boşanmak yada boşanmamak

Esin seni sevdigi içinmi bosanmiyor? Hani sana "seni sevmiyorum" dedigi halde. Kizi için bosanmiyorsa, ilk önce onun psikolojisini düsünüp "annenden kurtulalim" gibi cümleler kurmasin.

Seni sevmeyen birini nasil seversin? Evlilik senin için nedir o zaman? Sevgi olmadan evlilik nasil olur? "Seni sevmiyorum" ile "bosanmak istiyorum" arasinda ne farki olabilir?

Hayır hayır, kızı için güya. Ben ise onu seviyor-dum. Cahillik işte napsin:/
Olmaz evet, gitmem gerekiyor. gitmeliyim. Daha önce yazdım, talebim olacak o yüzden o demeli.

Bu noktaya gelme sebebi ne eşinizin? Yani severek, anlaşarak evlenmişsiniz gibi, sorun ne? Bu kadar çözümsüz durup eşinizin direk kestirip atması birisine güveniyor gibi geldi, ayrıca da sinirlendim, minik yavrunuz var ve ona size karşı saygısız bir cümle kurmuş. İletişiminizde sıkıntı var.

Kizlar daha önce yazdım gözünüzden kaçmış. Daha önce kurduğu cümle: "boşanan kadın kötü yola düşer" ..!!
Bunu diyen adam, ben velayeti alsam bile kızımızı rahat bırakır mı? ..
Herseyi söylerler ama konu çocuğun sorumluluğuna gelince kılları kıpırdamaz merak etme.. Sen evinize aile konutu olduğu için şerh koydur. Boşamanma gerçekleşene kadar kızınla sen oturursun..Gerisi için yapacak birseyin yok.. Kızın için de nafaka alırsın

Kizlar daha önce yazdım gözünüzden kaçmış. Daha önce kurduğu cümle: "boşanan kadın kötü yola düşer" ..!!
Bunu diyen adam, ben velayeti alsam bile kızımızı rahat bırakır mı? ..
Hoşşşşt deyiniz. Kişi kendinden bilirmiş işi, boşanınca yapacağı ilk iş belli oldu, nasıl bakacaksa çocuğa. Blöf aracı olarak kullanıyor çocuğu, ehhh yeter be al çocuğu da git deseniz apışır kalır. Yumuşak karnınızı bulmuş deşiyor ha deşiyor. Bu modeller karıları onları boşamaz ise hayatta boşanmazlar. Karıları giderse kime eziyet edecekler, kimin yaşam enerjisini emecekler. Tam bir enerji vampiri. Tek kalamaz, sizin de çıkıp gideceğiniz yok, o yeni kurban bulana kadar bekleyeceksiniz.

Umarım kılı kıpırdamaz.

Hiçbir şey yok ki. çok sordum bu soruyu ona. Hatta sıkıntı varsa söyle konuşarak çözebiliriz dedim. Ama o sürekli küser yine sebep yokken. Psikolojik şiddet resmen. Ne varsa söyle bileyim diyorum cevap yok. Artık ne bekledi de olmadıysa..

İşin komiği ablası da daha önce bosanip evlenmiş:))
B.k bakar çocuğa. Gidecem kesinlikle. O zaman da evini mumla arar inşallah

Benim sevgililik dönemimdeki diyalog gibi bu, önceden şiir, mektup yazan adam başka dertleri olunca aklı kayınca bir anda sessizliğe bürünebilmişti.
Kendinizi yıpratmayın derim. Madem öğretmensiniz kendinize yatırım yapmaya bakın. Ataması kolay olmayan bir branş mı bilemem ama sonuçta alan dışı bir yerde de başlayıp bir şekilde kendi ayaklarınız üstünde durabilir, çok daha güzel bir hayat kurabilirsiniz kendinize değer verin lütfen.​

Gerçekten seven insan çözüm yolu arar, böyle empati yoksunu davranmaz işte. Atamam yok maalesef ve hatta benim bölümüm de yok sanirim. Başka bir sektör var aklımda. Çok teşekkür ederim.
Bu arada umarım ombre yaptırırsınız:)

İşin komiği ablası da daha önce bosanip evlenmiş:))
B.k bakar çocuğa. Gidecem kesinlikle. O zaman da evini mumla arar inşallah
İş bulacam diye oyalanmayın, gidin ailenize, çocuğu da alıyorsa alsın. O çocuğu er geç bırakıp kaçacak kapınıza, ezberledik bu modelleri yahu. Aynı çatı altında kalırsanız çalıştırmaz sizi, adam salak mı ondan kurtulma hamlelerinize izin versin.

Son cümlenizle beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün :)
Evet seven, değer veren insan çabalar, sizin sahibinizken böyle yarı yolda bırakması tüm kadınlara da değer vermediğini gösteriyor. Dünya güzelini, iyisini de bulsa mutlu olacağını düşünemedim eşinizin.

Ataması sıkıntılıysa birçok mülakatlı alımlar oluyor ilan takipte olun hali hazırda bir KPSS puanınız var mı? Yakında birkaç kurumdan ilan gelecek.

Çocuğu alıp gitmek aile birliğini sarsıcı durumdan sucmus. Bir şey yapamaz o konuda.

Sen evden gitme,o gitsin... dediğim gibi aile konutu olduğunu belirt tapuda, dava bitene kadar sen oturursun.. Birde kararlı ol, gidiyorum diyip oturursan, gidip geri dönersen yalama olur, kıymetin kalmaz.. Karar veremediyseniz bu oyunlara hiç girmeyin, dediğim gibi kendi kuyunuzu kazmış olursunuz.. Bu güne kadar neden çalışmadınız? Özel değilse..

Çocuğu alıp gitmek aile birliğini sarsıcı durumdan sucmus. Bir şey yapamaz o konuda.
Diyorum ki '' Popişin yetiyorsa alır bakarsın canım benim. '' diyeceksiniz. Çocukla korkutamasın. Boş atıp dolu tutturmayın ona.

Amin hepimizi:)
İnanın ben evinde çocuğunda, eşine ve ailesine saygılı, azla yetinmeyi bilen biriyim. daha da allahindan belasıni istiyor sanırım.
Kpss puanım yok. Memurluk çok isterdim ama ticaret yapmayı düşünüyorum. İnşallah olur.

Kusuru kendinde arama... Sen mükemmelde olsan , avam pespaye bir tipte olsan bu adam bunu yapacaktı.. Kötülük, karaktersizlik onun içinde, o yüzden kendini yıpratma, sakin ol..

Kesinlikle rahatlık batmış. Açıkçası biraz eleştiri gibi olacak ama hemcinslerimden yeri geliyor ben bile korkuyorum. Cadaloz dolu
Yani sizi kaybederse çok yanlış yapacak ki bir yuva var ortada da belirgin bir sıkıntı yok, kendisini de ifade etmiyor. Onu sizsiz bırakın kendinizi geliştirin diyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah her şey istediğiniz gibi ilerler ve mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…