Haklısınız şu anda bir şeyler yapmaya çalışıyorum inşallah olurBence bu durumda öncelikle elinizi kuvvetlendirin bu işin sonu belli ki bir gün boşanmaya gidecek.siz de o durumda sağlam durmanız için ekonomik açıdan kendinizi kuvvetlendirin.
Ya özele girin ya atanmaya bakin
Ama boş boş durmayin
Sizin için artık hergun daha onemli
Enazindan kizinizla güzel hayat yaşarsınız
Evet sordum konuşmak yerine ya küser ya anlatmaz ya konuyu çevirir. Elle tutulur hiç birşey yok.Neymis o zaman beyefendinin derdi? Bir sorun varsa kacmasın anlatsın beraber cozun. Artik sevmiyorum diyip soguk davranmak en kolayı. Hic yuzune dediniz mi beni neden sevmiyorsun evlenirken boyle değildin simdi derdin ne diye?
Hayatımda sadece huzur ve sağlık istiyorum kızımla. İşimi yapabilrsem çok güzel olacak.İnsanın bir hayatı var, sizi sevmediğini açıkça söyleyen bir adamla bir ömür geçer mi ? belki çok güzel bir evlilik yapacaksınız sonrasında, belki sizi çok seven birileri çıkacak, neden ömrünüzü tüketiyorsunuz ? sizi sevmemesi zaten yeterince incitici, bir de saygısızca dile getiriyor. Bir an önce çalışmaya başlayın, ayaklarınız üzerinde durmaya başlayınca daha doğru kararlar verirsiniz.
Mesleğim var ama yapmıyorum. Başka bir sektöre atılmaya çalışıyorum. İnşallah olursa daha kolay olacak benim içinsöyleyeceğini söylemiş zaten açık kapı bırakmış aileniz destek oluyorsa elinizde de mesleğiniz varsa kendinizi bu eziyeti neden yapıyorsunuz
bnce o böyle bişey yapıyor ki sizi günah keçisi ilan ediyor, madem aileniz arkanızda evinizi terketmeyin , şakayla karışık hadi gözünaydın iş arıyorum , ardından hemen boşanacağım , kızımın böyle ortamda büyütmek istemiyorum , sağlıklı bi birey olsan çocuğu yanında saçma sapan şeyler söylemezdin diyin. Yakında tebligat gelir eline , eee ne zaman taşnıyorsun derdim ben onu deli ederdim.Bir kere benimle konuştu. Neler söyledi... Tam bir şizofren gibi. Onu aldattığımı ima etti.
Aynen öyle. Bir şekilde beni suçlu çıkarmaya çalışıyor. İftira attı resmen. Öyle dersem kapı orda tutan yok der, daha önce söylemişti.bnce o böyle bişey yapıyor ki sizi günah keçisi ilan ediyor, madem aileniz arkanızda evinizi terketmeyin , şakayla karışık hadi gözünaydın iş arıyorum , ardından hemen boşanacağım , kızımın böyle ortamda büyütmek istemiyorum , sağlıklı bi birey olsan çocuğu yanında saçma sapan şeyler söylemezdin diyin. Yakında kağıt gelir eline , eee ne zaman taşnıyorsun derdim ben onu deli ederdim.
ona hep "sen büyü kizim, kurtulacaz bu kadından" diyor.
Bende aynısını düşündüm okurken...Çocuğa yazık ediyorsunuz yalnız ikinizde.
Yurtdışina çıkıyor demişsiniz, oraya gidince iyi uzaklaşıyorsa hayatında biri olabilir mi?
Tek tarafli sevgiyle evlilik asla yurumez cocugunuzun da daha saglikli buyumesi icin bosanineşim beni sevmiyor, eminim. yüzüme de söyledi. şakaya vuruyordum ama ciddi.. beni şu anda boşamamasının tek nedeni kızımız.. ona hep "sen büyü kizim, kurtulacaz bu kadından" diyor. gururum git diyor ama bekliyorum ilk önce o söylesin. para kazanmam gerek. onu seviyorum ama o beni sevmiyor işte.
Neyini seviyosunki daha söylediği cümleden sonraeşim beni sevmiyor, eminim. yüzüme de söyledi. şakaya vuruyordum ama ciddi.. beni şu anda boşamamasının tek nedeni kızımız.. ona hep "sen büyü kizim, kurtulacaz bu kadından" diyor. gururum git diyor ama bekliyorum ilk önce o söylesin. para kazanmam gerek. onu seviyorum ama o beni sevmiyor işte.
sen gidersen sen suçlu olursun , evi o terketsin , evet önceden edinilmiş mallar paylaşılmaz ama çocuğunuzun hakkı var. Eşekkk gibi nafaka da ödeyecek... Yooo burası kızımın evi ben ne terkedicem , ayrılmayı isteyen sensin sen terket , hakim ne karar verirse ona göre hareket edicem de geç , çoğunu duymamazlıktan gel , kendini ezdirme , çalış ve bu süreçte sürekli alımlı ol , kıskançlığından gebersinAynen öyle. Bir şekilde beni suçlu çıkarmaya çalışıyor. İftira attı resmen. Öyle dersem kapı orda tutan yok der, daha önce söylemişti.
Ev onun üzerine ve benden önce almış, ben mi giderim o mu?
Daha önce de boşanma lafı olmuştu kızım küçüktü sana bırakacak değilim diyordu. Ne beni ne kızını düşündü. Sonradan şöyle böyle dedi kıvırdıTek başına çocuğu büyütecek kadar kendine güveni olmayan baba müsveddesinden ne büyük laflar.
Çocuğunu seven insan bunu çocuğuna yapmaz.
Çocuğun psikolojisi için bir dakika kaybetmeyin.
Kendi içimde bastiriyorum söylediklerini. Sonra bir an geliyor dayanamıyorum. bendeki de gurur yeter artık gerçektenNeyini seviyosunki daha söylediği cümleden sonra
Tamam öyle yapicam. kızımı da bana bıraksın başka birşey istemiyorum.sen gidersen sen suçlu olursun , evi o terketsin , evet önceden edinilmiş mallar paylaşılmaz ama çocuğunuzun hakkı var. Eşekkk gibi nafaka da ödeyecek... Yooo burası kızımın evi ben ne terkedicem , ayrılmayı isteyen sensin sen terket , hakim ne karar verirse ona göre hareket edicem de geç , çoğunu duymamazlıktan gel , kendini ezdirme , çalış ve bu süreçte sürekli alımlı ol , kıskançlığından gebersin
arkanızda aileniz varsa korkmayın , çocukları annelerinden kolay kolay ayırmıyorlar. Sadece duygusal yenilgiye uğramayın , çocuğunuzu düşünün karşınızda kocaman bir hayat var...Tamam öyle yapicam. kızımı da bana bıraksın başka birşey istemiyorum.
Bastırma kendine kötülük yapıyosunKendi içimde bastiriyorum söylediklerini. Sonra bir an geliyor dayanamıyorum. bendeki de gurur yeter artık gerçekten
Ben inanamiyorum, sizin öğretmen olduğunuza.Zaten bir kere kızıma sevme kızım babanı boşver dedim dayanamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?