Boşanmak

Gittim psikoloğa bıara ama yaşadıklarımı Anlatmadım sadece annemle paylaştım ama onada eksik anlattım hep içime attim ama son nokta oldu bu .Antidepresan sutteb bebeğime geçtiği için uyju yaptıgı için bıraktım papatya çayı içiyorum bitkisel sakınlestırıcı

Emzirirken kullanabileceğin ilaçlar var ,hamileyken bile kullanıyor insanlar ..Bide terapi al ,dök içini, rahatla ,patlaması ağır olur .Ben babam hastayken yardım almadığıma pişmanım, patlaması ağır oldu ..

Ama iste burada hata sende. Evlendikten sonra baslamasi ayri, senin bunu bilerek evlenmen apayri.

2. tedavisi yani. 2. sans degil , ucuncu sansa giriyor bu.
3 değil daha fazla ben onu cok uyardım .Yuvamjzı bı zevk ugruna yıkma kendını dusunmuyosan çocuğunu dusun dedım en fazla 1 ay yapmadı sonra yıne aynı oldi işin kötüsü es .Rr ken kalkıp en son damara vurması. Off valla daralıyorum nasıl bukadar kör oldum bende bilmiyorum kaderimde varmıs demek bilmiyorum .Ailem 2 yıl evlenmemıze musade etmedi ama ben onları dinlemedim simdide bosanıyorım

Madde bağımlılığıyla yıllarca mücadele etmiş ve şuanda kendi gibi gençleri bir çiftlik evinde yaşama döndürmeye çalışan bir beyefendiyle röportaj yapmıştım birkaç ay önce.
Kendisi madde bağımlığının asla bırakılamayacağını sadece bastırılıp üstün gelineceğini söylemişti.Verilen sözler birçok kez bozulur demişti.
Ciddi bir konu.Eşiniz bıraksa bile bazen krizi gelecektir ve ulaşmak isteyecektir.
O beyfendi insanın kendisini dinlemesi gerektiğini ancak ve ancak düşüncelerle değişim olacağını söylemişti.
Eşiniz kendisine inanmazsa sizin yapabileceğiniz bir şey yok.
Siz ona güvenmeyin o kendisine güvensin.

Dr demişti bu antıdepresanu hamileler bıle kullanıyokullanıyor ama bebeğimin cok uyudıgu fark ettım oyuzdn bidaha cesaret edemem .ben iyiyim ya enazından 1 aydır kavga gürültü yok arada aklıma gelıyor oda bı bosluk gıbı ne hissettiğimi bilmiyorum

Adi uzerinde bagimlilik ve mantikli dusunememe. Verdigi sozlerin bir tutarliligi olmamasi normal . Dusunmene bile gerek yok o zaman. Cocuk da varken bosanmalisin.

O boşluk problem zaten :)
Neyse iyi olursun umarım ..

Ayy tövbe Yarabbi korku films gıbı anlattın hiç böyle bısıyke karşılaşmadım ama .sadece o kullanırken gözler kayar cok neşeli olur .yinede bellı olmaz tabı
Ben öyle biriyle karşılaştim. Bir zamanlar hayatımda olan biri vardı. Allah şahit ya , hiç kötü tarafıni gormedim o hallerinin. Daha coşkun,neşeli olurdu. Sonrasında da kusar uyurdu. Ama Onun nursuz annesi anlatmisti. Kadına 'ben seni çok üzdüm,sen bir meleksin. Cennete gitmeyi hakediyorsun' demiş, gırtlağına yapışmış! Çok ciddiyim.
Sonuçta bugün ictigiyle güldü oynadı ama yarın başka bir madde kullanabilir. Ve halüsinasyon etkisinde herşeyi yapabilir.
Sakın güvenme, kaç kurtul !

