Belirli bir yasa gelmis ve evlenmis insanlarin sorunlarini soguk davranarak cozebileceklerini dusunmeleri bana cok saglikli gelmiyor.şimdi şöyle, su anda konuşmuyoruz. Gelince de soğuk davranacam. (Eskiden eve gelince hiçbir şey yokmuş gibi davranırdım) boşanalım demesini beklicem. Boşanalım derse şart koyacam. Yok demezse o zaman ben dava açarım artık.
eşine sadik, evden işe işten eve, bizi birşeyden esirgemez. hakkını inkar edemem.
Blöf değil. Soğuk davranmanın sebebi onun isini kolaylaştırmak. sağolun.Belirli bir yasa gelmis ve evlenmis insanlarin sorunlarini soguk davranarak cozebileceklerini dusunmeleri bana cok saglikli gelmiyor.
Oturup konusun ona gore yolunuzu cizersiniz.
Bosanma niyetiniz yoksa da blof yapmayin.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Blöf değil. Soğuk davranmanın sebebi onun isini kolaylaştırmak. sağolun.
Tamamen yanlış. Severek evlendik. hala da seviyorum. Eşim o yüzden bosanmiyor, kızımız için (boşanırsak nasıl gecinecez, bir de güya onu himaye ediyor)Yani maddiyat. 3 ay içinde evlenmissiniz. Adam "düzenim olur, cocuk olur, etrafa evli statüsünde olurum" demis, sende "adam iyi kazaniyor, çalismam gerekmez, düzenim olur, etrafa evli statüsünde olurum" dedin ve evlendiniz.
Bu evlilik zaten bastan beri ask yada sevgi üzerine kurulu degildi ki. Sartlar üzerine kuruluydu. Yani adamin "seni sevmiyorum" demesi niye sasirtiyor ki? Tek üzüldügüm o cocuk, aranizda kaliyor. Bare bu sartlari bu kadar belli his ettirmeyin çocuga.
Adam düzeni bozulsun (biri evde çamasir, ütü yemek yapsin) istemez diye bosanmaz. Sende çalismak istemiyorsun diye bosanmiyorsun. Ancak her türlü zarar o cocuk çekecek iste. Evliligin bu oldugunu düsünecek. En azindan bunu o cocuga his ettirmeyin ya.
Boşanmak istiyorum desin ki talebimi söyleyebileyim.ben istersem bişey talep edemem.Simdi birbirimizi kandirmayalim isterseniz. Adam onca sey soylemis hala soguk davranip onun isini kolaylastiracagim diyorsunuz. Yani bosanma niyetiniz olsa hic bu yollara girmezdiniz.
davayı açan taraf olmak istemiyor anladığım kadarıyla. Siz niye bekliyorsunuz ki? Evi bana bırak, git diyin ayrılın. Sonra da bir işe girin.eşim "sen büyü kizim, kurtulacaz bu kadından" diyor.
İş bulacam bakıyorum hatta. Ben doldurmuyorum kızımı inanın. Üstün görmek değil aslında. Bir kere söylemedi ki hep belli ediyor, söylüyor:) gurursuzluk bu evet. halledecem gerçekten bu böyle gitmez, gitmemeli..Güzel kardeşim öğretmenmişsin, ilk işin bir iş bulmak olsun, kızın böyle bir ortamda büyüyeceğine babasız büyüsün daha iyi sanki... Çocuğu birbirinize karşı doldurduğunuzda sizi daha çok sevmeyecek, hatta ikinizden de nefret edecek...
Senin içindeki sevgi değil bu arada, sadece alışmıştık, belki düzene belki rahata... Benim çocuğuma bu kadından kurtulacağız diyen bir adamı iki gözüm olsa sevemem, sevilmez... Biraz kendine güven, evlilikte gurur olmaz denir ama o da bir yere kadar.. Bu adam bas baya seni beğenmiyor, kendini senden üstün görüyor, birde sadece 1 kere beni sevmediğini söyledi yazmışsın daha kaç kere söylesin, yada sen kaç kere duyunca inanacaksın...
Neyi bekliyorsunuz? Alacağı son şeyi de sizden alıp öyle gitmesini mi? Paşa gönlünü mü bekliyorsunuz? Kızına kurtulacağız bu kadından az bekle diyen adamın boşanmama sebebi kızı değildir.eşim beni sevmiyor, eminim. yüzüme de söyledi. şakaya vuruyordum ama ciddi.. beni şu anda boşamamasının tek nedeni kızımız.. ona hep "sen büyü kizim, kurtulacaz bu kadından" diyor. gururum git diyor ama bekliyorum ilk önce o söylesin. para kazanmam gerek. onu seviyorum ama o beni sevmiyor işte.
