Boşanmak....

biz ne desek boş tamam evlilik kolay bişey değil tabiki hemen bitirilmemeli ama bu senin içinde bulunduğun durum için gecerli değil bence madem doğuluyuz diyorsun eşin bunun bilincinde değil mi seni böle 3. ayda sokaga atıyor kaç kere ? biz burda sinir olduk bukadar eşine senin :47:sana hiç değer vermiyor arkadaşım ve sen gene ona kanmayı seçiyorsun.kollarına HEMEN koşmayacağımı bilsin diyorsun biz nedesek tekrar dönüceksin zaten.inş evden 4.kovulman kucağında bebeğinle olmaz. bu söylediklerimi yanlış anlama sakın amacım seni kırmak değil ben evli değilim ve bu işleri tamam bilmiyorum diceksein ozaman niye yorum yapıyosun ama çevremizde çok insan var böyle hayat kısa niye seni istemeyen değer görmediğin biriyle çile çekesin üstelik aynı evi paylaşacaksın şahsen beni evde istemeyen sürekli kovan biriyle aynı evde kalmaya korkardım yani bide bu kişi sözle senin hayat arkadaşın :44:yaşı da genç sandım belki çocuktur ilerde gelişim gösterir diye ama sakın değişcek diye beklentiye girme.çünkü baya kendini bilecek yaşta eşin. insanlar şansı elbet hakeder ama 3 kez bu durumu yaşamışsın daha ne şansı :20: senden değer görmüyorum buyüzden mutlu değilim de eve döndüğümde tekrar beni kapı önüne koymucağın ne malum ben bu korkuyla mı yaşıcam de. daha kaç aylık evlisiniz bunca sıkıntı çekiyorsun kimin başına ne gelceği belli olmuyor bu hayatta büyük konuşmak istemem ama arkadaşım hayatını bi hiç uğruna mahvetme derim :19:

Sağol arkadaşım. Bana bir daha böyle bir şey olmayacak diye yemin ediyor. Ama kalbim paramparça. İşte bilmiyorum. Artık ne yöne gitsem tıkanıyorum :'(

Ben olumsuz da olsa yani sana dönmeyeceğim ama şunu şunu bil gibi etkili konuşmak istiyorum. Bunun için sizden yardım istiyorum.

Beni yine aradı ve konuşmak istediğini söyledi. Lütfen bana fikir verirmisiniz. Ben de kelimelerimi özenle seçerek onun kollarına hemen koşmayacağımı ve beni kendinden soğuttuğunu nasıl anlatabilirim. Aynı zamanda onu düşündürmem lazım.

Ben bu dünyaya bir kere geldim. Ailem beni kimseye kul köle olayım ömür boyu sıkıntı çekeyim diye büyütüp bu günlere getirmedi, kimse vazgeçilmez değil, kimse için sıkıntı çekemem.

Bu ve bunun minvalinde..

Bir de canım demişsin ya içimden bir ses dönme diyor diye.. Herkesi boşver içindeki sesi dinle derim sana..

daha önce geri dönmelerinde gene sana aynı bu şekilde mi davranmıştı bida olmucak geri gel gibi miydi yoksa arayol bulunup sen mi döndün ? bide öncekilerde geri dönüşün eve ne kadardı kaç gün sonra geri dönmüştün ? yani öncekilere göre farklılık seziyor musun davranışlarında ?

Önceki dönüşümde 5 gün falan kalmıştım. Sonra geldi. Zaten o dönemde panik atak oluştuğu ortaya çıktı bende :( Hiç bir şey yiyip içmeden yatıyordum. Ve sürekli ağlıyordum. İlaçlarımı kullandım şimdi depresyon tedavim geçti ama çok şükür ayaktayım. O hastalığımda çok korkmuştu sonra bana baya iyi davrandı ama gene ailesinin dolduruşlarıyla aynı noktaya geldik. Bir de utanmadan gel benden özür dile diyor.

Bu tip adamlar değişmez...Yaşını başını almış adam 32 yaşında çocuk mu bu yahu ?

