Terapiste gitmeden dönmem. Alkol bir bağımlılık. Çok zor. Son konuşmadan sonra çok kararsızım. alkol küfür olmazsa bu adamla olabilir. İnanın bilmiyorum. Bende kendimi yenileme toparlama sürecindeyim.
Çok üzüldümŞuanda bu durumu yaşadığım için yazmak istedim. 4senelik evliyim severek evlendik evlendiğim den beri sürekli tartışma kavga sürekli baba evine geldim her defasında ikna etti beni geri döndüm bir kızım oldu şuan 2.5yaşında ama şuan boşanma kararı aldım. Darp edildim bu çarşamba günü kızımın gözü önünde kızımın çığlıkları eşliğinde şikayetçi olmadım emniyet müdürün den komserine kadar herkes sakinleşmemi iyi düşünmemiz söyledi ikna oldum neyse dedim belki Bir ihtimal barışırız dedim. Ailemin yanına geldim o günden sonra dün Bi kaç eşya mı almak için eve gittim evin kilidini değiştiğini görünce şok oldum ekip çağırdım tutanak için tutmadılar bir sürü polis beni ikna etmeye çalıştı çünkü eşim polis ve herşey ayarlıyor ama artık bu son dedim kızımın bile olayı hala anlatması senin kafanı babam yere vurdu acıyorum diye sorması aklımı başıma getirdi. Kısaca bu şekilde olaylar ama ben şunu anladım ki değişir i diye beklemek çocuk için evlilik yürütmek kendi adıma konuşuyor um aptallık mış hiçbir zaman değişmez bir insan baştan nasıl gidiyor ise öyle devam ediyor. Aile danışmanına da gittik daha önce boşanma davası da açtım vazgeçtim ama büyük bir hata yapmışım. Eğer ki çocuğun uz yok ise aşk sevgi bir yere kadar Bi süre sonra bunlar bitebilir bitmese bile kendinize olan saygınız bile bitiyor kendiniz i değersiz hissediyorsunuz.benim fikirim düşünmeden uzaklaşın öyle bir insandan çünkü benzer huylar var benim eşimde sonuç koca bir keşke..
Sanmıyorum. Benim çok sorunum var. Eşim aşırı anneci k.v sorunlu değil gerçi. Eşim aile borcu ödüyor. Cidden bazen burada konuları okuyorum beş kadının konu başlığı bende mevcut. Alkol , kıskançlık, öfke kontrolü, anneci, borç, aldatma, küfür, inat yani yok yok. Alkol ve küfür saygımı bitirdi. Aldatma emin olamadım ama şüphe içimi kemirdi. Diğerleri de çerez niyetineaklında hep acaba kalacak gibi.
dışarıdan bakınca oluru yok bence zira değişmeyecek ama insan içindeyken kendi yaşayıp ikna olmak istiyor.
hani hangi biri için tedavi olup destek alacak? kıskançlığı, öfkesi, alkolü?
bunları zaten alkol yüzünden yaşadığını düşünüyorsan yanılırsın.
alkol evet insanı pervasız yapar, kelimeleri, öfkeni daha kolay dile dökmeni sağlar ama aklında olmayını var etmez. hiç düşünmediğin şeyi söyletmez onu söyleme cesareti verir.
42 yaşındaymışsın e o da o civarlardadır.
bunca yılın iliklerine kadar sinmişliğinden kurtulabileceğine inanıyor musun?
Kaç senelik evlisiniz?Gerçekten bilmiyorum. İçkiyi bırakırsa % 70 i biter sorunların. Samimi olması lazım. Hiç ama hiç bilmiyorum.
4 yılı geçti. Çocuk yok. Dönmem zaten düzenlene kadar.Kaç senelik evlisiniz?
Çocuk var mı ?
Eğer gercekten samimiyetine inanıyorsan terapisti gitmesi koşuluyla son bir şans ver ama düzelene kadar eve dönme.
Gercekten düzelmezse de bitir.
Beni tanıyor. Nasılsa boşanmaz diye düşünemez. Son görüşmede bile davayı açacağımı söyledim. Kafamı karıştıran, eşim benden 5 yaş küçük. Benden ayrılmak istemiyor çocuk falan benim umrunda değil olsa da olur olmasada ben sensiz olamam diyor. Bilmiyorum böyle seviyor mu? Sevgisi mücadele etmesini sağlar mı?
Bu yaştan sonra düzelir mi? :)https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kim-hakli.1084256/
Merhaba hanımlar,
Son bir yardım rica ediyorum
Eski konum yukarıda.
Özet geçeyim. Eşim öfke kontrolü olmayan, aşırı kıskanç, küfür ve hakaretler eden bir adam (dı)
2 ayı geçti evi terkettim. Avukata gittim vekalet verdim fakat davayı açmadım. Anlaşmalıya razı olur diye. En son madem bu kadar istiyorsun tamam dedi. Şunu bil ki ben istemiyorum. Yokluğunda herşeyi anladım. Terapist vs herşeye varım. Sensiz yaşayamam vs vs edebiyat kısmı malum.
- İçki içmeyeceğini gerçekten abarttığını anladığını söyledi.
- Kıskançlık konusunda AVM dışarıda gezme vs konularında birşey demiyordum sana güvenmesem onlarda sorun olurdu. Ben iş arkafaşları konusunda tepkilerimi çok hatalı ve abartılı gösterdim dedi.
-Küfür hakaret bir daha olmayacak. Dedi.
-kıskançlık ve içindeki inat duygusu ile çok öfke doluydum bunları çok düşündüm dedi.
- Hadi hepsine inandım peki cebindeki not ve buna rağmen vermediğin telefon konusu ne olacak dedim. İnadımdan öfkemden yaptım. Telefonlarım sende duracak sorun değil sadece geçmişi unut artık o notla hiçbir ilgim yok. Kağıtlarla(iş şans oyunu vs araya karışmış bilmiyorum benim değil) dedi.
Not bir peçete de yazılıydı. İsim yok. Beni ara kaçmak engellemek çözüm değil yazısı vardı....
Sonuç olarak p.tesi dilekçeyi veriyoruz
dedim.
Bu çok çok önemli bir karar... Son kez değerlendirelim.
Lütfen her boyutuyla olumlu olumsuz yorumlamanızı rica ediyorum.
Bu arada eski eşim hiç bir özel günü atlamayan, sürekli aşk sözleri söyleyen, espirili bir adamdır.
Samimiyetine güveniyor musun peki bu sefer ?4 yılı geçti. Çocuk yok. Dönmem zaten düzenlene kadar.
Güvensem konu açmazdım. Güvenmiyorum. Bekleyip görmeye karar verdim. Eve dönmeyeceğim.Samimiyetine güveniyor musun peki bu sefer ?
Bir bilsem. Erkekler zaten belli bir yaştan sonra düzeliyor.. 50-55 sonrası ama ben o kadar sabredemem...Bu yaştan sonra düzelir mi? :)
Yok be düzelmiyor hem çok zor onu düzelmek için nefesini enerjini boşa harcayacaksın bence düzgün birini bul daha iyi.çok zahmetliBir bilsem. Erkekler zaten belli bir yaştan sonra düzeliyor.. 50-55 sonrası ama ben o kadar sabredemem...
Halkınızda Hayırlısı. Inşallah bu sefer samimidir. Üzülmezsiniz.Güvensem konu açmazdım. Güvenmiyorum. Bekleyip görmeye karar verdim. Eve dönmeyeceğim.
Amin. Cidden huzur ve mutluluğa çık ihtiyacım var.Halkınızda Hayırlısı. Inşallah bu sefer samimidir. Üzülmezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?