Boşanmak yada boşanmamak son kararım için yardım.

Gerçekten bilmiyorum. İçkiyi bırakırsa % 70 i biter sorunların. Samimi olması lazım. Hiç ama hiç bilmiyorum.

Evden ilk ayrılışım demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Eşinizle evlendiğinizde birbirini seven iki insandınız değil mi? Bakın sizin onu sevdiğinizi bilen, evlenirken size değer verip sevdiğini hissettiren bu kişi yıllar geçtikçe sizin gayet normal iş ilişkilerinizi bahane ederek bile neler yaşatabiliyor. Şimdi ise aradaki ilişki zarar görmüş evlenirken var olan duygular hasar almış. Hatta büyük ihtimalle sizi aldatmış. Ki zaten aslında aşırı kıskanç olması diğer üyelerin de dediği gibi kişi kendinden bilir işi meselesi.
Burada şunu düşünün ilişkiniz daha hasar almamışken bile sizi üzebilen kişi ikinizde eski duyguları hissetmezken, üstelik siz ayrılma sürecine girdiğiniz halde geri dönüş yapmışken sizi üzmeye niye çekinsin ki?
Ben evliliğinizde sizin mutlu olacağınız bir tablo göremiyorum. Ayrılma konusunda en sağlam adımlar ilk terk edişte atılır eğer bir kere geri dönerseniz bir daha evden ayrılmanız psikolojik olarak çok daha zor olacak sizin için. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bence umut vaat etmiyor konu sahibi. Başka şans vermemelisin. Şimdi olmasa birkaç ay sonra yine boşanacaksın. Ben pek olumlu yan göremedim.

Ben insanlarin degisecegine ve bu tip vaatlere inanmam ama senin icinde kalacaksa kesinlikle cocuk dusunmeden bi kez daha dene madem.. Hic olmazsa aklinda kalmaz..

Bence sen esine tekrar sans vereceksin...oyle gibi geliyor...hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun

Kendini bağımlı görmüyor. Ramazan ayında içmez. Alkolü kendi bırakacakmış..Haftada 3-6 gün arası içiyordu. Diyetteyken haftada 1-2 güne indirebiliyor.

Buradan gerçekçi yorumlar almak için konuyu açtım. Hayal dünyasına dalıp karar alamam. Psikolojim iyi değil. Umarım pişman olmam vereceğim karardan.

Beni tanıyor. Nasılsa boşanmaz diye düşünemez. Son görüşmede bile davayı açacağımı söyledim. Kafamı karıştıran, eşim benden 5 yaş küçük. Benden ayrılmak istemiyor çocuk falan benim umrunda değil olsa da olur olmasada ben sensiz olamam diyor. Bilmiyorum böyle seviyor mu? Sevgisi mücadele etmesini sağlar mı?

Ben insanlarin degisecegine ve bu tip vaatlere inanmam ama senin icinde kalacaksa kesinlikle cocuk dusunmeden bi kez daha dene madem.. Hic olmazsa aklinda kalmaz..
Hiçbir zaman değişeceğini hatalı olduğunu söylememişti geçmişte. Çok kavga ettik ve kendini hep haklı gördü. Sanırım o inatçı adam ilk defa bu şekilde konuşunca kafam karıştı. İyice düşünmeli ve beklemeliyim galiba.

Pişman olmuş. Herkes ikinci bir şansı hak eder. Eğer baktınız sözünün arkasında durmuyor. Ozaman son konuyu açarsınız :) şimdi davayı açarsanız içinizde hep bir acaba kalacak. Gerçekten düzelir miydi ?

Son bi şans verin derim...genelde kadın evi tekettikten sonra erkeklerde kafaya dank ediyor...

İlerde "keşke bir şans daha verseydim" dememek için son bir şans verin, ama bunu kendisine de söyleyin.."bu affın ikincisi asla olmayacak" diye... söyleyin ki ayağını denk alsın.

İşin icinde alkol varsa çoğu kötü huyunu olması veya ortaya çıkması kacinilmaz. Açık seçik videolar için telefobu saklamaz bence var birşeyler. Cunku bosanmayi göze alıyor. O videoları izlediği için eşinden bosanan kadın görmedim daha. Bariz aldatıliyorsunuz.

