- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.407
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Onu biliyorum boşanma olursa dediğin gıbı tümden batacagınu belkide intahat edecek sırf bunu yapmaması için bı umut verdım ona 2.3 yıl ızkıvem senı emin olursamolursam yıne evleniriz dedim .Ama o boşanmak istemiyorSiz olmadan tumden batar. 2 sans denemeye değer. Belki bir insan kurtulur. Kayinoederi bosverin. Evde sadece esinizlesiniz.
Evi bıle terk ettım napmadımkı benı ciddiye almadı sanırım 1 ay falan gecıyodu yıne aynı tas aynı hamam oluyoduBilgim olmadığı için öyle sanıyorum ben de ama düşününce korkunç bir şey ya..
Daha önce ciddi uyarılarda bulundunuz mu? Sizi dinledi mi ya da adım attı mı bu yönde?
Hayırlısı canım bakacaz artık inan güvenmiyorum ona yıne yapar dıe korkuyorum ve ben kp bız sana bosan demıstıj lafını duymak istemiyorum .Beni ikna ederse o güveni verirse ozaman geri adım atarım belkıSiz olmadan tumden batar. 2 sans denemeye değer. Belki bir insan kurtulur. Kayinoederi bosverin. Evde sadece esinizlesiniz.
Yaşınız da daha küçüktü. Bebeğinizin ve kendi hayatınızın huzur ve sağlığı için boşanmanız en doğrusu olur bu durumda kanımca. Çünkü daha önce uyarılarınızı ciddiye bile almamış.Evi bıle terk ettım napmadımkı benı ciddiye almadı sanırım 1 ay falan gecıyodu yıne aynı tas aynı hamam oluyodu
Aynen oyleYaşınız da daha küçüktü. Bebeğinizin ve kendi hayatınızın huzur ve sağlığı için boşanmanız en doğrusu olur bu durumda kanımca. Çünkü daha önce uyarılarınızı ciddiye bile almamış.
Karpuzcum tam olarak ne kullanıyor? Bırakmasını bekleme ,bırakırsa düşünürsün -ki hiç gerek yok ,kendi hayatını kurmaya çalış..Hayırlısı canım bakacaz artık inan güvenmiyorum ona yıne yapar dıe korkuyorum ve ben kp bız sana bosan demıstıj lafını duymak istemiyorum .Beni ikna ederse o güveni verirse ozaman geri adım atarım belkı
Ben ne ailesiyle nede eşle görüsmuyorum 1 kere tej hastaneyi aradım cocugun sesini dinlettim kendını kötü hissetmesin dıe vıcdanda yaptım onun dısında görüşmedim onunlaMadde bağımlılığı çok zor ,destek olmak gerek fakat adam çocuğu olmasına rağmen iradesizlik yapıp madde kullanımına devam etmiş. Fedakarlık yapacak baba dediğin, g.tünün keyfi için türlü b.klar yemeyecek ..seni zaten gözden çıkarmış, umrunda olsan çaba sarfederdi.sen de onu gözden çıkar, boşver! Bu arada hastanelerde madde kullanımı kolay ,ailesi dikkat etsin ,tuvalete bile bir kişi yanında girsin .Bide idararina tuz falan katabilir tahlilleri temiz çıksın diye ..daha bir sürü şey..o yüzden yalnız başına nefes almasına bile izin vermesinler .onu bu bataklıktan kurtarmanın yolu malesef bu ..
Ya valla ben kendi hayatımı maf ettim zaten bebeğimi kurtarmaya çalışıyorum .Ne desen kullanmış sen dusun artıkKarpuzcum tam olarak ne kullanıyor? Bırakmasını bekleme ,bırakırsa düşünürsün -ki hiç gerek yok ,kendi hayatını kurmaya çalış..
Ayy tövbe Yarabbi korku films gıbı anlattın hiç böyle bısıyke karşılaşmadım ama .sadece o kullanırken gözler kayar cok neşeli olur .yinede bellı olmaz tabıNe ikinci şansı ya?
Sakın sakın sakın
Kendi canını düşünmüyorsan çocuğunun canını düşün. Bir halüsinasyon anında ya aglayan kızını 'ağlama bebegim,sen meleksin,senin yerin cennet' deyip bogarsa??
