Boşanmak

Ikıncı şansı herkez bana soyledi ama güvenmiyorum ve ben tedaviden yanayken kp nın boyle konuşması cok incitti benı .Ben bu lafın altında kalmam gururum buna el vermez
AMA kp lafı ile değilde gerçekten eşiizden eminseniz yavrunuzun hatrına tekrardan bir şans daha vereblirsiniz.
Aile sizden oluşuyor hayatımızın her anlamında ailelerimiz var evet ama önemli olan çekirdek ailemiz.
Bu yüzden küçük bir sevginiz dah kaldıysan sıfırdan başlayarak denemelisiniz...

ınan napıcamı bilmiyorum tek bildiğim aynı şeyleri yasamak istemediğim .Es bnmle konuştuğunda sana verıcm o güveni birdaha yapmıcam çocuğumuz var ypma böyle dedı .ona dedım oona dedim bu boşanma olacak 2.3 yıl seni izlicem eğer gerçekten emin olursam senden tekrartekrar barısırız. Ama o direk boşanma davası geri cekmemı istiyo. Hastaneye yatıcam cip taktırıcam dedı ve 3 ay etki sürüyo dedım sonra yıne aynı olacaksın dedım bana dedı 3 ay sonra tekrar takıcaklar 1 yıl surücek boyle 1 yıl boyunca 3 ayda bır cip takacaktakacak tedavi olacak suan hastanede yatıyo 1 hafta sonra ameliyat olup deri altına cıpi takacaklar herşeyin hayırlısı ya zamana bıraktım bakalım nolcak

Konunu okudukça aklımdaki anılar silinmiyor hiç.

Bundan birkaç sene önce, ilk atandığımda, kadın konukevinde gece amiri olarak da görev yapıyordum. Orada bir müracaatçım vardı, kulakları çınlasın. Çok düzgün çok iyi bir insandı, iki de kızı vardı. Eşi madde bağımlısı olduğu için ondan saklanıyordu. Bana bir keresinde ‘hocam elime bıçağı aldım öldür artık beni diye yalvardım. Kullanmadığında melek gibi bir adam ama kullandığında bambaşka’ demişti.

O yüzden bağımlılarla yaşamak çok zor. Diyemem ki boşan, diyemem ki şans ver. Sadece iyi tart iyi düşün. Ona göre hareket et. Allah kolaylık versin inşallah.

Size göre yorumum yeşilçam tadında olabilir ama konu sahibi eşinin bu durumunu mutlaka biliyordu.ve inanıyorum ki çocuk sigara izmariti değil Esrar izmariti yuttu..Gerçi hiç fark etmez. ..

Esrar,uyuşturucu vs. . Kör bir kuyu.. düşenin de,ailelerinin de Allah yardımcısı olsun.Hepimizin evladı var hepsine sağlık diliyorum,düzgün insanlarla karşılaşsınlar. .Kim zamanı gelince ne yaşar bilinmez..

Kullananlar kaç yaşında kullanmaya başladılarsa beyinleri,zekaları o yaşta kalıyor, süngerleşiyor.
Konu sahibi bunun dışında eşinden memnun olduğunu, iyi bir insan olduğunu yazdı..Eğer ki eşi tedaviyi ailesini kaybetmemek uğruna olursa belki her şey düzelir.

Asla esrr izmariti değildi eş benım yanımda kullanamazdı zaten. Ben kokusunu alırdım hak ve hareketlerinde degısıklık göz kayması cok neşeli halinden anlardım bı haltlar cevırdıgıni .Sigara ızmarıtıydı .Ona da ders oldu zaten bidaha aynı hatayı yapmadı. Ailesi ıcın tedavi oluyo zaten bana dedı ama güvenemiyorum ben hakkımızda hayırlısı

Amin teşekürler

Bence herşey zamanında güzeldir.
Eşini seviyorsan bu kadar hasret çektirme adama
Adamı da yavrusuna .
2-3 YIL UZUN bir süre aile oyle uzaktan kötü duruyor.
Tabi gene desiz bilirsiniz.
Bir de şu var ola ki barıştınız o süreç içindede sen bunu yaptın şunu yaptın gibi önargılardada bulunmamanız lazım.Yani herşeye sıfırdan inşallah.....

Iyisini yapmışsınız. Inşallah iyileşir ama beklemeye değmez.

Allah yardımcısı olsun. Ve tabi sizin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…