Boşanmak....

Evet hayatımın hatasını yaptım :( Simdi de ailemin sen yaptın sen ettin demeleri yok mu:( beni öldürüyor :( su an aglayarak bunları yazıyorum:(

canım seni çok iyi anlıyorum bunlar öldürüyor insanı zaten...ama kendin ekonomik vede manevi anlamda aykta kalabilmeyi göze alıyor ayrılmaya cesaret edebiliyorsan hiç bişeyi düşünme sonuçta bu senin hayatın.o evde o insanla yaşayan sensin.ruh sağlığından olmuşsun.en azından şükretmelisinki en başta ne olduğunu anlayabilmişsin.düşünsene birde çocuğunun oldunu o zaman daha zor olurdu....çocuğu olunca insan iki kere düşünüyor...daha yaşın kaç seni hak edebilecek mutlu edebilecek insan doğru insan eminmki çıkar karşına...ömrünü böyle bir adamla heba etme...:50:

Daha 25 yaşındayım. Ama sanki 25 yıl yaşlandım. Şimdi de bana demişki ben eve geçiyorum sen de gelirsin sonra da gider ailemden özür dilersin. Bu ne demek ya! Ben de dedim defol git hayatımdan seni artık görmek istemiyorum. Ne yapıcaksan yap. Allah sorsun ondan hiç bir şey demiyorum. Bu adama bir daha güvenemem ben.

Ya bak senin için hiçbirşey bitmiş değil çalışan bir kadınsın işin gücün yerinde ...

Bu adama muhtaç mısın ?

Senin hatalarını suratına vurup bu karaktersizin koynuna iten ailene sürekli biat etmek zorunda mısın ?

Kendini en büyük çıkmaza sokan sensin biliyor musun ? Millete karşı kulaklarını tıkamadıkça elalem ne der aman ailem üzülmesin dedikçe,eşin denen o insan müsvettesinin seni böyle ezmesine musaade ettikçe psikoloji namına birşey kalmayacak sende.Yazık değil mi şu gül gibi canına ?

Hayatta önce kendin için yaşamayı öğreneceksin..Bugün aileler bile bebek sahibi olduklarında ben onlara baktım emek verdim onlarda yaşlanınca bana bakacak deyip ileriyi hesap ediyorsa sen de oturup hesabını yapacaksın arkadaşım..Hayatın için asla boşa yatırım yapma !

Bencil olmayı öğren..Çalışan bir kadınsın sen kolunda altın bileziğindir mesleğin, tayin isteyip gitsen daha iyi olacaktır senin için.

Su an tayin isteyemem. Ama ailemde ikna oldu onun hicbir sey olamayacagina. Gecen konularimda da yazmistim. Bu adam bana en basit bi hastalanmada burasi babanin evi degil burada hastalanamazsin dedi. Aileme de soyledim yarin cocugum olunca beni kapinin onune koyarsa ben ne yaparim dedim :( bu adam beni afedersiniz ama parayla tutugu bir kadin gibi goruyor. Onun her istedigini yapan her an bakimli guzel olan ama hic bir fikri, hic bir dusuncesi olmayan bir kole. Bana diyorki benim dediklerimi sorgusuz kabul edeceksin. Sen nesin ya! Aga misin, zorba misin? :(

Münnevver böyle bir adama geri sakın dönme derim ben öbür seferde dedik ama döndün..Bari bu sefer dinle :)) Kıymet ver kendine..Kapında kul köle olsa yine dönme derim.

Son düzenleme:
3 ay evli kalmışsın inan değmez.
3 yıl evli kalıp, çocugun olsaydı üstüne daha beter olurdu durumun daha mahkum olurdun.
Şimdi işin de varmış. Hayat böyle düşüncesiz insanlarla geçmez, değerli olduğunu hiç bir zaman unutma.
Ve seni değersiz hissettiren insanlarla da bir olma derim.
Bu adam bugün ayaklarına kapansa, birkaç ay sonra yine eskisi gibi olur. Huylu huyundan vazgeçmez.
Bu yüzden hayatını sırf elalem ne der diye zindan etme derim. Daha önünde uzun bir hayat var.
Allah hakkında hayırlısı versin,yardımcın olsun.