Münevvergül karar senin yine döneceksin sen bu adama ama yine geleceksin..Hissim bu yönde.

bence ayrıl evlilik için olgun değilmiş bu adam , 3 defa seni kıovduysa , ömür boyu çekmeye değmez birde depresyona girmişsin , değmez böyle adam için

daha evliliğinin çok başındasın ve cicim ayları gezmeler falan yerine panikatak yaratyo adam sen de sağlığın gidiyor ailen hala elalemi mi düşünüyor:44:yada eşin olacak kişi de niye ben bu kıza böyle davrandm hasta ettim aynı şeyleri tekrarladım ne haldeyiz diye düşünmüyor ama ailesinden özür dilemeni istiyor sana hiç değer vermiyor arada aşk sevgi bitmiş bence yoksa sana nasıl kıyardı depresyona gireceğini biliyor çünkü benden özür dile nedemek bunlar hep ailesinin lafları bence bizden senden özür dilesin öyle kabul et ama sen özür dileyecek ne yaptın ki :50: hiçbirine bu zevki yaşatma bence benim sağlığım elden gidiyor de. bence hazır soğumuşken de uzatma bu işi derim

Fakat içimde biriktirdiklerimi dökmek istiyorum. Hele bu gel ailemden özürdile demek te nedir? Buna da okkalı bir cevap vermem gerekiyor. Hem geliyor ailesi evime boşanıcaksın biz oğlumuzu alıp gidiyoruz diyorlar hem de kalkmış özür dile diyor. Bu çok içime oturdu :'( Ona çok iyi bir cevap vermem lazım!

Fakat içimde biriktirdiklerimi dökmek istiyorum. Hele bu gel ailemden özürdile demek te nedir? Buna da okkalı bir cevap vermem gerekiyor. Hem geliyor ailesi evime boşanıcaksın biz oğlumuzu alıp gidiyoruz diyorlar hem de kalkmış özür dile diyor. Bu çok içime oturdu :'( Ona çok iyi bir cevap vermem lazım!

ay seni baştan ezmeye aklına koymuş bu iyiniyetle yapılan bir evlilik değil sen sülaleyle uğraşıyorsun adam seni korumuyor ,ne kadar gaddar ve bencil bu 30 yaşından sonra evlenen erkeklerin çoğu defolu

yanlış yönlendirmek istemem ama ben bu konuda senin kadar sakin davranamazdım sen sadece kendini yiyiyorsun . ailen senin arkanda durmuyorken kararlarına saygı duymuyorken seni sevmeyen karşı taraftan ne bekliceksin ki ailen bence sana sahip çıkmalıydı bu iş bitti diye ama yapmıyorlar bunu da eşin bildğinden tek çare bana döncek ben de ona söz geçiririm eziyette ederim diye düşünüyor önce sen kendi ailenle uzlaş bence. benim yapım biraz fevri büyük konuşmayım ama bukadar şeye katlanamazdım dogrusu.şimdiye kadar çoktan boşanma dilekçesini eline tutuşturmuştum vereceğim en iyi cevap bu olurdu benim .

yanlış yönlendirmek istemem ama ben bu konuda senin kadar sakin davranamazdım sen sadece kendini yiyiyorsun . ailen senin arkanda durmuyorken kararlarına saygı duymuyorken seni sevmeyen karşı taraftan ne bekliceksin ki ailen bence sana sahip çıkmalıydı bu iş bitti diye ama yapmıyorlar bunu da eşin bildğinden tek çare bana döncek ben de ona söz geçiririm eziyette ederim diye düşünüyor önce sen kendi ailenle uzlaş bence. benim yapım biraz fevri büyük konuşmayım ama bukadar şeye katlanamazdım dogrusu.şimdiye kadar çoktan boşanma dilekçesini eline tutuşturmuştum vereceğim en iyi cevap bu olurdu benim .

