Biliyorum biliyorum :)Peki bu konuda elinden geleni yaptığına inanıyor musun?
Kırmızı gecelik dışında :)
Yanlış anlama ama her kadın da bu konuda işini bilmez.
Ben de pek bilmem mesela büyük eksiklik valla
Biliyorum biliyorum :)
Bir gun cok seksi bir ic camasiri aldim. O zaman ufaklik yok, oglumu uyuttum, ustume de bornozumu giydim karsisina gecip usulca actim onumu. Adam dehsete kapildi. Bu yaa dedi, kalamiti ceyn gibi olmussun. Bizimki tanga falan da sevmez. Pamuklu don, isiksiz oda
Soyle diyeyim, adam ha var ha yok. Cocuklarin her turlu doktor, okul, aktivite vs bende. Fikir bazinda da yardimci olmaz. Biri kafasini yarsa birsey olmaz der arkasini doner yatar. Evhamsiz rahat adam. Yolculuga ciksam vardin mi demez, merak etmez. Yani elde var sifir ama maddi olarak sorun yok. Param olsa hic durmam cunku ben ve evlatlarim icin hic bir zaman orada degil.Kendı kendıne dusundugun vakıt bosanırsam sunlar sunlar benı mutlu eder sunlar sunlar benı daha fazla uzer dedıgın oluyodur elbette. Hangısı daha agır basıyor?
Aslinda iletisim mezunuyum ne ironik.. Cok kitap aldim okudum. Yakin arkadaslarim biliyorlar neler yaptigimi. Tek diyebildikleri isin zor. Ortak zevkler cok, problem degil. Sadece futbol ve motor konusunda ilgisizim. Onun disinda beraber playstation bile oynardik saatlerce ama zamanla ikimiz de soguduk..Bence siz iletisim ve ikna kabiliyetleri konularinda egitim alin yada bu alanda yazilmis kitaplardan okuyun.Cunku mutlaka esinizle iletisim kurabilmenin bir yolu olmali.Isi gucu yerinde adam , herhangi bir anormal tavri da yok.
Bosanmayin.Cocuklarinizi uzmeyin.Bosanmak kolaya kacmak olur.Bencil olmayin ve biraz kisisel gelisim konusunda caba sarfedin.Esinizin hoslandigi seylere ortak olarak yakinlik kurun.Hersey cilve ile olmaz.Kafa olarak da uyusmalisiniz.Illa ki bu adamin da zevk aldigi biseyler olmali.Hele maddiyati yerinde ise mutlaka hobisi vardir diye dusunuyorum.Siz de o konularla biraz ilgili olursaniz ve iletisim konusunda da gerekli donanimi alirsaniz , hersey cok daha guzel olabilir.
Cinsellik yasadigimizda sorun hic yok. Uyumumuz super. Ama adam tekrarini isteyene dek duvara centik atiyorumAhahahah
Çok güldüm sen çok yaşa.
Allah Allah hadi giyim sevmiyor, içerikteki giriş gelişme sonuç da çok mu monoton.
Değişiklik aramaz mı? Senin aktif olmanı beklemez mi, istemez mi?
Cinsellik yasadigimizda sorun hic yok. Uyumumuz super. Ama adam tekrarini isteyene dek duvara centik atiyorum
Cok olumlu bir yaklasim daha, tesekkur ederim. Onun hosuna gitmiyor malesef oksanmak. Elimi durdurur. kendimi degistirmeye calistim ama duvara tosladikca hevesim kiriliyor.Aynı durumları yaşayıp aşmış biri olarak size şunu söyleyebilirim. Beklentilerinizi azaltmayin bile yok edin.yani ondan ilgi sevgi zaman beklemeyin.ama bunu yaparken içinizde kin oluşmasına. hirsla yapmayin.rahat olun.yavas olun sakin olun.kendinizi dinleyin.mutlulugu onunla yakalamaya çalışmayın. Sizi üzen bütün sıkıntıları allaha havale edin.ondan değil allahtan bekleyin. Beklentileriniz yok olduğunda rahatlayacaksiniz.onun da belki bir çocuk gibi sizden sevgi ve ilgi beklediğini göreceksiniz farkedeceksiniz .hiç bir çocuk sever gibi dizinize yatırıp saçlarını oksadiniz mi?aslında düzeltmek o kadar kolay ki, ama onun degismesini beklersiniz omrunuz gider.siz değisirseniz hersey değişebilir yeter ki isteyin
Tesekkur ederim, dogru tespitler. Malesef etiket merakimizdan da kurtulamiyoruz evli olma konusunda, haklisiniz. Cocuklar mutsuz diyemem, biz hic bagiris cagiris yapmiyoruz, yalan olmasin, bir kere olmustu ama genelde belli bile olmuyor kavgali oldugumuz. 1 haftadir oturma odasinda yatiyorum, oglum sordu neden diye, oglum baban oksuruyor ben de uyuyamiyorum. iyilessin gececegim yatagima dedim. Bu sefer de boyle yapayim o zaman, bakalim ne yapacak.Bence o yokmuş gibi davranın sizde onu hiçe sayın,herkesce bilinen kurumsal bir şirkette 10 yıl kadar çalıştım ve bir çok evli arkadaşım sizinle hemen hemen aynı bazısı farklı sorunlar yaşıyordu,konuştuklarında mutsuzum deniyordu her gün ağlama sızlanma,peki diyordum neden hala berabersiniz?bana çoğunun dediği dışardan evli görünmek,çocuk ve maddiyat,o zaman enteresan gelmişti mutsuzlar ama yinede devam,bu seçeneklerden en kabul edilebiliri mutlaka çocuk faktörü ancak o çocuğa mutlu bir ortam sağlamadıktan sonra ne kadar doğru olur bu tartışılır.bilmiyorum hayat çok kısa neden mutlu olmak yerine insanlar mutsuzluk içindeler anlamıyorum,kendinde problem olmadığını söylediği sürece uzlaşmak da zor gibi,bence siz de onu önemsemeyin alın çocuklarınızı gezin dolaşın o yokmuş gibi davranın,mutlu görünün,onun neden böyle olduğunu sorgulamayın,ta ki kendisi sizin gibi hissedip de sizinle konuşup asıl sorunun kendisinde olduğunu görene kadar.sizin ve çocuklarınız için herşeyin hayırlısı güzeli olsun.
