- 2 Ocak 2016
- 1.215
- 994
- 73
- 32
Demek istediğim şey pişmanlık değil canım 3 çocuğu olan 30 yaşındayken aldatıldığını öğrendiğinde henüz daha lohusaykrn hemde bi anda çek git diyor kovuyor şuan 45 yaşında ve olgunlaştigindan bence düşünceleri değişmiş hayat yükünü tek başına 3 çocukla sirtlanmiş ve keşke mantığımı kullansaydım tek kalmazdım diyor bilmem anlatabildimmi ve Bn çocuğum daha o sıralar 5 yaşında bir çocuğum. Ben ailemin yaşadıklarını anlatıyorum sizse 3.cü kişilerin .. ve öyle bir yere getirdinizki sanki ben annemi suclamisim gibi ilginç doğrusu benim annem yeryüzündeki en iyi kalpli anne cocuklarini tek başına binbir emekle büyütüp evlendiren güçlü bi kadinValla canım eşimin kardeşiyle abla kardeş gibiyiz herşeyini anlatır bana hatta her haftasonu gelir bizde kalır yalan söyleyecek hali yok ya yalan söylemesini gerektirecek bişey yok daha doğrusu... sırf çocuklarının sorunları için konuşuyordu telefonla.. hatta telefonu kapattıktan sonra her defasında sesini bile duymaya tahammül edemediğini söylüyordu.. ama artık telinden de engelledi.. pişman olan insan böyle davranmazdı değil mibabanın aldatması annenin suçuysa eğer orasını bilemem... okadar pişmansa tekrar barışadabilir...