil, onu belirtmek isterim, isten cikar cikmaz evde olur, en ufak aldatilma hissi yasamadim, yine de Allah bilir tabii. Ben universite mezunu ama calismayan iki cocuk annesi, herkesin begendigi, becerikli, kendine cok iyi bakan sosyal, canli cilveli bir kadinim. Esim tanisir tanismaz agzimdan girdi burnumdan cikti ama evlendigimden beri kavgamiz hic bitmedi, klasik, anlayissiz-ilgisiz-suratsiz-surekli kusen bir esim var. Cocuklara karsi dengesiz, bir cok iyi ve verici, bir cok cezalandirici ve soguk. Ozelestiri cok yaptim, her yolu denedim, cilve yaptim olmadi, soguk yaptim olmadi, kustum olmadi. Evlilik danismani(kendi gelmedi, sorun bendeymis), kuantum vs.. Hic bir sey ise yaramadi.
Esimle konusamiyoruz, sorun sende diyor, sorunum ne diye ustelersem basindan saviyor. Karsilikli oturup konusmayi hic sevmiyor, hic bir elestiriyi kabul etmiyor.
Cinsel hayatimiz berbat, cani isterse 10 gunde ayda bir. Ben istersem bahaneler... Ne sarilir ne oper, yuz yilda bir iltifat anca.. Maddi kisitlamasi hic yok, yedirir icirir gezdirir, aldigima karismaz gezdigime karismaz. En buyuk sorunumuz 'biz' olamamak. Sanki uzayli gibi bos donuk bir adam.
Cocuklarimin maddi imkanlari cok iyi. Ogluma mutsuz oldugumu soyledim, bosanmamam icin yalvardi, benim icin katlan anne dedi. Bir daha boyle bir evde yasar miyiz, bu okula gider miyim diye uzdu beni. Ailemin maddi imkani yok, ise girsem kirami odeyecek miktari kazanabilirim anca.
Esimden dayak kufur yok, hakaret yok. Ben cok mutsuzum arkadaslar. Surekli hice sayilmak, fikirlerimin deger gormemesi, kusup 1 hafta 10 gun konusmamalar... Bu adamdan bosanmali miyim?
Bi süre onu önemsemeden yaşamayı dene en azından çocukların için yokmuş gibi düşün yapman gerekeni yap sonra çekil köşene belki böylelikle kocanında dikkatini çeker bu tavır. Ben şu sıralar bunu deniyorum en azımdan daha az üzülüyorum ve kocamın dikkatini çekmeye başladı sanırımMerhaba herkese..
Yillardir uyeyim buraya ama eski kimligimle yazamam malesef. Esim rumuzumu ogrenmisti, o nedenle yeniden uyelik aldim.
Ben 2003 yilinda 7 aylik bir sure icinde tanisma, flort nisan derken evlendim esimle. Yazsam kitap olur, kimseyi bunaltmak istemiyorum zamanin kiymetli oldugu bu donemde, o nedenle kisaca yazip fikir danisacagim.
Esim iyi bir yerde yonetici, cok yogun, surekli is icin yurtdisinda. Gozu hic disarda degil, onu belirtmek isterim, isten cikar cikmaz evde olur, en ufak aldatilma hissi yasamadim, yine de Allah bilir tabii. Ben universite mezunu ama calismayan iki cocuk annesi, herkesin begendigi, becerikli, kendine cok iyi bakan sosyal, canli cilveli bir kadinim. Esim tanisir tanismaz agzimdan girdi burnumdan cikti ama evlendigimden beri kavgamiz hic bitmedi, klasik, anlayissiz-ilgisiz-suratsiz-surekli kusen bir esim var. Cocuklara karsi dengesiz, bir cok iyi ve verici, bir cok cezalandirici ve soguk. Ozelestiri cok yaptim, her yolu denedim, cilve yaptim olmadi, soguk yaptim olmadi, kustum olmadi. Evlilik danismani(kendi gelmedi, sorun bendeymis), kuantum vs.. Hic bir sey ise yaramadi.
Esimle konusamiyoruz, sorun sende diyor, sorunum ne diye ustelersem basindan saviyor. Karsilikli oturup konusmayi hic sevmiyor, hic bir elestiriyi kabul etmiyor.
Cinsel hayatimiz berbat, cani isterse 10 gunde ayda bir. Ben istersem bahaneler... Ne sarilir ne oper, yuz yilda bir iltifat anca.. Maddi kisitlamasi hic yok, yedirir icirir gezdirir, aldigima karismaz gezdigime karismaz. En buyuk sorunumuz 'biz' olamamak. Sanki uzayli gibi bos donuk bir adam.