Kessske gorunse. Doktora gitmeyi teklif etsem kesin 1 ay kuser bu seferAllah Allah ya çok ilginç vallahi.
Hormonsal bir durum olabilir mi acaba bu konuda dr a göründü mü?
Soyle diyeyim, adam ha var ha yok. Cocuklarin her turlu doktor, okul, aktivite vs bende. Fikir bazinda da yardimci olmaz. Biri kafasini yarsa birsey olmaz der arkasini doner yatar. Evhamsiz rahat adam. Yolculuga ciksam vardin mi demez, merak etmez. Yani elde var sifir ama maddi olarak sorun yok. Param olsa hic durmam cunku ben ve evlatlarim icin hic bir zaman orada degil.
Aslinda iletisim mezunuyum ne ironik.. Cok kitap aldim okudum. Yakin arkadaslarim biliyorlar neler yaptigimi. Tek diyebildikleri isin zor. Ortak zevkler cok, problem degil. Sadece futbol ve motor konusunda ilgisizim. Onun disinda beraber playstation bile oynardik saatlerce ama zamanla ikimiz de soguduk..
Anladıgım kadarıyla aslında sızı tek tutan maddıyat. Para da sıkıntı yoksa bı sure para bırıktırın gızlı gızlı oglunuza da yavas yavas işlersiniz bu konuyu sonucta hayır demesı cok normal en fazla 11 yasında falandır sanırım.Soyle diyeyim, adam ha var ha yok. Cocuklarin her turlu doktor, okul, aktivite vs bende. Fikir bazinda da yardimci olmaz. Biri kafasini yarsa birsey olmaz der arkasini doner yatar. Evhamsiz rahat adam. Yolculuga ciksam vardin mi demez, merak etmez. Yani elde var sifir ama maddi olarak sorun yok. Param olsa hic durmam cunku ben ve evlatlarim icin hic bir zaman orada degil.
Aslinda iletisim mezunuyum ne ironik.. Cok kitap aldim okudum. Yakin arkadaslarim biliyorlar neler yaptigimi. Tek diyebildikleri isin zor. Ortak zevkler cok, problem degil. Sadece futbol ve motor konusunda ilgisizim. Onun disinda beraber playstation bile oynardik saatlerce ama zamanla ikimiz de soguduk..
Hayir kusmuyor sadece bana ve cocuklaraEşiniz herkese küser mi böyle .Yoksa sadece size mi küsüyor .Benim çevremde de var böyle küsenler . Allah yardım etsin .
Canim Rabbim tabiki duyar misal ben gecenlerde bir konu acmistim esim arkadaslarina cok zaman ayiriyor diye ama inanin o kadar dua ettim ki Rabbime kendisi inat ettigi konuda bile geri adim atti ben ne zaman duasız biraksam dilimi hep basima böyle uyarılirim onun icin sizde bol bol dua edin dua ettikten sonra hemen gerçekleşecek diye birsey yok çünkü biz istedigimiz zaman degil Allah istedigi zaman olur birde Rabbim sevdiği kulunu imtihan edermis sizinde imtihaniniz galiba esiniz ama dua edin insAllah goreceksinizEvet dua etmem lazim, bunu cok gozardi ettim. Son 2 gundur elimde Kuran gozumde yas bitmiyor. Belki Allah duyar sesimi.
Para biriktiremiyorum, tek yapabildigim ufak tefek mucevher. Onlari da alir elimden sanirim bosanirken. Oglum 10 yasinda. Piyango vursa 5 psikolog tutarim artik napayim :)Anladıgım kadarıyla aslında sızı tek tutan maddıyat. Para da sıkıntı yoksa bı sure para bırıktırın gızlı gızlı oglunuza da yavas yavas işlersiniz bu konuyu sonucta hayır demesı cok normal en fazla 11 yasında falandır sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?