Gider evi satar çok kolay beni çıkarmak. Kızımızı bile düşünmez eminim. Çünkü daha önce ikimizi kiraya göndermeye kalktı. Siz burda kalın ben giderim demedi. Küçük bir kız çocuğu söz konusu... Kızı....davayı açan taraf olmak istemiyor anladığım kadarıyla. Siz niye bekliyorsunuz ki? Evi bana bırak, git diyin ayrılın. Sonra da bir işe girin.
Şimdi güya ben ona bakıyorum, bakiciyim yani. Bosansak geçim derdi ve güvenlik söz konusu kızı için. Ölürüm de kızımı vermem. Dükkan var, onu üstüne yazmasını isticem.Neyi bekliyorsunuz? Alacağı son şeyi de sizden alıp öyle gitmesini mi? Paşa gönlünü mü bekliyorsunuz? Kızına kurtulacağız bu kadından az bekle diyen adamın boşanmama sebebi kızı değildir.
Sartlarinizi söyleyin ama. Öyle eli boş çıkıp gitmeyin. Bosanalim evi ve velayeti bana bırak diyin. Aslinda nafaka da isteyin ama daha önceden de sıkıntı yarattı diyorsanız kabul etmeyebilir. Bir avukata danışıp hukuki haklarınızı öğrenin. Evlendikten sonra alınan her mal ortaktır.Gider evi satar çok kolay beni çıkarmak. Kızımızı bile düşünmez eminim. Çünkü daha önce ikimizi kiraya göndermeye kalktı. Siz burda kalın ben giderim demedi. Küçük bir kız çocuğu söz konusu... Kızı....
Hayır işte ev ve dükkanı benden önce almış. Velayeti bana bırakmaz, ben hukuk yoluyla almalıyım.Sartlarinizi söyleyin ama. Öyle eli boş çıkıp gitmeyin. Bosanalim evi ve velayeti bana bırak diyin. Aşkın da nafaka da isteyin ama daha önceden de sıkıntı yarattı diyorsanız kabul etmeyebilir. Bir avukata danışıp hukuki haklarınızı öğrenin. Evlendikten sonra alınan her mal ortaktır.
Kizlar daha önce yazdım gözünüzden kaçmış. Daha önce kurduğu cümle: "boşanan kadın kötü yola düşer" ..!!
Bunu diyen adam, ben velayeti alsam bile kızımızı rahat bırakır mı? ..
Yeni bir kadin bulana kadar tabiki hamallik yapacak birisi lazim ona. Kurtulucaz bu kadindan nedir ya? Bu sozu duydunuz ve hala seviyorum diyorsunuz. Çikin gidin o evden. Kendinize duzen kurun. Çok mu muhtaçsiniz ona. Ya da neden başkasina muhtaç hale getiriyorsunuz kendinizi. Bu kadar deyersizleşdirmeyin deyerinizieşim beni sevmiyor, eminim. yüzüme de söyledi. şakaya vuruyordum ama ciddi.. beni şu anda boşamamasının tek nedeni kızımız.. ona hep "sen büyü kizim, kurtulacaz bu kadından" diyor. gururum git diyor ama bekliyorum ilk önce o söylesin. para kazanmam gerek. onu seviyorum ama o beni sevmiyor işte.
Hakim cocugun duzeni bozulmasin diye kadini evde yasamaya devam etsin diyebiliyor. O halde nakafa vermek zorunda.Hayır işte ev ve dükkanı benden önce almış. Velayeti bana bırakmaz, ben hukuk yoluyla almalıyım.
evet aptal gibi seviyorum. ama karşılıksız olamaz bu sevgi.Yeni bir kadin bulana kadar tabiki hamallik yapacak birisi lazim ona. Kurtulucaz bu kadindan nedir ya? Bu sozu duydunuz ve hala seviyorum diyorsunuz. Çikin gidin o evden. Kendinize duzen kurun. Çok mu muhtaçsiniz ona. Ya da neden başkasina muhtaç hale getiriyorsunuz kendinizi. Bu kadar deyersizleşdirmeyin deyerinizi
Evet öyleymiş, evde kalmaya devam edebilirmişim. Para kazanınca da gidecem zaten. Durmam bu evde.Hakim cocugun duzeni bozulmasin diye kadini evde yasamaya devam etsin diyebiliyor. O halde nakafa vermek zorunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?