• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak??????

Din ne alaka canım ya ben aldatmaktan bahsediyorum sen çok eşlilik diyorsun... iyi ozaman kocana söylede bi tane daha hatun alsın bi onunla bi gün seninle olur ne diyim yani mutluluklar...
Gerçekten birine a diyip b anlamasi bu olsa gerek gülüyorum size gercekten
Bide eşim bi eş alcakmişmiş bi gün onla bi gun benle olucakmiş pardonda siz bence haddinizi aştınız ?
Seviyesizlik had safhada sizde sanırım

Hanımlar kişisel tartışmaya girmeyiniz ve dini içerik yazmayınız yasaktır.

Gerçekten birine a diyip b anlamasi bu olsa gerek gülüyorum size gercekten
Bide eşim bi eş alcakmişmiş bi gün onla bi gun benle olucakmiş pardonda siz bence haddinizi aştınız ?
Seviyesizlik had safhada sizde sanırım
Dini konulara giren sensin çok eşlilikten bahsedende sensin... bu durumu dini alet ederek normalleştirende sensin... haddini aşan kim belli...

Çok haklısın admin ama ben dini alet ederek normalleştirene bende karşıyım... ve bu tartışmadan çıkıyorum :))
Kadını allah erkeğe emanet etti diye ilk dini katan siz yetmedi bide neymiş efendim eşim birini alcakmiş üstüme bilmem ne yazan ve mutluluklar diye ekleyen siz pardonda konu ben değilim konuyu açan ben değilim benimle ilgilenen sizsiniz amacı anlayamadım laf sokma cabanizida..

Tipik oğlunun evini kendi evi sanan her seye karışan asalak oğlan evi tarafı
Annen bir ay kalır diye odleri kopmuş
Gorumce de ortalığı iyice karıştırmış inşallah kendisi koca evinde daha beterini yaşar

Konu sahibi belki bundan daha fena gorumceler ve kaynanalar yüzünden ayrılmayan kadınlar oluyor ama kocaları arkalarında
Senin koca da iş yok
Niye anası babası annene laf söylerken susuyor çünkü oda tam olarak onlar gibi düşünüyor
Sadece bunu kendisi söylemek istememiş

İyice yüz göz olunmuş bosanma laflari havada ucuşmus bundan sonra barissaniz bile bir ay iyi olursun sonra aynen devam
O yüzden çocuğun yokken bırak gitsin Allahindan bulsunlar

Tipik oğlunun evini kendi evi sanan her seye karışan asalak oğlan evi tarafı
Annen bir ay kalır diye odleri kopmuş
Gorumce de ortalığı iyice karıştırmış inşallah kendisi koca evinde daha beterini yaşar

Konu sahibi belki bundan daha fena gorumceler ve kaynanalar yüzünden ayrılmayan kadınlar oluyor ama kocaları arkalarında
Senin koca da iş yok
Niye anası babası annene laf söylerken susuyor çünkü oda tam olarak onlar gibi düşünüyor
Sadece bunu kendisi söylemek istememiş

İyice yüz göz olunmuş bosanma laflari havada ucuşmus bundan sonra barissaniz bile bir ay iyi olursun sonra aynen devam
O yüzden çocuğun yokken bırak gitsin Allahindan bulsunlar
Kesinlikle canim benim kocada is yok o konusmadigi icin beni ezdirdigi icin onlar bu hakki kendilerinde buluyor.
Yoksa kocam adam gibi olsa ben bu kadar laf yemezdim annem bizde kalacak diye korkttular.
Ve sonrasi hep yalan dolan kendilerine temzie cikarma çabaları.
Evlendim pismanim keske kanmasaydm diyorum.
Gorumcem yeni evlendi ona da soyledim elin evine gidiyorsun umarim ayni acilari yasarsin dedim...
O kadar zor ki bir laf dalasi olsa anlarim ama annem bizde iken o kadar alcakca seyler soylendi ve üstüne ben hergun gozyasi döktüm...

Kadını allah erkeğe emanet etti diye ilk dini katan siz yetmedi bide neymiş efendim eşim birini alcakmiş üstüme bilmem ne yazan ve mutluluklar diye ekleyen siz pardonda konu ben değilim konuyu açan ben değilim benimle ilgilenen sizsiniz amacı anlayamadım laf sokma cabanizida..
Bak canım benim bir erkek kadına Allah'ın emaneti ailesinin emaneti olarak görmeli... bunun dinle alakası yok sen bunu anlayamıyorsun... eşine sadık olmakla din ne alaka yahu... sen çok eşliliği normal gördüğun için bende öyle dedim... aldatmaya karşı olduğumu yukarda bin kere yazdım... çok eşlilikte bi nevi aldatmak zaten... :)))) neyse canım hadi hayırlı geceler...

