• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak??????

Yani annem bu olaydan dolayi barismadi nenemlerde kendisi karar vermis onlarin ki 34 yillik evlilik biz daha 2 yildir evliyiz cocugum da yk ömür boyu bunlari çekecem tmm hickimsenin ailesi güllük gulustanlik degil ben de boyle olsun istemezdm ama cok yiprandim sanki 30 yillik evliyim annem ben bunca yil gelinim kimse bana hakaret etmedi diyor
Eşini hala seviyor musun? Yada onunda seni sevdiğini düşünüyor musun?

Annen aldatılıyor boşanıyor bide üzerine şimdi aklım olsaydı ayrılmazdım mi dedi gerçekten yoksa keşke daha erken mi ayrılsaydım dedi...
Hayir annem babamla baristi keske size gelmeseydim dedi yani kaynanam ve kayinpederim bize gelip rezillik cikarip dahil oldular diye keske gelmeseydim sizededi annem bosanmadi ben bosanmayi düşünüyorum

Eşini hala seviyor musun? Yada onunda seni sevdiğini düşünüyor musun?
Sevsem de boyle nasil yapabilirim esim ailesinden ayri durmaz ve onlar ne yaprlarsa yapsinlar haklilar nasil yapacam ki bu sekilde...aşırı cahil ailesi herseye karisiyorlar ve kendilerinde hak görüyorlar

Ne yapmam gerekiyor cook bunlamis durumdayim depresyona girdim

Hayir annem babamla baristi keske size gelmeseydim dedi yani kaynanam ve kayinpederim bize gelip rezillik cikarip dahil oldular diye keske gelmeseydim sizededi annem bosanmadi ben bosanmayi düşünüyorum
Canım sana demedim diğer arkadaşın babası annesini aldatmış ya annesi boşanmış ama şimdiki aklım olsa boşanmazdım demiş ona şaşırdım...

Esim bu surecte benim icimi rahatlatdaydi yanimda olsaydi boyle olmazdik ona cok kiziyorum beni yalniz birakti yipratti
Bilemedim ki canım ama kendini ezdirme bana sorarsan boşanmalısın ama seviyorsan sabret sevmiyorsan bir an önce kurtar kendini...

Annen aldatılıyor boşanıyor bide üzerine şimdi aklım olsaydı ayrılmazdım mi dedi gerçekten yoksa keşke daha erken mi ayrılsaydım dedi...
Keşke ayrilmasaydim 3 çocukla hayat mücadelesi vermezdim yanımda kocam olurdu diye dedi

Konu sahibi öncelikle şu şunu dedi bu bunu dedi diye o kadar yazmışsın ki valla çok karmaşık hale getirmişsin olayı bi sakın ol .
Valla kocan tam bosamalik ailesi zaten facia.
Ama sen bosanmazsin gibi geldi bana .
O nedenle bari kendini ezdirme bi süre ayrı yaşa eşinle bi bak bakalım ne tepki verecek ?
Sen de kendini bi ölc tart ozleyecek misin onsuz hayat nasıl olacak bak vs.
Bu süreçte ailesiyle de asla muhatap olma derim engelle her yerden kafayı yersin yoksa.

Evet sesini hic cikarmadi kayinpederim kaynanam saydirdilar..cocuklarinin basina kalacak diye korkttular annemi..Orda beni savunmaliydi.cok zoruma gitti ben de soylendim onlar gittimten snr annemle şok olduk..Annem keske evine gelmeseydin dedi..esim ama kendi ailesini hakli görür..ben sesimi yukseltmisim ondan babasi sinirli imis ondan bagirmis..ne alaka ulan anneme bu evde kalma git dedi..senin ne haddine
Bir annenin hakkı asla odenmez. O sizi bu yasa getirmiş, kim oluyor da onlar laf edebiliyor! Esiniz orda onları orda susturmaliydi! Annenizin kötü gününde yanında olamayacaksaniz vay halinize!!! O ev eşinizin ve ailesinin evi değil. Ancak anlattıklarınıza Gore sizin eviniz bile olamamış ki anneniz rahat etsin! Esinizi karşınıza alın ciddi ciddi konuşun. Valla annenizin durumu içimi cızz etti :(

Keşke ayrilmasaydim 3 çocukla hayat mücadelesi vermezdim yanımda kocam olurdu diye dedi
Ne bilim canım sanki annen baban beni aldattı benim hatam der gibi konuşmuş... benim eşimin kız kardeşide aldatıldı 2 çocuğu var ama asla keşke boşanmasaydım demedi... hatta senin bu anlattığın çok garip geldi bana eşimin kardeşine sordum şimdiki aklım olsa boşanmazdım diyor musun dedim.. sen deli mısın keşke daha erken boşansaydım diyorum dedi... senin annen sanki benim yüzümden baban beni aldattı der gibi konuşmuş.... bir kadın asla aldatılmayı haketmez.. Aldatılıyorsada boşanmak o kadının en doğal hakkı... babanız pişman olması gerekirken annenizin pişman olmasıda ayrı bi bakış açısı doğrusu...

