Boşanmak yada boşanmamak son kararım için yardım.

O altı aylık telefon dökümünü size vermeyeceğini düşünüyorum.birşekilde bu şarttan yan çizecek
Aynen vermeyecek. O zaman zaten konu boşa açılmış oluyor. Hakkınızı helal edin. Ufak bir ihtimal veriyorum inanılmaz inatçı olduğu için.. Yoksa bende biliyorum.

Selamunaleyküm öncelikle Allah c.c. yardımcınız olsun sabır ve gönül ferahlığı versin size inşaAllah. Kısaca bir önceki konunuzu da bu konunuzu da okudum. naçizane fikrim eşinizin işyerinizden genel olarak rahatsız olduğu ve zaman içinde bazı şeyleri örtmede bunu kullandığı...

Gerçekten de terapiye hazırım diyorsa bu gözden geçirilebilir. Fakat aranızda sevgi, aşk gibi hisler devam etse dahi buradan görünüşü "güven"in olmadığı yönünde. son altı aylık telefon dökümünü aldıracak kadar birine kendini güvendirememişse bir insan buna ne denir hiç bilemiyorum. Sizin için duacıyım inşaAllah hakkınızda hayırlısı boşanmak ise boşanmayı birlikte yaşlanmak ise barışmayı nasip etsin Rabb'imiz. Gaybı ancak Allah c.c. bilir. Hakkınızda en hayırlısı olsun inşaAllah.

Tedaviye başlasın, bir kaç seans geçsin, kendini ispatlasin bir şans daha verebilirsiniz bence kısa bir süre.

Bu süreçte dikkat etmeniz gereken çocuk meselesi .

Kocanizi siz tanirsiniz biz ne desek bos.

Gercekten pisman olduguna inaniyorsaniz, ickiyi, gecmisi, birakacagina inaniyorsaniz
Icinizde sevgi de kaldiysa son 1 sans verebilirsiniz.

Ne diyim baska bilemedim?

Sizi ve kaygılarınızi hissettim burdan.bence alkolü tamamen bırakmalı ve bunun icin gerekirse tedavi görmeli.
Bundan emin olursanız tekrar şans verin.Alkol olan evde malesef huzur olmuyor.

Amin. Güzel dualarınız için teşekkür ederim. İnşallah güzel olur herşey.

Eşinizi en iyi siz tanırsınız buna göre düşünün
İnsanlar genelde değişmezler ama değişebilenler var , benim eşim gibi
Evlenirken kendi ailesi dahil herkes bu adam alkolik dedi, içtiği içkiyi tarif edecek söz yok, sabah başlayıp gece sızana kadar diyeyim siz anlayın. Evlendiğimizde onu 15 yıldır tanıyordum, dürüstlüğünü zaten bilirdim, gözlerinde o ışığı gördüm evlenirken, ona inandım, iki yıl içinde azaltarak bıraktı içkiyi, bu süreçte bana tutundu hep, bende destek verdim. İlk zamanlar tedavi yollarını araştırdım ancak bu tedaviler öyle dışarıdan hadi gitsin denilen gibi değil, en azından yöntemler benim içime sinmedi, eşimin baskıdan uzak huzurlu bir ortama ihtiyacı olduğunu anladım ve ona bunu sağladım. Beş senemiz bitti, her şey değişti, ailesi, çevresi herkes hala şaşkın. Verdiğim emeğe değdi mi ? Evet değdi, çok huzurlu, güzel bir hayatımız oldu. İçki bitince abuk sabuk arkadaşlar bitti, gece alemleri bitti, kendine yaptığı kötülüğü anladı. Sevilmenin, huzurun insanı rahat ettirdiğini gördü ama tabi ki en büyük çabayı yine kendisi verdi. Demem o ki baskı, tedavi ol, öyle yap böyle yap demek sizi hep başa döndürür, ya sevgiyle iyileştireceksiniz ya da bitireceksiniz, bu kararı vermek için de duygularınızı, sabrınızı, eşinizin gösterebileceği gayreti tartıp kararınızı ona göre vereceksiniz

Ço güzel sizi tebrik ederim. Kendi istemeli. Ben bırak dedim diye yapacak insan değil. Umarım bırakır sağlığı da kötü etkileniyor. Bırakırsa epey yol alırız. Ben bırakmasını da değil azalmasını istiyorum.

İnsanlar değişmez ve bir ilişki bu noktaya geldikten sonra tekrar başa sarıp mükemmel seyretmez. Alışırım katlanırım derseniz barışın lakin ben sorunsuz mutlu bir evlilik istiyorum diyorsanız yanlış ata oynuyorsunuz olmayanı oldurmaya çalışıyorsunuz. Karar sizin..

Ya ben alkol ve öfke problemi olan insanların, tamam, söz düzeleceğim demeleriyle düzeleceklerine asla inanmıyorum. Çünkü bu yaptıkları hatalar bile isteye, bilinçli olarak yapılan şeyler olmaktan çıkıp, karakterleri haline gelmiş, yerleşmiş şeyler oluyor. En azından etrafımda bu tarz sorunları olan insanlar öyleydi. Bunlar hastalık ve düzelmenin tek yolu tedavi olmak. Bir şans daha vermek isterseniz, tedavi olmasını şart koşmalı, eve de gerçekten düzeldiğine dair işaretler gördüğünüzde dönmelisiniz bence. Sizi kazanmak için çabalamalı yani. Yoksa sırf sözün güvenip kaldığınız yerden devam ederseniz, muhtemelen o da bir süre sonra eski kişiliğine kaldığı yerden devam edecek. Ancak cebinde bulduğunuz not kısmını pek anlamadım, tüm sayfaları da okumadım. Bir kadından gelen bir not muydu? Bunun ne olduğunu, kimin ve neden yazdığını size tam olarak açıklayabildi mi?

Belki saçma gelecek ama en son vizyonda olan bir filmiy izledim ve çok etkilendim.

Bence şans vermelisin size. İçimden böyle geçiyor.

Umarım bebek haberiyle mutluluğunuz taçlanır.

Biraz çifte standart gibi olacak yorumum normalde şiddetle karşı çıkardım ama siz zaten her türlü kendi yoluna bakacak bakabilecek bir kadınsınız.

Şans verin ilişkinize.

Aynen vermeyecek. O zaman zaten konu boşa açılmış oluyor. Hakkınızı helal edin. Ufak bir ihtimal veriyorum inanılmaz inatçı olduğu için.. Yoksa bende biliyorum.

Hakkınızda iyi olacak olan hayırlı olan ne ise kalpleriniz de davranışlarınız da o tarafa meyletsin inşallah.

Not belirsiz kim yazmış kime yazmış belli değil. Cebindeydi ve haberi olmadığını söylüyor. Boşanmak için, benim koymuş olabileceğimi bile söyledi. Nottan önce boşanmak istediğimi söylemiştim çünkü.

Tüy dikmiş birde...Ya çocuk akıllı biri ve birşekilde saçmalayarak da olsa aşırı reZil edicide de olsa kendince beyaz yalanlarla seni tekrar kazanmanın derdinde yada işler sarpasardıkça adileşecek kumaşı olan ve oldukça da pişkin biri...

Sence hangisi?

Her ikisi de. O kadar çok uğraşıyor ki barışmak için çiçekler hediyeler gönderiyor. Dava lafı etmeyince iyi. Dava lafını duyunca deliriyor. Her iki tanımda uyuyor ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…