Illa ki görüşeceksin, arada çocuk var ..bu kadar uzaklaşmak doğru değil sanki ..Bide şuan desteğe ihtiyacı var ,çocuğunun sesine, nefesine ..Ben ne ailesiyle nede eşle görüsmuyorum 1 kere tej hastaneyi aradım cocugun sesini dinlettim kendını kötü hissetmesin dıe vıcdanda yaptım onun dısında görüşmedim onunla
Onun işi çok zor ! Bebeğini alıp kendine yeni bir hayat kurmaktan başka çaren yok .allah kolaylık versin ..Ya valla ben kendi hayatımı maf ettim zaten bebeğimi kurtarmaya çalışıyorum .Ne desen kullanmış sen dusun artık
Madde kullanirken ikinci sansi ver dedigimi hatirlamiyorum. Tamamen birakmali tabi ki.Ayy tövbe Yarabbi korku films gıbı anlattın hiç böyle bısıyke karşılaşmadım ama .sadece o kullanırken gözler kayar cok neşeli olur .yinede bellı olmaz tabı
Haklsın canım yok zatn çocuğu ayırmıcam ondan eşede söyledim. Hastaneden çıktığında gelsın görsğn bısı demem ama aramak ta istemiyorum aradığım zaman butun gun moralim bozuk oluyor. Benımde ondan uzaklaşmaya ihtiyacım varIlla ki görüşeceksin, arada çocuk var ..bu kadar uzaklaşmak doğru değil sanki ..Bide şuan desteğe ihtiyacı var ,çocuğunun sesine, nefesine ..
Psikolojik destek alıyor musun ? Hem madde bağımlısı eşle bu zamana kadar yaşadıkların, hem yeni doğum ,hem boşanma biraz ağır gelebilir ..önlemini al lütfen ,bebeğin var ve yaşanacak güzel günlerin...Haklsın canım yok zatn çocuğu ayırmıcam ondan eşede söyledim. Hastaneden çıktığında gelsın görsğn bısı demem ama aramak ta istemiyorum aradığım zaman butun gun moralim bozuk oluyor. Benımde ondan uzaklaşmaya ihtiyacım var
Çoçukkrn başlamış. Bız nısanlıyken ben bunu duydum nisanıda atıyodum gitti tedavi oldu kör kütükte aşıktım tabı. Evlendımızde 2.3 bazen 1 ay e.s. rr arayka kullandığını farkederdım .sonra bız kapıcı dairesine taşınınca adam kendini kaybettiher pislikten kullandı basta inkar ederdi bigün itiraf etti bı bok yedim bidaha yapmam dedı 2 hafta gecti yıne kullandı babaaını çağırdım sonra bu oldıMadde kullanirken ikinci sansi ver dedigimi hatirlamiyorum. Tamamen birakmali tabi ki.
Sizofrenik belirtiler apayri . Baska iyiydi diyorsun. Bir de ne zaman basladigini , ne kadar sure kullandigini hic soylemedin.
Amin cok tesekkurler .Ben onu tedavisi bittikten sonrada gözlemlemek ıstıyorum bakalım gerçekten ışık varmıCocuk hayattaki en degerli varlik iyki yapmissiniz guzelliklerle buyusun
Tedavi olmayi kabul ettiyse bir isik var demek ki tedavisi bitsin bir sure gozlemleyin en azindan bir sansi haketmis tekrarlanirsa o zaman kokten koparirsiniz baglarinizi Allah yardimciniz olsun
Ama iste burada hata sende. Evlendikten sonra baslamasi ayri, senin bunu bilerek evlenmen apayri.Çoçukkrn başlamış. Bız nısanlıyken ben bunu duydum nisanıda atıyodum gitti tedavi oldu kör kütükte aşıktım tabı. Evlendımızde 2.3 bazen 1 ay e.s. rr arayka kullandığını farkederdım .sonra bız kapıcı dairesine taşınınca adam kendini kaybettiher pislikten kullandı basta inkar ederdi bigün itiraf etti bı bok yedim bidaha yapmam dedı 2 hafta gecti yıne kullandı babaaını çağırdım sonra bu oldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?