Boşanmak....

zararın neresinden dönersen kardır diye boşuna dememişler 3 ayda nasıl bir evliliktirki
her seferinde boşanmayı düşünüyor eşin anlamadım
şimdi çocuk yokken ayrıl daha iyi bu evlilik olmaz gibi geliyor bana ailenin baskısıyla döndün diyelim
ilerde çocuk olduğunda ailen daha baskıcı olabilir geriye dönüşün daha zor zamanla herşey yoluna girecektir
bence hiç peşine düşme bırak gitsin zaten istemiyorumda diyorsun ailende zamanla sana hak verecektir
erkeklerin hepsi aynı ne demişler
en iyisini darağacında sallandırmak gerek

Psikolojik destek alıyorum zaten almasam simdi surunuyordum :( ama bıktım artık:( ben bosanicam dıyınce de beni öldürmekle tehdit ediyorlar :'( o yuzden onun vermesini istiyorum :(

Canim konunu ve sorunu tam bilmesem de, yani aradaki sayfalarin hepsini okumadim ama kesinlikle savciliga, karakola filan git. Ne demek ölümle tehdit edilmek ya. Amacim seni korkutmak filan degil ama kadinlara uygulanan siddet beni korkutuyor. Lütfen bi yardim al, kadin kuruluslarindan da olur. Burda bu konuda daha cok sey bilen arkadalar da yol göstersinler lütfen.

Ailem de hala bir seylerin kurtulabilecegini savunuyor :( ama o eve gitmek dusuncesi bile beni öldürüyor:( bir süredir panik atak nobetleri geçirmiyorum. Tekrar başlayacak diye de ayrıca korkuyorum :( cunku kalp carpintim artıyor, elim ayağım çekiliyor ama ben artık Allah im beni kurtar diyorum :( cok yoruldum Cook:(

Ahh su aileler..bu aşamalarda ailenin kararsızlığı mahvediyor insanı
sen zaten sudan çıkmış balık gibi oluyorsun sadece ailene güveniyorsun nefes alabilmek için özelliklede herşeyide birilerine danışıp yapan biriysen..
kendim içinde söylüyorum..bende seninkine benzer aşamalardan geçtim,mahvetti beni,psikolojimi ve ben ilk başta kabullendim playları tamam dedim inceldiği yerden kopsun,sonra ailem bir panikledi..onu aramalar,bana o döner trip yapıyor sen ona canım cicim de,alttan al çocuğun var,kocan o senin filan
onun en ufak bir ışık vermesinde ailem beni umutlandırıyordu bende tam bitiriyorum ailem yine başlıyo,sen onunla iyi geçin,kadın alttan alır vs vs
en sonunda kafayı sıyırıyordum vee YETEEERR!artık dedim,kimse karışmasın..ben istemiyorum artık tamam mı,başıma ne geleceksede yaşayıp görücem
onunla olsam çok iyi yaşayacağımın garantisimi var,elalem ne derse desin..bu benim hayatım,kafayı yesem kim dönüpte ilgilenecek benimle..
sağlığım yerinde,dünyalar güzeli kızım yanımda,sağlıklı herşeyden önce Allah var,O çok büyük,ben O na sığındım
canım aklında bitirdiysen,git aç davanı yaa
niye seninle oynamasına izin veriyorsun
sen ona yapıyormusun böyle,vicdansız adam
ayır yolunu onunla ve devam et yoluna,güzelliklere aç kapını