Benım ona güvenmediğim gıbı oda kendıne güvenmiyor bnce cok iradesiz .Bı ınsan 10 ay cezaevinde yatıp duzelmedıyse 2 aylık cip'lemı düzelecek

Seninde verıkmıs bı sadakan varmıs erkenden kurtulmussun. Allah'ın izniyle benle bebegımde kurtuluruz ınşallah .Güven olmuyor tabıkı naptıklarını bilmiyolar

Seninde verıkmıs bı sadakan varmıs erkenden kurtulmussun. Allah'ın izniyle benle bebegımde kurtuluruz ınşallah .Güven olmuyor tabıkı naptıklarını bilmiyolar
Aynen öyle.
Yerinde olsam asla aynı evin içine bile girmezdim. Zaten bence kendi iradesiyle keyif için içenler ve kendilerini bağımlı görmeyenler düzelmezler asla. Çünkü yaptıkları zaten yanlış değil onlara göre.
Bu çocuğun yasca büyük arkadaşları vardı, evli baraklı adamlar. Karısı çocuğu alıp memlekete gidince , fırsattan istifade torbacı arıyorlardı. Yüzlerine baksan kırk yaşında,takım elbiseyle ise giden adam. Karısına kanıt göster, asla inanmaz 'ne alaka' diye.
Ama işte huylu huyundan vazgeçmiyor.
O yüzden hiç düzelir diye hayallere dalma bile. Sadece daha dikkat eder ilk günlerde, anlamazsin.
Sakın sakın aynı eve girme bile. Bebeğine birşey yaparsa (ki tek ot da değil,aklına gelen her şeyi kullanıyor demiştin. Herşeyi yapabilme ihtimali yüksek yani) kendini asla affetmezsin.
Risk alma bence

Şans falan vermezdim ben.
Boşanana kadar aklı neredeymiş?
İllegal bir maddeden bahsediyoruz, iki bira ya da sigara içti gibi bir şey değil bu.
Evinin çocuğunun rızkını hiç de ucuz olmayam ve kullanımında sonunun ölüm olduğu aşilar bir maddeyi, ailesini hiçe sayarak bağımlı olan adama şans falan verilmez.

Doğru olani yapmissin.
Önceki konunda ki adamin sorumsumsuzlugu da bu yüzdendi belkide

Neyse şimdiden barismayi düşünme.
Tedavi olsun 1 yıl bak bakalim neler yapacak toparlanacak mi
Cocugun icin en dogru kararı vermissin yasinda gencti sanırım , ailen en doğru olani suan.

Ben hiç bir zaman bosan demem kimseye kolay kolay vebale girmem ki bosanma taraftari degilim cok cok gecerli bir sebep yoksa ortada ama uyuşturucu ve çocuk yan yana koyunca hiçte şık durmuyor gozumun önüne geldi çocuk büyümüş baba huyunu an vazgecmemis çocuk yerde bulup yemiş falan bence bosan bi daha bu fırsatı yakalamayabilirsin ikinci üçüncü çocuk olur huylu huyundan vazgecmez

Canim buraya yorum yapmak icin yapmiyorum inan tum iyi niyetimle yaziyorum bosann lutfen
Ilk yorumlara goz gezdirdim inanamadim aldatsa bosan olur (ki olsunda) ama maddeye kullanimina ikinci sans ver ikiside nefse yenik dusme degilmi sonucta hem bunun zararlari dahada kotu size zarar verebilir haberlerde goruyosunuzdur bebeginde varmis kendini gecip onun icin bosanip kurtulmalisin
Komsumuz mesela cok saygin varlikli bi aileler oglu evliydi ama oglunu bildiginden para vermiyordu demekki oglan evindeki bulasik makinesine kadar satmisti en sonunda kiz bosadi bunu tabi iyice pis islere bulasti en son cezaevindeydi aileyide kendinide rezil etti evlerini polis basardi

Ikıncı şansı herkez bana soyledi ama güvenmiyorum ve ben tedaviden yanayken kp nın boyle konuşması cok incitti benı .Ben bu lafın altında kalmam gururum buna el vermez
Kp ne dediği neden bu kadar önemli ki. Evliliği eşinizle yaşıyorsunuz. Eşiniz pişman olmuş. Hastaneye yatmış, yani yan çizmemiş sözünün arkasında . Bence şans vermelisiniz. baktınız devam ediyor. O zaman tamam diğer seçeneği değerlendirirsiniz.

Damardan dediğine göre eroin. Ve evet bırakmazlar, bırakamıyorlar. Allah aşkına sorumsuzluğundan çocuğunuz izmaritini yutmamış mıydı?
Baştan sona adam sorunlu ama siz sorunlarınızı çözmeden çocuk yapmayacaktınız. Yok öyle çocuğu kendim için yaptım demek, o çocuk bu ortamda büyüyor? Koruyabildiniz mi? Hayır. O zaman demekki dikkat etmek gerekiyormuş!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…