Çok teşekkür ederim. Ben çok netim ya da nettim... Son kararımı vermeden iyice düşünmeki istiyorum. Aynen dediklerinizi söyledim ayrıca.Aile terapistine ve alkol terapisine gitmeyi şart koşun bakalım ne diyecek . Seviyorsunuz ve sanırım sevildiğinize inanıyorsunuz . Fakat saygı duyulmayı , kıymet görmeyi hakettinizi , bunu derinden hissetmek istediğinizi dile getirin ve bence boşanmayı şimdilik askıya alın ve top sende diyin . Kendinize bir süre belirleyin ve net kararınızı süre sonunda eşinizin davranışlarına göre belirleyin bence . Boşanmayı istemiyorsunuz sanırım o nedenle içinizde acabalar kalmasın . Umarım herşey çok güzel olur. Hakkınızda hayırlısı olsun .
Maalesef çocuk için acele etmeliyim. 42 oldum. Çocuk için çok geç kaldım. Yorumlarınızla, kendime değil çoğunluğa göre hareket edeceğim.Can cikmadan huy cikmaz..
Degismis gibi gorunecek, 3 4 ay sonra devam edecek.
Cocugunuz yok en azindan.
Ama sizin akliniz kalmis gibi, inanciniz varsa deneyin.cocuk icinde acele etmeyin derim.
Terapiste gitmeden dönmem. Alkol bir bağımlılık. Çok zor. Son konuşmadan sonra çok kararsızım. alkol küfür olmazsa bu adamla olabilir. İnanın bilmiyorum. Bende kendimi yenileme toparlama sürecindeyim.sen ne istiyorsun?
bezdim hayatımda iyi yada kötü hiç bir haliyle bu adamı istemiyorum mu diyorsun yoksa bezdim evet ama hala seviyorum mu?
kararını barışmak yönünde verirsen madem kabul etmiş terapisti sen eve dönüp barışmadan başlasın bakalım. gerekirse uzun süre dönme bak bakalım sebat ediyor mu?
ha bana sorsan alkol insanın içinde olmayan şeyi ortaya çıkarmaz. hamuru öyledir zaten alkol bunu dışa vurumunu kolaylaştırır.
Hepsini biliyorum. Arkadaşlarına yeminlere inanmam. O yüzden telefon detayı istedim. Delil istiyorum güvenmek istiyorum. Sonra da terapist tedavi.bu süphe ile yasanmaz. ben de aldatildim ve affetsen bile icin icini yiyor, asla aklindan atamiyorsun, her evden ciktiginda acaba gercekten ise mi gitti, telefonu niye hep yaninda, neden ekrani bana dönük degil, bisey mi sakliyor, bugün mesaiye kaldi ama gercekten iste mi yoksa birisiyle mi görüsüyor...kafanda sürekli bu sorular olucak. ben bunlarla yasayamadim ve bosandim.
süphe uyandiricak hareketler varsa eger o his sizi asla yaniltmaz. zaten korkucagi bisey olmasaydi telefonu size verir al ya, ne var sanki ben bisey gizlemiyorum derdi. vermedigine göre biseyler var. ha bide...erkeklerin genel yalani "bilmiyorum" "haberim yok" "arkadasim aradi" "aaa bu cebime nasil girmis" vs vs, asla ve asla güvenme. ha sunu da unutmadan söyleyeyim; erkeklerin arkadaslari her zaman ama her zaman ana baci düsünmeden arkadaslarinin kacamaklarini veya iliskilerini saklamak icin yalan söyler hatta yemin bile ederler. hepsine kendim sahit oldum. aldatan ve buna göz yuman veya destek olan erkekler kadar igrenc bisey tanimiyorum ben.
Siz 42 yaşındaysanız eşiniz de yakındır diye tahmin ediyorum. Ki bu yaşa kadar kişiliği,karakteri, alışkanlıkları, hayat tarzı oturmuştur artık. Siz daha kaç kere şans verseniz de sonu hep aynı olacaktır bence. Eşinizin profili tam da alkol bağımlısı ile uyuşuyor. Hep yapıp hep pişmanın diye duygu sömürüsü, yeminler vs... 3 gün sonra normalleştirmeye başlarlar içkiyi, küfürü, geç gelmeleri. Olan sizin yıllarınıza olur. Hakkınızda hayırlısı olsunHepsini biliyorum. Arkadaşlarına yeminlere inanmam. O yüzden telefon detayı istedim. Delil istiyorum güvenmek istiyorum. Sonra da terapist tedavi.
ayni benim gibisin, hala bi umut, hala bi caba ama sana bisey söyliyim mi? inan ki degmiyor. su an o kadar mutluyum ki. beni saymayan sevmeyen bir adamdan kurtuldum ben ya. artik onunla degilim, beni ezemez, özgüvenimi yerle bir edemez, sana küfür edemez, vuramaz, beni canimi yakamaz, ben yalniz birakamaz, yüzüme gözlerimin icine baka baka yalan söyleyemez, ve en önemlisi neden bu kadar mutluyum biliyor musun? icimde gram süphe veya acaba yok.....illa tekrar denemek istiyorum dersen, üzgünüm ama belli olan bir sonu sadece ertelemis olursun...daha kötüsü senelerini bosuna harcamis olursun. hele ki hic degmeyecek birisi icinHepsini biliyorum. Arkadaşlarına yeminlere inanmam. O yüzden telefon detayı istedim. Delil istiyorum güvenmek istiyorum. Sonra da terapist tedavi.
En çok onu düşünüyorum. Ben ne kadar değişirim. Ben kabul eder miyim? Kesinlikle ilk planda bu sorular var. Önce aldatılmadığıma emin olmalıyım. Mümkün mü? Belli değil. Sonra terapist alkol kıskançlık vb sorunları cözebiliyor muyuz?Şu hayatta bana göre en büyük yalan degistim ben/değisecegim'dir..
Bir süre degismis gibi yapar manipüle eder sonra bir bakmissiniz sikayet ettiginiz hersey sizin icin normallesmis..
Aliskanliklar icin yorum yapmiyorum bile!!
Degistigine,degisecegine degil de ben bu sekilde bu adamla yapabilir miyim,bu sekilde kabullenebilir miyim? Gibi sorulara cevap verip degerlendirerek hareket edin bence..
Bağımlılığı için tedavi gördü mü ?Gerçekten bilmiyorum. İçkiyi bırakırsa % 70 i biter sorunların. Samimi olması lazım. Hiç ama hiç bilmiyorum.
Mutlu olmanıza sevindim. Bende mutlu huzurlu olmak istiyorum. Boşanma kararı yada devam kararı beni hangisi mutlu eder? Geleceği bilmek isterdim. Ufacıkta olsa bir umut hep oluyor.ayni benim gibisin, hala bi umut, hala bi caba ama sana bisey söyliyim mi? inan ki degmiyor. su an o kadar mutluyum ki. beni saymayan sevmeyen bir adamdan kurtuldum ben ya. artik onunla degilim, beni ezemez, özgüvenimi yerle bir edemez, sana küfür edemez, vuramaz, beni canimi yakamaz, ben yalniz birakamaz, yüzüme gözlerimin icine baka baka yalan söyleyemez, ve en önemlisi neden bu kadar mutluyum biliyor musun? icimde gram süphe veya acaba yok.....illa tekrar denemek istiyorum dersen, üzgünüm ama belli olan bir sonu sadece ertelemis olursun...daha kötüsü senelerini bosuna harcamis olursun. hele ki hic degmeyecek birisi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?