boşanmak yada boşanmamak

Canim bu hayatta öğrendiğim şeylerden biride ne kadar korkarsan seni o kadar ezer kocan beninbkide çocuğu vermemekle tehdit ediyordu. Aldım çocuğumu viktim gittim annemlere ve çok korktuğum halde hiç korkmuyormus gibi davrandım. Allah'a şükür velayeti de ben aldım. Hiç korkma eşek gibi verecek o velayeti. Sen o bu şekilde davrandığı halde yanında kaldıkça seni ezik olarak Göcek. Bu şekilde sever diye boşuna beklersin. Ama adım atıp işe girip davayida açıp hiç muhhatap olmazsan emin ol biseyler dank ediyor onlara. Bana kalirsa boşan canım kurtar kendini. Bende o yollardan geçtim ve hiç bı kadının benim gibi üzülmesini istemiyorum.

Canim bu hayatta öğrendiğim şeylerden biride ne kadar korkarsan seni o kadar ezer kocan beninbkide çocuğu vermemekle tehdit ediyordu. Aldım çocuğumu viktim gittim annemlere ve çok korktuğum halde hiç korkmuyormus gibi davrandım. Allah'a şükür velayeti de ben aldım. Hiç korkma eşek gibi verecek o velayeti. Sen o bu şekilde davrandığı halde yanında kaldıkça seni ezik olarak Göcek. Bu şekilde sever diye boşuna beklersin. Ama adım atıp işe girip davayida açıp hiç muhhatap olmazsan emin ol biseyler dank ediyor onlara. Bana kalirsa boşan canım kurtar kendini. Bende o yollardan geçtim ve hiç bı kadının benim gibi üzülmesini istemiyorum.
çok sevindim senin adina, inşallah cocugunla cok mutlu olursun. Çok kararlıyım gerçekten isimi yoluna koyar koymaz halledecem. Çok teşekkür ederim.

Serefsiz Ahlaksiz köpek aklı nerdeymis evlenirken .Allah yardımcınız olsun tek tavsiyem dik durun Allah yardım eder.

Sevmiyorsa sevdigi kimse ona gitsin beyefendi. Camasirini yikatmak icin mi o evde duruyormus. Cok sessiz kalmissiniz. Ben olsam seni tutan yok burada, kapi orada buyur git derdim. Evlenirken kafana silah da dayamadim derdim. "Cocuk buyutmek bu mu derdim. Koskoca adamsin kendi problemlerini bu sekilde mi cozuyorsun? 3.5 yasindaki cocuktan bosanmamizi mi medet umuyorsun?" derdim.
Sevmiyorsa saygi da duymuyordur. Bu evlilik coktan bitmis. Oturup bosanmayi ki
Onusmanin coktan zamani gelmis. O konusmaya cesaret edemiyor, kizi yoluyla gonderme yapiyorsa, konuyu sen ac. Anladigim kadariyla bosanmak istiyorsun. Bosanalim de. Birak evden o gitsin. Esyalarini alip cekip gitsin, sen gitme. Cunku ola ki cekismeli bosanmaya karar verdiniz, esin bu seferde seni evi terk ettigin icin suclamasin. Cunku evi terk etmek evlilik birlikteligini temelinden sarsmak anlamina geliyor. Bu evliligi istemeyen o, birak gitsin. Istediginde de kizini gorsun.

Çocuk sizin stres topunuz mu yahu?
Baba kalkıp "sen büyü kızım kurtulucaz bu kadından" diyor anne gidip "sevme kızım babanı" diyor. Lütfen saçma sapan kavgalarınıza o çocuğu alet etmeyin.
Adam sizi sevmiyor, inatla boşan desin diye bekliyorsunuz ama muhtemelen adamda içinden "gururu yok herhalde, boşanmayacak" diyordur. Çok susmuşsunuz bu adam için. Eşiniz terbiyesizin teki.

eşine sadik, evden işe işten eve, bizi birşeyden esirgemez. hakkını inkar edemem.
Siz nesiniz peki? Sizin hakkiniz nerde? Siz sadik degilsiniz de o mu sadik sadece? Allah askina bu bahsettiginiz seyler zaten olmasi gereken seyler. Kaldi ki adamin sacma sapan konusmalari tüm iyi yönlerini götürecek cinsten.

Sevmiyorsa sevdigi kimse ona gitsin beyefendi. Camasirini yikatmak icin mi o evde duruyormus. Cok sessiz kalmissiniz. Ben olsam seni tutan yok burada, kapi orada buyur git derdim. Evlenirken kafana silah da dayamadim derdim. "Cocuk buyutmek bu mu derdim. Koskoca adamsin kendi problemlerini bu sekilde mi cozuyorsun? 3.5 yasindaki cocuktan bosanmamizi mi medet umuyorsun?" derdim.
Sevmiyorsa saygi da duymuyordur. Bu evlilik coktan bitmis. Oturup bosanmayi ki
Onusmanin coktan zamani gelmis. O konusmaya cesaret edemiyor, kizi yoluyla gonderme yapiyorsa, konuyu sen ac. Anladigim kadariyla bosanmak istiyorsun. Bosanalim de. Birak evden o gitsin. Esyalarini alip cekip gitsin, sen gitme. Cunku ola ki cekismeli bosanmaya karar verdiniz, esin bu seferde seni evi terk ettigin icin suclamasin. Cunku evi terk etmek evlilik birlikteligini temelinden sarsmak anlamina geliyor. Bu evliligi istemeyen o, birak gitsin. Istediginde de kizini gorsun.
Bosanalim diyecem ama önce para kazanmaya başlamalıyım. Az önce mesaj yazmış kızımı sormuş cevap vermicem.

Siz nesiniz peki? Sizin hakkiniz nerde? Siz sadik degilsiniz de o mu sadik sadece? Allah askina bu bahsettiginiz seyler zaten olmasi gereken seyler. Kaldi ki adamin sacma sapan konusmalari tüm iyi yönlerini götürecek cinsten.
Orası öyle evet. Ben onun hakkını inkar etmiyorum ama o ediyor.

seni sevmiyorum'un sakasini yapsa kocam aninda kapi onunde bulur kendini.. bu ne gurursuzluk ya rabbi.. daha ne duymayi bekliyorsunuz.

ilk önce neyi söylemesini bekliyorsunuz ki? Zaten söylenmeyecek her seyi söylemiş.
İlk önce o boşanalım desin istiyor ki hata komple bende değil diyebilmek için..Ama konu sahibi bilse ki haklı olduğunu ispatlamak zorunda değil ve hakime bana bunları diyor çocuğuma da böyle diyor dese hakim ona dur bakalım önce eşin istesin boşanmayı mı diyecek acaba? Üzücü,hep derim konuşmak kolay uygulamak zor.Allah yardımcısı olsun herkesin🙏🏻

Neye karar verdiniz?
😊 şimdi şöyle, su anda konuşmuyoruz. Gelince de soğuk davranacam. (Eskiden eve gelince hiçbir şey yokmuş gibi davranırdım) boşanalım demesini beklicem. Boşanalım derse şart koyacam. Yok demezse o zaman ben dava açarım artık.

Back
X