Ahh su aileler..bu aşamalarda ailenin kararsızlığı mahvediyor insanı
sen zaten sudan çıkmış balık gibi oluyorsun sadece ailene güveniyorsun nefes alabilmek için özelliklede herşeyide birilerine danışıp yapan biriysen..
kendim içinde söylüyorum..bende seninkine benzer aşamalardan geçtim,mahvetti beni,psikolojimi ve ben ilk başta kabullendim playları tamam dedim inceldiği yerden kopsun,sonra ailem bir panikledi..onu aramalar,bana o döner trip yapıyor sen ona canım cicim de,alttan al çocuğun var,kocan o senin filan
onun en ufak bir ışık vermesinde ailem beni umutlandırıyordu bende tam bitiriyorum ailem yine başlıyo,sen onunla iyi geçin,kadın alttan alır vs vs
en sonunda kafayı sıyırıyordum vee YETEEERR!artık dedim,kimse karışmasın..ben istemiyorum artık tamam mı,başıma ne geleceksede yaşayıp görücem
onunla olsam çok iyi yaşayacağımın garantisimi var,elalem ne derse desin..bu benim hayatım,kafayı yesem kim dönüpte ilgilenecek benimle..
sağlığım yerinde,dünyalar güzeli kızım yanımda,sağlıklı herşeyden önce Allah var,O çok büyük,ben O na sığındım
canım aklında bitirdiysen,git aç davanı yaa
niye seninle oynamasına izin veriyorsun
sen ona yapıyormusun böyle,vicdansız adam
ayır yolunu onunla ve devam et yoluna,güzelliklere aç kapını
Evet seninle aile konusunda yaşadıklarımız cok benzer. Bizimkilerde yok bak su sunu çekti ama yürüttü, bu bunu çekti yürüttü. Yok içkisi yok. Yok seni aldatmadı diye panikliyorlar. Tamam onlarda hakli belki yuvam kurtulur diye düşünüyorlar. Ama bu adam bana sahip çıkmıyor ki. Yarin bir cocukla beni ortada birakmayacagi ne malum. O zaman ne yapicam. Aileme de soyledim. Bu adam bu evliligi adam gibi surdurecek olsa hatasini anlardi. Ama o kendini dusurdukce dusurdu. Hic bir hatasini kabul etmeden beni ezme calismalarina devam ediyor dedim. Ve ondan kat kat üstünüm. Bunu saçma bir özgüven olarak algılamayın lütfen:( sanırım o belasını arıyor Allahından bulsun. Artık tek istegim ailemin ve benim huzura kavuşması. Allah insallah dualarımı kabul edecek :(

Kendim boyle bir istegi dile getirdiğimde kendisi dedi. Su an boyle bir sey demiyor zaten ben de sesimi çıkarmıyorum:( insallah acar kurtulurum diye :( ama eger oyle bir sey olursa da direk savcılığa gideceğim:( her gün haberlerde görüyoruz:( kadın cinayetlerini :( bu yaşadıklarımdan sonra bir kadın kurulusuna yardim etmek istiyorum. Yani elimden ne gelirse. Dil kursu verebilirim, baska seyler olabilir. Cunku Allah im diyorum benim bu kadar seçeneğim varken bu acıları yaşıyorsam , bes parasız mesleksiz çocuklu kadınlar ne yapıyorlar acaba. Gercekten yaşanmadan bilinmiyormuş:( bu konuda onereceginiz kurumlar var mı?

Son düzenleme:
Tehdit ediyorsa savcılığa vereceksiniz...
Hayatım tehlikede, Başıma bir şey gelirse, sorumlusu bu şahıs ve ailesidir diye...

Dağ başında yaşamıyorsunuz...
Allah yardımcınız olsun..

Tehdit ediyorsa savcılığa vereceksiniz...
Hayatım tehlikede, Başıma bir şey gelirse, sorumlusu bu şahıs ve ailesidir diye...

Dağ başında yaşamıyorsunuz...
Allah yardımcınız olsun..

Sağolun. Ben de öyle düşünüyorum. Fakat haberlerde gördüğüm kadarıyla devletin de bu konuda etkin bir mekanizması yok :(

Arkadaslar su an o kadar kotuyumki kendime bir sey yapicam diye korkuyorum:'( hurdamı herkes bıktı belki de ama dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum:( ben o eve dönmek istemiyorum. Bunu aileme de soyledim:( fakat simdi o gerizekali ailesini aratip ara kurmaya çalışıyor:( oyle biktimki o eve dönmeyi kesinlikle istemiyorum ama yine üstüme gelecekler diye korkuyorum:(

Arkadaslar su an o kadar kotuyumki kendime bir sey yapicam diye korkuyorum:'( hurdamı herkes bıktı belki de ama dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum:( ben o eve dönmek istemiyorum. Bunu aileme de soyledim:( fakat simdi o gerizekali ailesini aratip ara kurmaya çalışıyor:( oyle biktimki o eve dönmeyi kesinlikle istemiyorum ama yine üstüme gelecekler diye korkuyorum:(

merhaba yazdıklarınızı okudum allah yardımcıcınz olsun.... sız kesın bosanmaya karar verdınızmı

