boşanmak zorunda kalan ve yapayalnız kadınlar nasıl dik duruyor

cennetyarim

Hadi Gelin Bebeklerim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
2.814
2.062
333
boşanmak zorunda kalan ve yapayalnız kadınlar nasıl dik duruyor arkadaşlar ? annemlerle anlaşamam hiçbirşekilde beni kahreder annem laflarıyla. zaten geri döndügüm için yıkılıyırım sanırım boşanmamddan başka çaremde yok nasıl yeniden başlayabilirim birde şu içimdeki kocaaman aşkı nasıl öldürebilirim

sanırım insanın kaybedecek bir şeyi kalmadığında çok güçlü olabiliyor..
bu zamanlarda güçlü olmak demek çirkefleşmekden, çok sessiz başı dik ve hukuksal olarak yapabileceği herşeyin takipçisi olan
gizli gizli ağlayan kadın olmak demek bence...

Son düzenleme:
hayır suan nasıl nerede yasarım kahrımdan ölürmüyüm falan onları düşünüyorum

neden boşanmak istiyorsun görümcen mi sorun yoksa?

canım başa gelince içindeki güce sende şaşırıyorsun.bu yaşadığımız her zorlukta böyle,ben nasıl dayanacağım derken bi bakmışsın kaya gibi sağlam duruyorsun.

neden boşanmak istiyorsun görümcen mi sorun yoksa?

canım başa gelince içindeki güce sende şaşırıyorsun.bu yaşadığımız her zorlukta böyle,ben nasıl dayanacağım derken bi bakmışsın kaya gibi sağlam duruyorsun.

yok görümcem olayı tatlıya baglandı coktan ancak d,ger hususlar. illaha bir dukkan acmak istiyor haram yollardan para karıstırdı hep paramıza agzı cok bozuk resmen tövbe haşa Allaha falan bile küfrediyor suan bnm nikahım bile yoktur belki. başkasını yanında emir altında calısamazmış beyefendi :47:

boşanan ve tek başına yaşayan ve çalışan arkadaşlarım var. önemli olan güçlü olabilmek..

Son düzenleme:
yok görümcem olayı tatlıya baglandı coktan ancak d,ger hususlar. illaha bir dukkan acmak istiyor haram yollardan para karıstırdı hep paramıza agzı cok bozuk resmen tövbe haşa Allaha falan bile küfrediyor suan bnm nikahım bile yoktur belki. başkasını yanında emir altında calısamazmış beyefendi :47:

haram yollardan derken ? nikahım yoktur diyorsun öyle sinir anında söylenen küfürle nikah düşüyorsa nikahlı insan çok azdır emin ol. düzeltilebilecek gibi değil mi hiç iyi huyu yok mu mesela ?

Birde bu triplere girmezler mi, uyuz oluyorum.
Analarının karnından patron olarak doğmuşlar...
Sen çalışıyormusun cennet?

boşanan ve tek başına yaşayan ve çalışan arkadaşlarım var. önemli olan güçlü olabilmek..

ben çok zayıfım heerhalde iradesizim yok olurum içim yana yana biterim gibi hissediyorum

haram yollardan derken ? nikahım yoktur diyorsun öyle sinir anında söylenen küfürle nikah düşüyorsa nikahlı insan çok azdır emin ol. düzeltilebilecek gibi değil mi hiç iyi huyu yok mu mesela ?

var elbette iyi huyları ama oldugu dukkanda vergilerini vermiyorlar ki maliyeye sikayet edicem kendi ellerimle ikincisi altınlarım kendi biriktirdigim maaslarım falan hep verdim faizdi bilmemneydi hep pis etti parayı. simdidde kalkıp o kadr haram olmus parayı birdaha baska dukkan acarak kurmaya calsııyor. hayat amacımız farklı.

Birde bu triplere girmezler mi, uyuz oluyorum.
Analarının karnından patron olarak doğmuşlar...
Sen çalışıyormusun cennet?

calısıyorum calısacagımda tabi bu morelle nasıll olursa

anlayabiliyorum tabi çok zor böyle bir adamla..
yolunu çizeceksin o zaman başka çaren yok, bol dua ile, bir kere evlenmiş olmak bir kadın için bütün hayatı boyunca kişiye boyun eğmek olmamalı... güçsüz değilsin bence, nasıl yapacağını bilmiyorsun sadece... biz kadınlar terkedilince bile nasıl yapıcam diye düşünüyoruz terkeden biz olunca tabi ayrı bir cesaret istiyor,ama sen çoğunlukla ALLAH a duyduğun vicdanla ayrılmak istiyorsun, bir nefes al kendine yakışanı yap ve 'boşanmak zorunda kalan yapayalnız kadınlar nasıl dik duruyor' sen göster bizlere...

anlayabiliyorum tabi çok zor böyle bir adamla..
yolunu çizeceksin o zaman başka çaren yok, bol dua ile, bir kere evlenmiş olmak bir kadın için bütün hayatı boyunca kişiye boyun eğmek olmamalı... güçsüz değilsin bence, nasıl yapacağını bilmiyorsun sadece... biz kadınlar terkedilince bile nasıl yapıcam diye düşünüyoruz terkeden biz olunca tabi ayrı bir cesaret istiyor,ama sen çoğunlukla ALLAH a duyduğun vicdanla ayrılmak istiyorsun, bir nefes al kendine yakışanı yap ve 'boşanmak zorunda kalan yapayalnız kadınlar nasıl dik duruyor' sen göster bizlere...

çok çok çok zorlanıyorum çok hemde sevgim hala deli gibi hic evladımda yok birdaha anne hic olamıcam kimseyi istemem bidha

karasızsın işte karar vermeyi bekle o zaman böyle daha çok mutlu olacaksan düzetmenin yollarını ara

bugun son kez konusucam ki olmayacagınıda biliyorum beni yine dinlemicek o noktoda bitmesi kesin olacak işte ben o asamada nasıl dayanıp dimdik durup nereye gidecegim onu düşüünüyorum

Bahsettiğin sorunlar aşılabilir belki.
Sevgimde çok diyorsun, acele karar verme bence.

Allaha küfrü falan beni cok yaralıyor. gözgöre göre onu bulundugu ortamdan bana getirdigi parayı yemek istemiyorum ve ozmn tek calıstıgımı yemeye kalkınca e ozaman o ne işe yarayacak diye düşünüyorum. oooh beyefendi emir almak istemiyor ama karısı milletin binbir türlü hakaretini ceksin

hemen bir yere gitmeyeceksin, kararını söyleyip geri adım atmadan kendine yeni bir kalacak yer bulana kadar aynı evde yaşayacaksınız, çalışıyormuşsun, bir daire kiralayabilirsin, bu dönem içinde ailene de anlatacaksın durumu, destekleyin ya da desteklemeyin durumum bu ya yanımda olursunuz ya yalnız bırakırsınız sizin seçiminiz diyeceksin...

Back
X