Cocuklarimin maddi imkanlari cok iyi. Ogluma mutsuz oldugumu soyledim, bosanmamam icin yalvardi, benim icin katlan anne dedi. Bir daha boyle bir evde yasar miyiz, bu okula gider miyim diye uzdu beni. Ailemin maddi imkani yok, ise girsem kirami odeyecek miktari kazanabilirim anca.
Esimden dayak kufur yok, hakaret yok. Ben cok mutsuzum arkadaslar. Surekli hice sayilmak, fikirlerimin deger gormemesi, kusup 1 hafta 10 gun konusmamalar... Bu adamdan bosanmali miyim?
Cocuklarimin maddi imkanlari cok iyi. Ogluma mutsuz oldugumu soyledim, bosanmamam icin yalvardi, benim icin katlan anne dedi. Bir daha boyle bir evde yasar miyiz, bu okula gider miyim diye uzdu beni.
Bu nesil ister istemez maddiyatci yetisiyor, ne kadar bilincli olursak olalim bazi yerde verdigimiz imkanlar sirtimizdan bicakliyor bizi bu sekilde. Elbette oglum sadece bunu soylemedi, baska seyler de soyledi. Ilk soyledikleri evi oturdugumuz yerdeki arkadaslari ve okulu oldu. Arkasindan ben ikinizle buyumek istiyorum da dedi. Maddiyatciliginin haricinde ayrilma durumunda ne kadar guc duruma dusecegimizin de farkinda bu arada. Yani yoksulluktan ve imkansizliklardan da gayet haberdar ki bu korkusunu masumca dile getirebiliyor. Yoksullugu bilmeyen anlamayan empati yapmayan o duruma duseceginin korkusunu konusur mu hic?Hiçbir şeye değil de, oğlunuzun boşanmamanız için sadece refah seviyesinin düşmemesini öne sürmesine takıldım
Koru korune kotulemek istemedigim icin iki tarafli yazmaya calistim sadece. Seviyor muyum, supheli, aliskanlik da olabilir. Tatile cikmistik gecen yil 1 haftaligina cocuklari birakip. Ne hos gunler gecirdik ama elini surmedi bana hic. Libidosuna saglikSoruyu sorarken cevabı yazmışsınız aslında. Belli ki eşiniz sizi çok bıktırmıs iletişimsizlik yüzünden yalnız kalmışsınız ancak tüm şikayetlerinizi yazarken sürekli olarak eşinizin aslında iyi bir insan olduğunu da yazarak bir nevi onu savunmussunuz. Bellı ki eşinizi seviyorsunuz ve boşanmak istemiyorsunuz. Bence bosanmayı aklınızdan derhal çıkarın ve başbaşa 2-3gunlugune yakın biryerlere de olsa tatile çıkın. Her evlilik böle soğuk zamanlar gecırebılır
Merhaba herkese..
Tesekkur ederim, aminnAllah yardimciniz olsun ...
Üzüldüm gercekten mutsuzluk cok kötü evladinin mutsuzlugu daha da kötü ne öyle oluyo ne boyle bilemedim ki... allah kocanizla araniza muhabbet versin inşallah tek sorun o görünen. ..ve o sorundan kaynaklanan mutsuzluklar...
Hiç bu konuyu açık açık konuştunuz mu? Bir çok insan özellikle çocukları olduktan sonra ve yıllar geçtikte çok daha az cinsel hayat yaşıyor malesef. Biz kadınları sadece anne figürü olarak mı görüyorlar acabaKoru korune kotulemek istemedigim icin iki tarafli yazmaya calistim sadece. Seviyor muyum, supheli, aliskanlik da olabilir. Tatile cikmistik gecen yil 1 haftaligina cocuklari birakip. Ne hos gunler gecirdik ama elini surmedi bana hic. Libidosuna saglik
Evlendigimizden beri boyle. Diyelim ki cocuklarla ilgili bir konuda azicik atistik, hoop 7 gun gitti. Ne merhaba, ne hoscakal. goz goze gelmedik bir haftadir dusun yani. Konusmaya calisiyordum baslarda neden kusuyorsun diye, beni elestiri bombardimanina tutuyordu. Artik ben de alistim ben de kusuyorum karsilikli sususup oturuyoruz. Zamanla yaklasip konusmaya basliyor sonrasinda bir sey olmamis gibi. Biraz soguk yapip normale donuyorum ben de. Konuyu acarsam 1 hafta daha kusuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?