Ailem de hala bir seylerin kurtulabilecegini savunuyor

ama o eve gitmek dusuncesi bile beni öldürüyor

bir süredir panik atak nobetleri geçirmiyorum. Tekrar başlayacak diye de ayrıca korkuyorum

cunku kalp carpintim artıyor, elim ayağım çekiliyor ama ben artık Allah im beni kurtar diyorum

cok yoruldum Cook
Ahh su aileler..bu aşamalarda ailenin kararsızlığı mahvediyor insanı
sen zaten sudan çıkmış balık gibi oluyorsun sadece ailene güveniyorsun nefes alabilmek için özelliklede herşeyide birilerine danışıp yapan biriysen..
kendim içinde söylüyorum..bende seninkine benzer aşamalardan geçtim,mahvetti beni,psikolojimi ve ben ilk başta kabullendim playları tamam dedim inceldiği yerden kopsun,sonra ailem bir panikledi..onu aramalar,bana o döner trip yapıyor sen ona canım cicim de,alttan al çocuğun var,kocan o senin filan
onun en ufak bir ışık vermesinde ailem beni umutlandırıyordu bende tam bitiriyorum ailem yine başlıyo,sen onunla iyi geçin,kadın alttan alır vs vs
en sonunda kafayı sıyırıyordum vee YETEEERR!artık dedim,kimse karışmasın..ben istemiyorum artık tamam mı,başıma ne geleceksede yaşayıp görücem
onunla olsam çok iyi yaşayacağımın garantisimi var,elalem ne derse desin..bu benim hayatım,kafayı yesem kim dönüpte ilgilenecek benimle..
sağlığım yerinde,dünyalar güzeli kızım yanımda,sağlıklı herşeyden önce Allah var,O çok büyük,ben O na sığındım
canım aklında bitirdiysen,git aç davanı yaa
niye seninle oynamasına izin veriyorsun
sen ona yapıyormusun böyle,vicdansız adam
ayır yolunu onunla ve devam et yoluna,güzelliklere aç kapını