- Konu Sahibi Munevvergul
biz ne desek boş tamam evlilik kolay bişey değil tabiki hemen bitirilmemeli ama bu senin içinde bulunduğun durum için gecerli değil bence madem doğuluyuz diyorsun eşin bunun bilincinde değil mi seni böle 3. ayda sokaga atıyor kaç kere ? biz burda sinir olduk bukadar eşine senin
sana hiç değer vermiyor arkadaşım ve sen gene ona kanmayı seçiyorsun.kollarına HEMEN koşmayacağımı bilsin diyorsun biz nedesek tekrar dönüceksin zaten.inş evden 4.kovulman kucağında bebeğinle olmaz. bu söylediklerimi yanlış anlama sakın amacım seni kırmak değil ben evli değilim ve bu işleri tamam bilmiyorum diceksein ozaman niye yorum yapıyosun ama çevremizde çok insan var böyle hayat kısa niye seni istemeyen değer görmediğin biriyle çile çekesin üstelik aynı evi paylaşacaksın şahsen beni evde istemeyen sürekli kovan biriyle aynı evde kalmaya korkardım yani bide bu kişi sözle senin hayat arkadaşın :44:yaşı da genç sandım belki çocuktur ilerde gelişim gösterir diye ama sakın değişcek diye beklentiye girme.çünkü baya kendini bilecek yaşta eşin. insanlar şansı elbet hakeder ama 3 kez bu durumu yaşamışsın daha ne şansı
senden değer görmüyorum buyüzden mutlu değilim de eve döndüğümde tekrar beni kapı önüne koymucağın ne malum ben bu korkuyla mı yaşıcam de. daha kaç aylık evlisiniz bunca sıkıntı çekiyorsun kimin başına ne gelceği belli olmuyor bu hayatta büyük konuşmak istemem ama arkadaşım hayatını bi hiç uğruna mahvetme derim