- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Özünde gerçekten cok ıyı bı ınsan ama bu madde kullanması butun iyiliği kapatıyor. Babamlayım
Bana mı seslendin :)Ya ikinci şans ver diyen arkadaşlara sesleniyorum bu alkol değil uyuşturucu. Konu sahibinin ve bebeğin o adamla aynı evdeyken hayati riski var
Nekadar olağan karşılıyorsunuz bu durumu ;bence ayrı kalarak doğru bir karar vermişsiniz sonrası için birşey diyemiyorum hakkınızda hayırlısı olsun ama madde kullanımı bir daha söz yapmayacam artık bıraktım diyip kurtulanacak bir durum değil bu uzunnnn istikrarlı bir süreçAyy tövbe Yarabbi korku films gıbı anlattın hiç böyle bısıyke karşılaşmadım ama .sadece o kullanırken gözler kayar cok neşeli olur .yinede bellı olmaz tabı
yok canım eşin o raddeye gelmemiş. ne krizler varO krızlee hep TVde ya kriz falan yok canım
Karpuzum o cocugu kendine yaptinda tek basina yapmadin..,bu adamdan ayrilsanda bu adamla yuz goz olmak demek oluyo bu. Maalesef bu cocuklar sadece benim deme luksumuz yok.
Ha esini taniyosundur az cok.. vazgecebilir mi boyle birseyden? Gececegine inaniyosan tedavi olsun bi bak duruma. Ha birakmicaksa kisa zamanda patlak verir zaten tekrar.
3 yıldır onunlayım öyle ayılmalar bayılmalar titremeler görmedim hiç bıraktığında bıleyok canım eşin o raddeye gelmemiş. ne krizler var
en doğru kararı vermişsin. geri adım da atma ..Offf valla daraldım .Boşanma davam sonuclanmayana kadar buraya yazmak istemedim. Ama yok yani olmuyor içim içimi yiyor paylasmak konusmak ıstıyorum artık 3 yıl sustum yeterince .Eşim madde bağımlısı evlılımızın ılk ayları arada süpelenırdım hergun bu yuzden kavga ederdim. Ozamanlar ayda bır kullandığı maddeyi .Sonradan kapıcı dairesine geçince nede olsa kıra yok elektrik su yok rahatlık battı adama kalktı daha beterini yaptı damara vurdu .Tedavı olmasını istedim kabul etti babasını çağırdım durumu anlattım ." baba tedavi ettirin yoksa bu evlilik devam etmıcek olmucak oglun bunları yapıyo dedım .bana en iyisi boşanmak dedı. Bende actım davayı 1 ay once. Sakın ama sakın neden çocuk yaptın demeyin kendıme yaptım ıyıku yaptım bunu sorgulamayın .Herneyse kp bu dediğini inkar etmiş sonradan onu öğrendim önemli değil zaten bnde canımdan bezmıstım bu boşanma hep aklımdaydı kaldıramıyodum .Esin derdini çektiğim yetmez gıbı bıde aılesıyle uğraşıyodum. Es beni ikna etmeye çalıştı bidaha yapmıcaam tedavu olacam falan, suan hastanese yatıyo tedavi oluyo ama barışmaya niyetim yok kararımdan dönmucem ama yinede hayırlısı neyse o olsun :/ EE sızlee ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Aılesınw hiçbiriniz haketmıyosunuz bu çocuğu görmeyi dediğimde babanın evındenmı getirdin demişti pslık KV ve görümceben bu kişinin maddeyi bırakacağına hiçççç inanmıyorum. bence sen de inanmıyorsun. çocuğunu görmeyi, onunla bir evde oksijen teneffüs etmeyi bile haketmiyor.Ayrıca şu özünde iyi olan ama davranışları b*ktan insanlardan da tiksinç geldi. hayatına bir daha alma diyen taraftayım...