Bak canım benim bir erkek kadına Allah'ın emaneti ailesinin emaneti olarak görmeli... bunun dinle alakası yok sen bunu anlayamıyorsun... eşine sadık olmakla din ne alaka yahu... sen çok eşliliği normal gördüğun için bende öyle dedim... aldatmaya karşı olduğumu yukarda bin kere yazdım... çok eşlilikte bi nevi aldatmak zaten... :)))) neyse canım hadi hayırlı geceler...
Çok eşlilik normal mi dedim ?
Aldatmaya karşı değilim diyorsunuz ben aldatinmi dedim ben size ailemin ornegini verdim. Benim gibi annesi babası ayrı olan biri hemde annesini aldattigi için babasıyla gorusmeyen adını bile anmayan biri aldatmayı savundugumu düşünüyorsunuz neye göre karar verdiniz anlamıyorum anlayamıyorum.
Bence insan kendini geliştirmeli arkadaşlar ..

Aldatmaya kesinlikle karsiyim annem aldatildi gene ceken kadinlar oluyor ben de çekiyorum su an annem de cekiyorm bunu ogrendigim gun beynimden vurulmusa dondum ve annem bana geldi snr kocamim ailesi herseyi mahvetti..babamin karsisinda duran bendim resti cektim..
Bir insan ne olursa olsun hem biri elimin altinda olsun hem de digeri ile gönül eglendireyim dememeli..
Istiyorsa gitsin ne yapiyorsa yapsin ama bunu dürüstçe soylesin.
Bu durumda ayrilsam babamla konusmuyorm arkamda olmaycak biliyorm annem benim evimde bu laflari yedi huzurumu kaçırdığını düşünüyor ve üzülüyor...ana yuregi iste
Benm esimle aram kötü ve bosanmak istiyorm ve ailesi susmuyor
Hayatimin en berbat dönemi diyebilirim..
Agla agla öldüm kendime yediremiyorm hiçbirşeyi

Aldatmaya kesinlikle karsiyim annem aldatildi gene ceken kadinlar oluyor ben de çekiyorum su an annem de cekiyorm bunu ogrendigim gun beynimden vurulmusa dondum ve annem bana geldi snr kocamim ailesi herseyi mahvetti..babamin karsisinda duran bendim resti cektim..
Bir insan ne olursa olsun hem biri elimin altinda olsun hem de digeri ile gönül eglendireyim dememeli..
Istiyorsa gitsin ne yapiyorsa yapsin ama bunu dürüstçe soylesin.
Bu durumda ayrilsam babamla konusmuyorm arkamda olmaycak biliyorm annem benim evimde bu laflari yedi huzurumu kaçırdığını düşünüyor ve üzülüyor...ana yuregi iste
Benm esimle aram kötü ve bosanmak istiyorm ve ailesi susmuyor
Hayatimin en berbat dönemi diyebilirim..
Agla agla öldüm kendime yediremiyorm hiçbirşeyi
Peki canım sen şuan eşinle aynı evdemisin ikinizde calisiyosnuz galiba birbirinizi evde gordugunuzde davranışları nasil

Peki canım sen şuan eşinle aynı evdemisin ikinizde calisiyosnuz galiba birbirinizi evde gordugunuzde davranışları nasil
Ben konusmak gorusmek istendiğimi soyledim karsilasmiyrz evin bir odasinda o digerinde ben yüzünü görmüyorum...zaten eve gec geliyor

Hersey olacagina varir elbette beni cekip dinlediginiz icin tesekkur ederim icim rahatladi biraz anlatmak iyi geldi sagolun

Çok eşlilik normal mi dedim ?
Aldatmaya karşı değilim diyorsunuz ben aldatinmi dedim ben size ailemin ornegini verdim. Benim gibi annesi babası ayrı olan biri hemde annesini aldattigi için babasıyla gorusmeyen adını bile anmayan biri aldatmayı savundugumu düşünüyorsunuz neye göre karar verdiniz anlamıyorum anlayamıyorum.
Bence insan kendini geliştirmeli arkadaşlar ..
Tamam canım ozaman anana dersin babam seni aldatmış sende de varmış suç biraz kendini eleştir diye :KK70:

Esim kayit acmis buraya yazacakmis yasak degil mi erkeklerin girmesi

Benim gmail adresim otomatik aciliyor bilgisayinda ordan gormus kayit acmis daha dogrusu program kurmus bilgisayarina kayitli kaloyormus hersey

Back
X