Konu sahibi öncelikle şu şunu dedi bu bunu dedi diye o kadar yazmışsın ki valla çok karmaşık hale getirmişsin olayı bi sakın ol .
Valla kocan tam bosamalik ailesi zaten facia.
Ama sen bosanmazsin gibi geldi bana .
O nedenle bari kendini ezdirme bi süre ayrı yaşa eşinle bi bak bakalım ne tepki verecek ?
Sen de kendini bi ölc tart ozleyecek misin onsuz hayat nasıl olacak bak vs.
Bu süreçte ailesiyle de asla muhatap olma derim engelle her yerden kafayı yersin yoksa.
Aynen canım valla başlık boşanıyorum ama boşanmak dışında herşey konuşuluyor...

Bir annenin hakkı asla odenmez. O sizi bu yasa getirmiş, kim oluyor da onlar laf edebiliyor! Esiniz orda onları orda susturmaliydi! Annenizin kötü gününde yanında olamayacaksaniz vay halinize!!! O ev eşinizin ve ailesinin evi değil. Ancak anlattıklarınıza Gore sizin eviniz bile olamamış ki anneniz rahat etsin! Esinizi karşınıza alın ciddi ciddi konuşun. Valla annenizin durumu içimi cızz etti :KK43:
Kesinlikle sana katılıyorum anne hayat demek nefes almak demek annesine bende çok üzüldüm... bu olayda üzüldüğüm tek kişi anne yazık kadına :( Allah'ım yardımcısı olsun:(

Ne bilim canım sanki annen baban beni aldattı benim hatam der gibi konuşmuş... benim eşimin kız kardeşide aldatıldı 2 çocuğu var ama asla keşke boşanmasaydım demedi... hatta senin bu anlattığın çok garip geldi bana eşimin kardeşine sordum şimdiki aklım olsa boşanmazdım diyor musun dedim.. sen deli mısın keşke daha erken boşansaydım diyorum dedi... senin annen sanki benim yüzümden baban beni aldattı der gibi konuşmuş.... bir kadın asla aldatılmayı haketmez.. Aldatılıyorsada boşanmak o kadının en doğal hakkı... babanız pişman olması gerekirken annenizin pişman olmasıda ayrı bi bakış açısı doğrusu...
O zaman şöyle soyleyim canım. Ben senin eşinin kız kardeşi olsam sen gelip bana sorsan öyle bir soru tabiki bende onun verdiği cevabı verirdim sana karşı. Yani anneme de x biri sorsa annemde oh boşandım iyi yaptım der bu bana annemin dediği bişey .

Ve ayrıca bi taraf aldattiysa diğer tarafin ilgisizliginden de olabilir bu da bi bakış açısı.herşey güllük gulistanlilk olsa kimse kimseyi aldatmaz

O zaman şöyle soyleyim canım. Ben senin eşinin kız kardeşi olsam sen gelip bana sorsan öyle bir soru tabiki bende onun verdiği cevabı verirdim sana karşı. Yani anneme de x biri sorsa annemde oh boşandım iyi yaptım der bu bana annemin dediği bişey .
Valla canım eşimin kardeşiyle abla kardeş gibiyiz herşeyini anlatır bana hatta her haftasonu gelir bizde kalır yalan söyleyecek hali yok ya yalan söylemesini gerektirecek bişey yok daha doğrusu... sırf çocuklarının sorunları için konuşuyordu telefonla.. hatta telefonu kapattıktan sonra her defasında sesini bile duymaya tahammül edemediğini söylüyordu.. ama artık telinden de engelledi.. pişman olan insan böyle davranmazdı değil mi ;) babanın aldatması annenin suçuysa eğer orasını bilemem... okadar pişmansa tekrar barışadabilir...

Ve ayrıca bi taraf aldattiysa diğer tarafin ilgisizliginden de olabilir bu da bi bakış açısı.herşey güllük gulistanlilk olsa kimse kimseyi aldatmaz
Valla canım ilgisizlikten şikâyetçiyse boşanır kurtulur.. aldatmak kadar kötü bişey olamaz... bunun bi bahanesi olmaz olamaz... sende evlisin bu tür şeyler söyleme lütfen Allah korusun
.. rabbim hiç kimsenin başına böyle bi ihanet vermesin...

Back
X