Evi cok aradım madde bulamadım. İzmirit ortalıkta bıraktıgındada kullanmıyodı ozman ama beynini sünger ettiği için düsünemedı cocugun emekleyıp o izmariti yıyebılecegınıYanlış hatırlamıyorsam sigara izmaritini ortada bırakmış çocuğunuz zehirlemişti, bu maddeler nerde ve nasil duruyor bilmiyorum ama allah korusun çocuk ulaşır vs. Ben bu konuda 2. Bir şans düşünmezdim allah vermesin evde küçücük bir cocuk var
Herkes ikinci bir şansı hak eder ama söz konusu uyuşturucuysa etmez diyorum. Zaten konu sahibinin eşi bırakacağım demiş yeniden dönmüş uyuşturucuya vs. Bırakacağı yerde damara geçmiş. Konu sahibi her şeyi kullanmış olduğunu da söylüyor. Ha eğer bunu bilerek evlendiyse o bebeğe çok üzülürüm. Bir de kendim için yaptım diyor o çocuğun babaya huzurlu ortama ihtiyacı yokmuş gibi. Ne desem boş. Insallah bir daha çocuk yapmaya kalkmaz, yeni doğmuş çocuğun sağlıksız olma hatta onun da uyuşturucu krizine girmesi muhtemel. (youtubeda haberlerden alınmış videolar var minicik bebekler krize giriyor). Dediğim gibi bu adamla aynı evde yaşaması bile hayati tehlike. Adam aniden halüsinasyon görüverirBana mı seslendin :)
Gözümde bilinçsiz kullanılan alkol de, sigara da, uyuşturucu da aynı. Sadece legal statüleri farklı bir de öldürme süreleri. Üçü de bağımlılık . Bazi insanlar için ikinci şansa inanırım. Evlendikten sonra bir hata yapıp tedavi olup uyuşturucuyu tamamen bırakabilecegini göz önünde bulundurarak ikinci şans verebilirsin demiştim. Ama öyle bir durum söz konusu değil. Konu sahibi bilerek evlenmiş. Üstelik çocuk yapmış. Madde kullanırken, boyle birinden çocuk da yapılmamalı değil mi?
Tedavi olacaksa tamamen temizleçekse eşinizi zor gününde bırakarak uçurumdan atarsınız. Çocuğunuzun babası sonuçta kötü olursa hepiniz kötü olursunuz.Offf valla daraldım .Boşanma davam sonuclanmayana kadar buraya yazmak istemedim. Ama yok yani olmuyor içim içimi yiyor paylasmak konusmak ıstıyorum artık 3 yıl sustum yeterince .Eşim madde bağımlısı evlılımızın ılk ayları arada süpelenırdım hergun bu yuzden kavga ederdim. Ozamanlar ayda bır kullandığı maddeyi .Sonradan kapıcı dairesine geçince nede olsa kıra yok elektrik su yok rahatlık battı adama kalktı daha beterini yaptı damara vurdu .Tedavı olmasını istedim kabul etti babasını çağırdım durumu anlattım ." baba tedavi ettirin yoksa bu evlilik devam etmıcek olmucak oglun bunları yapıyo dedım .bana en iyisi boşanmak dedı. Bende actım davayı 1 ay once. Sakın ama sakın neden çocuk yaptın demeyin kendıme yaptım ıyıku yaptım bunu sorgulamayın .Herneyse kp bu dediğini inkar etmiş sonradan onu öğrendim önemli değil zaten bnde canımdan bezmıstım bu boşanma hep aklımdaydı kaldıramıyodum .Esin derdini çektiğim yetmez gıbı bıde aılesıyle uğraşıyodum. Es beni ikna etmeye çalıştı bidaha yapmıcaam tedavu olacam falan, suan hastanese yatıyo tedavi oluyo ama barışmaya niyetim yok kararımdan dönmucem ama yinede hayırlısı neyse o olsun :/ EE sızlee ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?