Buradan gerçekçi yorumlar almak için konuyu açtım. Hayal dünyasına dalıp karar alamam. Psikolojim iyi değil. Umarım pişman olmam vereceğim karardan.
Yazdığım şeyler hayal dünyası değil gerçeğin kendisi malesef siz şu an bu durumun içinde bulunduğunuz için görememeniz o kadar normal ki. Aynı sürecin evli değil nişanlı halini bizzat yaşadım. İşyerimi bırakın otobüsteki erkeklerden bile kıskanıyordu beni sorun çıkarıyordu. Sizin alkolden oluyor dediğiniz gibi (bizde alkol yoktu) nişanlım iyi biri de şundan yapıyor, aman o iyi ama sebebi var diye kendimi kandırdım. Onu ilk terk ettiğimde geri dönmem için terapi almayı kabul etti gittik ama kabul etmesinin sebebi beni geri döndürmek ve elimden geleni yaptım diyip kenara çekilebilmek olduğu için yine de değişmedi. Psikolojik danışmanların elinde bir sihirli değnek yoktur insanlara dokunup değişmesini sağlayacak değişmek yine eşinizin iradesine bağlı. Size kocanız sözünü tutacak değişecek mutlu olacaksınız en kısa sürede anne olmalısınız demek asıl hayal ürünü şu an. Daha önceki gün bir üyenin kocası (aynı sizin eşiniz gibi kıskançlıkta takıntılıydı ama aşırı alkol tüketimi yoktu galiba bilmiyorum) kendini terk eden karısını alkollüyken intihar ederek geri döndürmeye çalıştı. Bu çift bir süre terapi almış adam geçmişi sürekli konuşmayacağım diye söz vermiş ama ne yazık ki eşi onu ikinci terk edişinde intihara kalktı. İşte siz şu an bu hikayede en baştasınız o çift ise ikinci aşamada. Buradaki üyeler bir şans daha ver ama hemen çocuk yapma diyorlar haklı olarak, eşiniz gibi bir insanın uzun süre terapi alması lazım ki sonuç yine kesin değil. Sizi kaybetmemek için değişim izlenimi verebilir ona güvenip hamile kaldığınızda sizi kaybetmekten eskisi kadar korkmayacağından emin olabilirsiniz. Sonu var mı bilinmez ama siz yaşayarak görmek istiyorsanız bilemem. Fakat yaşayarak öğrenmek yeni bir hayat kurma fırsatınızı da her defasında erteleyecektir bunu unutmayın.

Ben hayal dünyası derken kendimi kast ettim. Yani herşey güzel olacak hayallerine kapılmak istemiyorum. Söyledikleriniz doğru ve gerçekçi. Sanırım yanlış ifade ettim anlaşılmadı. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Bence de. O yüzden telefon detayı vermesi gerekiyor. Güvenmediğim adamla zaten yürümez. Çok sinirli ve inatçıdır. İnadından ölür. Zaten bu yapısı yüzünden görüşüyorum. Telefonu da inadından vermeyecek bir adam... boşanmayı da göze alır . ( boğa burcu ) ben de inattan mı vermedi emin olmak istiyorum. Yoksa telefonu vermediği anda tak sepeti koluna derdim.

Duzelir mi bilinmez.
Alkolu sifirlamasini bekliyorsaniz zor.belki evde aksamlari 1 2 duble yemekle sizin yaninizda icmesine goz yumacaksiniz.
Icinizden sans vermek geciyorsa sana 6 ay sure ask sevgi saygı ve guven dolu 1 evlilik yasayabilecegimizi bana göstermen icin diyebilirsiniz

Ben de yanlış anladım demek ki özür dilerim. Böyle sürekli olumsuz bir süreçten bahsetmek benim de hoşuma gitmiyor ama bu durumun içindeyken karşımızdaki bir zamanlar çok sevdiğimiz eş/sevgili olduğu için çok iyimser davranıyoruz. Sizin için en hayırlı kararı vermenizi dilerim inşallah.

Ilk kez böyle bi rest cektin ve tavir koydun sanirim, o yuzden tutuştu o da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…