Boşanmak yada boşanmamak son kararım için yardım.

Terapiste gitmeden dönmem. Alkol bir bağımlılık. Çok zor. Son konuşmadan sonra çok kararsızım. alkol küfür olmazsa bu adamla olabilir. İnanın bilmiyorum. Bende kendimi yenileme toparlama sürecindeyim.

aklında hep acaba kalacak gibi.
dışarıdan bakınca oluru yok bence zira değişmeyecek ama insan içindeyken kendi yaşayıp ikna olmak istiyor.
hani hangi biri için tedavi olup destek alacak? kıskançlığı, öfkesi, alkolü?
bunları zaten alkol yüzünden yaşadığını düşünüyorsan yanılırsın.
alkol evet insanı pervasız yapar, kelimeleri, öfkeni daha kolay dile dökmeni sağlar ama aklında olmayını var etmez. hiç düşünmediğin şeyi söyletmez onu söyleme cesareti verir.
42 yaşındaymışsın e o da o civarlardadır.
bunca yılın iliklerine kadar sinmişliğinden kurtulabileceğine inanıyor musun?

Bir daha deneyip denememek sizin kararınız.iyice ölçüp tartın ama şu an içi sakın çocuk düşünmeyin. Muhtemelen düzelmiş gibi görünüp daha sonra eski haline dönecektir.

Şuanda bu durumu yaşadığım için yazmak istedim. 4senelik evliyim severek evlendik evlendiğim den beri sürekli tartışma kavga sürekli baba evine geldim her defasında ikna etti beni geri döndüm bir kızım oldu şuan 2.5yaşında ama şuan boşanma kararı aldım. Darp edildim bu çarşamba günü kızımın gözü önünde kızımın çığlıkları eşliğinde şikayetçi olmadım emniyet müdürün den komserine kadar herkes sakinleşmemi iyi düşünmemiz söyledi ikna oldum neyse dedim belki Bir ihtimal barışırız dedim. Ailemin yanına geldim o günden sonra dün Bi kaç eşya mı almak için eve gittim evin kilidini değiştiğini görünce şok oldum ekip çağırdım tutanak için tutmadılar bir sürü polis beni ikna etmeye çalıştı çünkü eşim polis ve herşey ayarlıyor ama artık bu son dedim kızımın bile olayı hala anlatması senin kafanı babam yere vurdu acıyorum diye sorması aklımı başıma getirdi. Kısaca bu şekilde olaylar ama ben şunu anladım ki değişir i diye beklemek çocuk için evlilik yürütmek kendi adıma konuşuyor um aptallık mış hiçbir zaman değişmez bir insan baştan nasıl gidiyor ise öyle devam ediyor. Aile danışmanına da gittik daha önce boşanma davası da açtım vazgeçtim ama büyük bir hata yapmışım. Eğer ki çocuğun uz yok ise aşk sevgi bir yere kadar Bi süre sonra bunlar bitebilir bitmese bile kendinize olan saygınız bile bitiyor kendiniz i değersiz hissediyorsunuz.benim fikirim düşünmeden uzaklaşın öyle bir insandan çünkü benzer huylar var benim eşimde sonuç koca bir keşke..

Ilerde acaba dememek icin bir sans verebilirsiniz bence. Ilk önce güveninizi tekrar kazanmasi lazim ve ardindan gereken görüsmeler, terapiler vs. Denediginiz icin pisman olmak denemediginiz icin pisman olmaktan iyidir :) ömrünüz en azindan acabalarla keskelerle gecmez. Umarim düzelir

Çok üzüldüm

Bir şans daha verirdim
Bu kadar dayanmıssınız ve belliki hala seviyorsunuz
Sonradan pişman olmaktansa acaba demektense ben her yolu denedim ama olmadı demek vicdanınızı da rahatlatır

Sanmıyorum. Benim çok sorunum var. Eşim aşırı anneci k.v sorunlu değil gerçi. Eşim aile borcu ödüyor. Cidden bazen burada konuları okuyorum beş kadının konu başlığı bende mevcut. Alkol , kıskançlık, öfke kontrolü, anneci, borç, aldatma, küfür, inat yani yok yok. Alkol ve küfür saygımı bitirdi. Aldatma emin olamadım ama şüphe içimi kemirdi. Diğerleri de çerez niyetine
Aşk mı alışkanlık mı bilmiyorum. tabi güzel yanlarıda var ki arada kaldım. Çünkü maddi olarak ona ihtiyacım yok. Neyse hızlı karar vermeyeceğim.
Emek verip okuyorsunuz cevap yazıyorsunuz çok mutlu oluyorum. Hepinize teşekkür ederim

Gerçekten bilmiyorum. İçkiyi bırakırsa % 70 i biter sorunların. Samimi olması lazım. Hiç ama hiç bilmiyorum.
Kaç senelik evlisiniz?
Çocuk var mı ?
Eğer gercekten samimiyetine inanıyorsan terapisti gitmesi koşuluyla son bir şans ver ama düzelene kadar eve dönme.
Gercekten düzelmezse de bitir.

Kaç senelik evlisiniz?
Çocuk var mı ?
Eğer gercekten samimiyetine inanıyorsan terapisti gitmesi koşuluyla son bir şans ver ama düzelene kadar eve dönme.
Gercekten düzelmezse de bitir.
4 yılı geçti. Çocuk yok. Dönmem zaten düzenlene kadar.

Açıkçası erkekler şöyledir böyledir desek de çoğu zaman aslında bazılarının değişme düzelme ihtimali olduğuna inanıyorum. Özellikle bazıları gerçekten eşlerini tamamen kaybettiklerini anladıklarında hatalarının farkına varıyorlar. Eşinizin de bu gruptan olma ihtimali düşük de olsa var.Yazdıklarınızdan naif ,biraz da ince düşünceli biri olduğunuz izlenimi aldım. Eğer son şansı vermezseniz acaba versem düzelir miydi düşüncesi içinizi kemirecek gibi . O yüzden bütün rahatsız olduğunuz konuları söyleyip son bir şans verebilirsiniz. Hala değişmiyorsa o zaman içiniz rahat bir şekilde davayı açarsınız.

Bu yaştan sonra düzelir mi? :)

Sadece ilk mesajina dayanarak yaziyorum. Insanlarin degismeyecegini dusunup ikinci sans vermeye cok inanmam. Yalniz senin mesajindan oyle bir elektrik almadim. Bir kez daha denemeye deger . Olmazsa zaten bosanma hakkin sakli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…