MÜNEVVER, yaşadıkların kolay değil çok zor. ama sen sakinliğini koru koru ki, haklıyken haksız durumuna düşme. için illaki doludur doğal yani öfke ve kızgınlık kırgınlık hissetmende çok doğal bu süreçte. ama sen bağırarak ona içini kusarak davranırsan emin ol onu dahada kışkırtır ve sende onun hatalarına hata ile cvp vermekten ve daha da beter yapmaktan bişi yaramaz bu durum. bişi kusacaksan içinde bu herşey gerçek anlamda yani boşanmaya net bir şekilde karar verdiğiniz zaman olur.çünkü bana göre sende boşanma konusunda henüz bence net değilsin. he içinde tutma gördüğün hatalarını, bunları böyle yaptın böyle hiissediyor ve senin için bunları düşünüyorum de tabiki. düşündüğünü söylemek konuşmak başka, içini kusmak başka şeydir. bunu karıştırma sakın.
ayrıca emin ol eşin ne huzurlu, nede dengeli ilişkileri olan bir ailede büyümüştür. bunlar hepsi onun yetişme, ailesinin birbirine olan tutumlarından kaynaklanıyordur. yani bozuk psikoloji ile yaptığı şeylere anlam yüklemeye uğraşma. işte bu yüzden büyüklerimiz evlenirken aslında aile ilede evleniyorsun demiyorlar. istisnalar vardır kötü ailenin iyi akıllı çocuğu ama istisnalar genede kaydeyi bozmuyor.
sağlıklı düşün iyi karar verki ilerde vicadnında içinde rahat olsun. yoksa sağlıklı karar vermez isen ömür boyu içindeki acabalar seni kemirir ve yıpratır. unutma en iyi kararı sen vereceksin herşeyi gören duyan ve yaşayan sensin çünki.hakkında hayırlısı olsun inş.

Evet turkuaz cok haklisin. Esimle basbasa cok iyiyiz. Ama onu bile fitliyorlarki iyi davranma o naZli buyumus simarir :( tabi benim gerizekali kocam da onlarin kafasiyla ne kariyerine ne de egitimine uymayacak hareketlere girisiyorlar. Es dost duyunca sasiriyor cunku ipsiz sapsiz biri degil. Kariyeri egitimi... Ama gel gor ki yeri geliyor sokak serserisi gibi davraniyor. Simdi ben de ona bagirip cagirip haksiz bir hale dusup derdini anlatamayan bir acize donusmek istemiyorum. Burada saolun bana destek oldunuz. Burada dertlesmek ve fikirleriniz benim icin onemli.

Dun gece beni aradı çok kötü olduğunu falan söyledi. Ben de napabilirim dedim. Arkadaşlar şu an sanki araftayım. Bir yanım dönme aynı şeyleri yapacak diyor. Diğer yanım da bir şans daha ver diyor. Ama bilemiyorum :(

Merhaba arkadaslar,
Gecen konularımı okuyanlar bilir. 3 aylık evliyim ama cok sıkıntılar yasadım:( neyse bu sıkıntılardan biri de esimin en ufak bir seyde bosanicam diyip beni evden kovmasi ya da evi terketmesi:( bu 3 ay içerisinde 3 kez bu durumu yasadım:( 20 gündür ailemle birlikteyim ama ondan Olumlu ya da olumsuz hiç bir ses yok. simdi akrabalarım biz konuşalım diye ısrar ediyorlar. Ama ben onun o kadar yaptıklarına rağmen kendi ailemden bir adım atılsın istemiyorum:( Ben bunları haketmedim:( Yanlış anlamayın ama ben de hoş bir bayanım, isim var... Benim ona güvenim kalmadı ki:( Sizce ne yaparsa yapsın düşüncesinde haksız miyim?

Boşan gitsin, bu kendine boş yere özgüveni olan eşini evden kovan erkeklerden nefret ediyorum!

Bu mübarek günde Allah'a dua ediyorum. Bana hangisi hayırlısı ise o kapıyı açsın. Ne olur siz de bana dua edin, beni tanımasanızda. Bir fikriniz olursa da söylerseniz çok sevinirim.

Back
X