Öncelikle hepinize teşekkür ederim. Evet ayrılmak istiyorum ve ona güvenmiyorum. O bana cok büyük terbiyesizlikler yaptı. Cok yakın bir akrabam avukat o da diyorki ben arayayım bir akraba değilde bir avukat olarak ne yapacagını sorayım. Ben de açıkcası onun benim tarafimdan aranmasını doğru bulmuyorum. Zaten ne yapacaksa yapacaktır, onu daha fazla simartmanin alemi yok. Ayrıca sunu da belirtmek istiyorum, ben hoş bir bayanım dediğim için sanırım yanlış anlaşıldım:( Aslında hiç kimse esinden bu kadar terbiyesizligi gormek istemez. Ama neden bunları bana yapıyor sorularını sormaktan kendimi alamıyorum. Benim eksiğim neydi ki bana bunları yaşattı:'( Evet yaşadıklarım cok zor gecenin bu saatinde ağlıyorum. Beni tanimasanizda bana dua edin :(

merhaba münevver..yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu. çünkü senin yaşadıklarının tıpatıpp aynısını ben yaşadım. nişanlıyken belliydi ne olduğu ama ailem nişan atmama izin vermedi.senin gibi benimde düğünüm rezil oldu,kuaförde ağladım...bende calışan ve hoş bir bayanım...ama ben senin kadar sabredemedim açıkçası.5 ay sonra açtım davayı. çünkü biliyordum o adam olmayacak.bide cocuk olsaydı hiç çıkamazdım çünkü işin içinden. söyleyeceğim şey nekadar doğru olur bilmem ama sana tek sözüm ayrılll !!! cocugun yokmuş,calısan bir bayansın...biran önce kurtar yakanı,çünkü inanki düzelmez o adam. ben ayrıldım,2 yıl sonra simdiki eşimle tanıstım aşık oldum evlendim. eşim daha once hiç evlenmemiş bir insan ve inan ne ailesi ne kendi sorun etmediler çoook güzel bir düğünle evlendik, şimdi cocugumuzda oldu, gayet mutluyum. eskidenmiş o dul kadın ayıpları....

merhaba münevver..yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu. çünkü senin yaşadıklarının tıpatıpp aynısını ben yaşadım. nişanlıyken belliydi ne olduğu ama ailem nişan atmama izin vermedi.senin gibi benimde düğünüm rezil oldu,kuaförde ağladım...bende calışan ve hoş bir bayanım...ama ben senin kadar sabredemedim açıkçası.5 ay sonra açtım davayı. çünkü biliyordum o adam olmayacak.bide cocuk olsaydı hiç çıkamazdım çünkü işin içinden. söyleyeceğim şey nekadar doğru olur bilmem ama sana tek sözüm ayrılll !!! cocugun yokmuş,calısan bir bayansın...biran önce kurtar yakanı,çünkü inanki düzelmez o adam. ben ayrıldım,2 yıl sonra simdiki eşimle tanıstım aşık oldum evlendim. eşim daha once hiç evlenmemiş bir insan ve inan ne ailesi ne kendi sorun etmediler çoook güzel bir düğünle evlendik, şimdi cocugumuzda oldu, gayet mutluyum. eskidenmiş o dul kadın ayıpları....

Ben artık evlenme derdinde falan değilim. Tek dileğim kurtulmak. Cunku butun psikolojim alt ust oldu. Cok yoruldum :( Ve halim kalmadi artık:( Bana küfreden adamlardan ozur dilememi istiyor:( Ya beni o kadar ezmeye calisiyorki:(

Ben artık evlenme derdinde falan değilim. Tek dileğim kurtulmak. Cunku butun psikolojim alt ust oldu. Cok yoruldum :( Ve halim kalmadi artık:( Bana küfreden adamlardan ozur dilememi istiyor:( Ya beni o kadar ezmeye calisiyorki:(

sakın yapma.çok pişman olursun

sen ona ne bakıyorsun aç davanı boşver sen onu tanıdık avukat da var ne kendini üzüyorsun

sen ona ne bakıyorsun aç davanı boşver sen onu tanıdık avukat da var ne kendini üzüyorsun

Amaaannn dert bir degil ki :( Onun açması daha iyi olur diye düşünüyorum:( Sonunda acacak nasil olsa :( İnsan yaşadıklarından ne cok sey öğreniyormuş meger:( Hic aklıma gelmezdi bana bunu yapacagı:( Ayrıca bir insan nasil bu kadar merhametsiz olabilir bunu da bilmezdim:(

Merhaba arkadaslar;
Esım tüm saçma yolları denedi baktı ki donmuyorum. Bu seferde iyi adam moduna girdi. Beni cok seven ayrılmak istemeyen. Ama bendeki güvenini oyle sarstiki:( Dönmek istemediğimi, aynı seyleri yasamak istemediğimi söylediğimde bir daha olmayacak bilmem ne diyor ama hic inanmıyorum:( Ailem de zaten benim yüzümden fazlasıyla üzüldü:( Onlarda son bir sans daha ver diyorlar ama emin değilim:( Sizce ne yapmalıyım? Ben onun yokluğuna oyle alismistimki:(

Back
X