- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Kp in ile evli değilsin, o dış kapının mandalı, sen istemezsen muhatap bile olmazsın...Ikıncı şansı herkez bana soyledi ama güvenmiyorum ve ben tedaviden yanayken kp nın boyle konuşması cok incitti benı .Ben bu lafın altında kalmam gururum buna el vermez
1 kere bulaştıysa kurtulması zor bence sakın bi daha bulaşma derim tedavi olsa bile yarın öbür gün gene kullanabilir etrafında da kullananlardan gene uyuşturucuya çeken olabilirIkıncı şansı herkez bana soyledi ama güvenmiyorum ve ben tedaviden yanayken kp nın boyle konuşması cok incitti benı .Ben bu lafın altında kalmam gururum buna el vermez
Böylede bnle bebegımi uçuruma atmış olacam .Herşeyin hayırlısı Allah' a bıraktım ben onunla barısmam hayırlısıysa barışalım değilse barısmayalım hiçTedavi olacaksa tamamen temizleçekse eşinizi zor gününde bırakarak uçurumdan atarsınız. Çocuğunuzun babası sonuçta kötü olursa hepiniz kötü olursunuz.
Canim damardan alıyorsa eroin ve bırakması çok zor iyi düşün taşın of işin çok zor ya rabbim hakkinda hayırlısı olan neyse onu versin...Ikıncı şansı herkez bana soyledi ama güvenmiyorum ve ben tedaviden yanayken kp nın boyle konuşması cok incitti benı .Ben bu lafın altında kalmam gururum buna el vermez
Dediğim gıbı güvenmiyorum ama eger hayırlısıysa barısırız Allah'a bıtaktım ben o bana yol gösterecekKp in ile evli değilsin, o dış kapının mandalı, sen istemezsen muhatap bile olmazsın...
Ben olsam tedavi oluyor diye, ilerde keşke dememek adına arada çocuğum da olduğu için son bı şans verirdim...ama bu son şansı ona iyice idrak ettirirdim...
3 yılınız bu adamla geçmiş, bi şans verseniz istediginiz gibi olmasa bile 3 yıl değil en fazla 1 yiliniz gider ama ilerde " ben elimden gelen herşeyi yaptım" dersiniz ve vicdanınız rahat olur...
Amin .bana hep derdi sizde olmazsanız ( bebegım ve bben ) yasamamım bı anlamı olmaz .bikere kendını öldürebilir bunu biliyorum. Ama inan napacagımı şaşırdım bnde. Kımse istemez yuvası yıkılsın ama böylede olmuyorCanim damardan alıyorsa eroin ve bırakması çok zor iyi düşün taşın of işin çok zor ya rabbim hakkinda hayırlısı olan neyse onu versin...
Of inanki ne desem bilmiyorum benim eşim narkotikte çalışıyor ve bu tarz olayları duyunca içim parçalanıyor...Amin .bana hep derdi sizde olmazsanız ( bebegım ve bben ) yasamamım bı anlamı olmaz .bikere kendını öldürebilir bunu biliyorum. Ama inan napacagımı şaşırdım bnde. Kımse istemez yuvası yıkılsın ama böylede olmuyor
Tedavi olacaksa tamamen temizleçekse eşinizi zor gününde bırakarak uçurumdan atarsınız. Çocuğunuzun babası sonuçta kötü olursa hepiniz kötü olursunuz.
canım özünde iyiyse başka da sorunu yoksa ve ortada bir evlât varsa tedavi için çabalıyorsa bence yanında olmalısın..bizler neler neler duyuyoruz dışarıya kapat kulağını..evlilik senin mutluluk yuva senin.. bir şans daha vermelisin bence..ha olmadı 6 ay önce değilde 6 ay sonra boşanırsın..ama denedim çaba gösterdim olmadı dersinesımede güvenmiyorum guvenseydım bosanmazdım zaten. İkinci şansı verirsem yarın bigün tekrar aynıaynı hataları yaparsa ve kp bana derse EE bız sana bosan dedik ben bu lafı kaldıramam
Bak goruyorzun iste biraksa da tedavide olsa yine baslar ki bu sureclerden gecmissiniz de...Çoçukkrn başlamış. Bız nısanlıyken ben bunu duydum nisanıda atıyodum gitti tedavi oldu kör kütükte aşıktım tabı. Evlendımızde 2.3 bazen 1 ay e.s. rr arayka kullandığını farkederdım .sonra bız kapıcı dairesine taşınınca adam kendini kaybettiher pislikten kullandı basta inkar ederdi bigün itiraf etti bı bok yedim bidaha yapmam dedı 2 hafta gecti yıne kullandı babaaını çağırdım sonra bu oldı
Bakın tekrar diorum çocuğumla ilgili yorum yapmayın .Bı adam baslarda cok iyi olup sonradan aldatabilir ölebilir siddet gösterebilir maddeyede başlayabilir. Bız ilerde basımıza ne geleceğini bilemeyiz .Cocuk oldu bikere iyikide oldu şuan bukadar güçlüysem cocugum sayesindedir. Bu çoçuk benım karanlık dünyamın ışığı. Babasız büyütmeyı hiçbi anne istemez ama olmuyosa zorlamamak gerek .farzedelım Allah korusun öldü gitti .Ben ona hem ana hem baba olmak zorundayım bu benım görevim .İyiki cocugum var iyiki doğurdum bunu sorgulamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?