- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.407
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Madde kullanımı haricinde nasıl?
Konularını okuduğumu hatırlıyorum ama içerik hatırlayamıyorum.
Kiminlesin şu an?
Ikinci sanstan yanayim. Tamamen biraktigini dusunuyorsaniz neden olmasin. Denemeye deger.
Bir de ne kadardir kullandigi ve neden basladigi onemli.
Onun bunun soyledigine ne bakiyorsun sen. Evli olan sensin, bosanacak olan sensin, ikinci sansi verecek olan sensin.Ikıncı şansı herkez bana soyledi ama güvenmiyorum ve ben tedaviden yanayken kp nın boyle konuşması cok incitti benı .Ben bu lafın altında kalmam gururum buna el vermez
esımede güvenmiyorum guvenseydım bosanmazdım zaten. İkinci şansı verirsem yarın bigün tekrar aynıaynı hataları yaparsa ve kp bana derse EE bız sana bosan dedik ben bu lafı kaldıramamOnun bunun soyledigine ne bakiyorsun sen. Evli olan sensin, bosanacak olan sensin, ikinci sansi verecek olan sensin.
Bosan o zaman.esımede güvenmiyorum guvenseydım bosanmazdım zaten. İkinci şansı verirsem yarın bigün tekrar aynıaynı hataları yaparsa ve kp bana derse EE bız sana bosan dedik ben bu lafı kaldıramam
Aynen yapcak bişi yok hayırsı yınede :)Bosan o zaman.
İkinci şansı verirsen kp falan kimseyle görüşmicem de. Ve bir daha ilk kullanımında biter de.Özünde gerçekten cok ıyı bı ınsan ama bu madde kullanması butun iyiliği kapatıyor. Babamlayım
Ilkkez Kk hatunlarının 2.sansi ver dediklerine denk geldim.Mutlu oldum doğrusu.
Gerçekten aranızda sevgi varsa ve kaldıysa deneyin... çocuğun için en doğrusunu sen bilirsin. Ona uygun bir ortamda büyümeli sonuçta ... Hakkınızda hayırlısı olsun...
Peki senin ailenin yorumu nedir? Karışıyorlar mı? Belkide yeniden onunla yasamanın guvenli olmayacağını da dusunebilirler.. karşı çıkarlar mi yeniden evlenseniz..Seviyorum aslında böyke olmasını bende istemezdim . Eşime dedim senden emin olana kadar geri adım atmıcam bosanalım ıkı uç yıl izleyim seni senden emin olursam yıne evleniriz dedım
Ya cip varya belkı bilen olur deri altına yerleştiriliyor 3 ay etki edıyo canı hıc ıstemıyo madde falan o 3 ay dolunca tekrar takılıyor işte sımdı o cıpten taktıryor kendıne. 10 ay cezaevinde yattı kalktı bu pıslıgıne yıne bulaştı emin oluncaya kadar geri adım atmayı dusunmuyorumİkinci şansı verirsen kp falan kimseyle görüşmicem de. Ve bir daha ilk kullanımında biter de.
Ha böyle daha rahatım zaten tedavi olsa da başlar inanmıyorum dersen orası ayrı. Hazır 1 aydır çekiyosun başa sarma herşeyi.
Ailem de kp bu lafından sonra bosanmamızdan yanalar .İlerde tekrar evlenmemıze izin verırlermı onu bılmıyorum ıste ama eşim bana guven verirse ailemi ikna edebilirimPeki senin ailenin yorumu nedir? Karışıyorlar mı? Belkide yeniden onunla yasamanın guvenli olmayacağını da dusunebilirler.. karşı çıkarlar mi yeniden evlenseniz..
Aynen ilk celsede bitirmeye uğraşma bekle bi gözle bakalım napacak.Ya cip varya belkı bilen olur deri altına yerleştiriliyor 3 ay etki edıyo canı hıc ıstemıyo madde falan o 3 ay dolunca tekrar takılıyor işte sımdı o cıpten taktıryor kendıne. 10 ay cezaevinde yattı kalktı bu pıslıgıne yıne bulaştı emin oluncaya kadar geri adım atmayı dusunmuyorum
O krızlee hep TVde ya kriz falan yok canımŞaşırdım ya açıkçası. Konularınıza denk geliyordum ara sıra ama böyle bir konu beni şaşırttı.
Ölmek mi istiyor nedir yani? Yani krize girse evde küçük bebek var. İnsan aynı evde yaşamaya korkar.
Bilgim olmadığı için öyle sanıyorum ben de ama düşününce korkunç bir şey ya..O krızlee hep TVde ya kriz falan yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?