boşanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sanaragmen

hemşire adayi:))))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
15
2
288
merhaba kızlar
hemen derdimi anlatmaya başlayacağım kamuda çalışıyorum ve 1 sene önce evlendim. eşimle yaklaşıık 2 senedir tanışıyoruz. eşim tanıştıktan hemen sonra evlenmek istedi. fakat ben yeni çalışmaya başlamıştım ve aileme yardım yapmak istediğim için bankadan kredi çekmiştim. evlenmeden önce eşimede krediden bahsetmiştim ve tabiki ödeyebilirsin demişti. üstelik ben 3 yıl bekleyelim borç bitince evlenelim demiştim fakat o kadar çok ısrar ettiki evlendik. evlendikten sonra devamlı tartışmaya başladık. benden devamlı çocuk istedi ilk zamanlar olmadı daha sonrada ben istemedim devamlı tartıştığımız için. beni doktora götürdü ben giderkende çocuk istemediğimi söyledim. doktor beni içeri muayene aldığında ben doktora çocuk istemediğimi söyledim buda duymuş. o güne kadar kavga ederdik hep ama o günden sonra kavgalarımız dahada şiddetlendi. en sonunda çektiğim krediye kadar geldi. o senin ananın borcu ödemeni istemiyorum dedi. bende aileme böyle birşey yapamam dedim ve borç ödememk istemiyorsan ayrılalım dedim. birkaç ay böyle devam etti. devamlı başıma kakmaya başladı ananın borcu diye. benimde iyice boşanma fikri kafama yerleşti ama biryandanda nasıl olacağını bilemediğim için bir korku oluştu içimde. ve benim önüme seneçek sundu borcu bırakıp çocuk yaparsan ayrılmayız dedi. ben napıcağımı bilmiyorum çocuk yapmak istemiyorum ve borcuda bırakakmam. çok korkuyorum((

Evlenirken borcun olduğunu biliyormuş, ama ısrar kıyamet evlenmiş. Evlenmeseymiş. Çocuk yapmak zorunda değilsin, imzaladığın nikah akdinde '' Bu adama çocuk vereceğimi taahhüt ediyorum. '' diye bir madde yok.

Hiç mi çocuk istemiyorsunuz? Evlenmeden borcu kabul edip neden sonra reddetti eşiniz? Borç yüzünden mi çocuk olmasın fikrindesiniz? Borç kaç tl bir borç, ne zaman bitecek?

Şaşırdım çünkü hem boşanmayı başından beri gönüllü haldesiniz hemde eşiniz size bunu yüklüyor ,seçenek sunuyor .

Çocuk yapmak iki kişininde kararıyla olur. Ayrıca bu çocuğu kadın taşıdığına göre en çok fedakarlığı yapanda o oluyor. O yüzden sakın istemediğiniz halde eşinize yaranmak için çocuk yapmayın. Borç konusuna gelince de en başında söylemişsiniz zaten evlenmek için kendisi ısrar etmiş. Böyle bir adamdan boşanmak en mantıklı hareket olacaktır. Size şartlar sunan biri sizi sevmiyordur zaten.

Ayrıl adam çakal

İyide Allah kısmet ederse olur zaten
çocuk da çocuk
Sanki sipariş veriyoruz

ailene saygısı olmayanın sanada saygısı olmaz nitekim sanada saygısı yok pek. Sonradan dönüyor sen ödüyorsan borcu onu ilgilendirmez çok zor durumdaysanız parasal yönden o ayrı. Çocuk istiyor ama sanada saygı duyması lazım tutturmuş çocuk diye resmen koşul sonuyor ayrılmak isteyen senken. Garip.

Adamda cidden sıkıntı var ,kaldı ki o adamdan çocuk yapmayı dahi istemiyosunuz ki ,eğer içinizde geçerli aşk sevgide yoksa çocuk yapmadan ayrılın ..ayrıca sinir oluyorum evlenince eşlerinin paralarına göz koyan adamlara .

Ayrıl adam çakal
Hemi de arizona sırtlanlarından.

Sakın çocuk yapmayın, sakın. Ben de yedim bu baskıyı, tek dertleri çocukla senin elini kolunu bağlamak. Baktı ki kuş kafayı camdan dışarı çıkardı en iyisi kafesleyeyim taktiği o. Seven insan, eşinin hazır olmasını bekler, hatta destek olur. Bu şahıs hem baskı yapıyor hem de önceden miyavlayarak kabul ettiği koşullara şimdi bahane yaratmak için havadan tartışma yaratıyor.
Adam olmaz ondan. Yarın bir gün maaş kartına da göz koyar, işten de çık çocuğa bak der. Maksat kendisine köle yaratmak.

İlk hedef maaş kartı zaten, onun uğruna bu tantana. Yoksa çocukmuş kimin umrunda. Kadının ailesine giden para ile ne hayalleri var kimbilir. Hayır neyine güveniyor şu durumda onu da anlamadım. Akılsız adam, bari çocuk yaptıktan sonra dellenseydi.

İyi misiniz? İş var güç var boşanın gitsin. Bugün size çocuk şartı koşan çocuk doğunca da başka şart koşar. Siz köle değilsiniz

Kendine acimiyorsan ailene aci. Siz gencsiniz borcu daha kolay ödersiniz. Hem krediyi kendi adina cektiysen annen bunu ödemek zorunda degil.

Bu acemi sırtlanlardan

Bosanin,bugun bu konular yarjn baska konular sorun olacak,adam sizi yonetmeye calidiyor,ustelik bastan acik netcolmussunuz ,guvrnulmez ve tutarsiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…