Su an icimdeki yara oyle bir kaniyorki:( ailemi karsima alip evlendigim, bana sozler verip, aglayip dil doken adam hatalarinin farkina varmak bir yana hala bana ayni seyleri diretiyor. En cok da aileme uzuluyorum, onlara yasattiklarima :'( ayrica kararan hayallerime, kaybolan umitlerime :( simdi ayakta durmaya calissamda hangi dali tutacagimi bilmiyorum. İlk baslarda olmeyi cok istedim:( ondan ayrildigim icin degil, kendimin ve ailemin dustugu duumlar icin:( ama simdi Allahim bana guc ver onu sevindirme diyorum. Fakat hayatta boyle genc bir yasta boyle yerlere serilmek, yenilmek cok ama cok zor :'( baska anlatacak kimsem de yok:( size yaziyorum yoksa patlayacagim:( onun her telefonunda, her mesajinda aglamaktan, yikilmaktan biktim:(

Hala daha onun kollarına kosacagimi sanıyor :( benim gururumu kişiliğimi yok sayarak :( ama ben artık bu belirsizlikten bıktım:( onun yüzünü ya da sesini duymak istemiyorum :(

Yani geri geleceksin sen benden ayrılamazsın tarzı mı?
Sen çok mu yüz verdin bu adama? Ayrılma konusunda etrafın baskısını umursayacağını biliyorsa ondandır bu rahatlık..
Bak canım bende bi kaç aylık evliyim çok sıkıntılar yaşadım ayrılığın eşiğine kaç kez geldim döndüm
benim sorunlarım daha farklı ama.. Kolay olduğundan demiyorum ne kadar zor bir psikoloji çok iyi anlıyorum
ama bu adamın korkması gerek. Yerinde olsam gider avukata davayı açarım maddi manevi tazminat isterim
beni kaç kez kovdu vs bir bir anlatırım.. bu adam senden bu adımın gelmeyeceğine inanıyor ondan böyle rahat
Aç davayı gör tutuşmayı.. sonrasında belki aklı başına gelir durumlar değişir.
Hakkında hayırlısı olsun. Şu saatten sonra lütfen sadece kendini düşün..

Su an aglayarak yazıyorum ama bıktım artık ne yapacaksa yapsın:( Aileme de diyorum ben onun yanına dönmek istemiyorum :( onlarında bir kararlı bir kararsız tavırları beni iyice bunaltiyor. Kendini benden nefret ettirdi artık bıktım:(

Su an aglayarak yazıyorum ama bıktım artık ne yapacaksa yapsın:( Aileme de diyorum ben onun yanına dönmek istemiyorum :( onlarında bir kararlı bir kararsız tavırları beni iyice bunaltiyor. Kendini benden nefret ettirdi artık bıktım:(
Neden o yapsın?
Bekleme sen yap.. Kararlı, güçlü olduğunu göster ona..Seni seçtim hata ettim şimdi de hayatımdan atıyorum diye göster!
Kimse umrumda değil bu benim hayatım diye düşün çık ailenin haberi olmasın avukatla görüş haklarını ara.. Evde durma
gez,toz. Duymaman gerek. Yaşadım biliyorum Her kafadan bir ses çıkar bu çok kötü ama atacaksın kendini dışarıya
kendini iyi edecek olan sensin bunu unutma.. ağla evet ama dediklerimi de yap ağlamak çözüm değil çünkü

O bana kac kez açacağını soyledi o yuzden bir de onun sorumluluğunu almak istemiyorum :( ama artık gidip acsın istiyorum:( bıktım onun bloflerinden. Psikolojim her şeyim alt üst oldu:( ne olur bana dua edin:(

O bana kac kez açacağını soyledi o yuzden bir de onun sorumluluğunu almak istemiyorum :( ama artık gidip acsın istiyorum:( bıktım onun bloflerinden. Psikolojim her şeyim alt üst oldu:( ne olur bana dua edin:(
Bu tipler ancak konuşur dava falan açmaz canım..
Açacak olan adam bunu defalarca söylemez gider yapar..
Bu süreçte seni yıpratacak,pes ettirecek bunu hedefliyor.
Ona kararlı ve güçlü olduğunu göstermelisin..
İnsanlar neler yaşıyor Allah büyük güç ver Rabbim diyerek çık kendin için bişeyler yap
Hiç yakışmıyor bu zavallı halleri..

Ailem de hala bir seylerin kurtulabilecegini savunuyor :( ama o eve gitmek dusuncesi bile beni öldürüyor:( bir süredir panik atak nobetleri geçirmiyorum. Tekrar başlayacak diye de ayrıca korkuyorum :( cunku kalp carpintim artıyor, elim ayağım çekiliyor ama ben artık Allah im beni kurtar diyorum :( cok yoruldum Cook:(

Ailem de hala bir seylerin kurtulabilecegini savunuyor :( ama o eve gitmek dusuncesi bile beni öldürüyor:( bir süredir panik atak nobetleri geçirmiyorum. Tekrar başlayacak diye de ayrıca korkuyorum :( cunku kalp carpintim artıyor, elim ayağım çekiliyor ama ben artık Allah im beni kurtar diyorum :( cok yoruldum Cook:(
Ailen ya da bi başkasının düşüncesi değil senin düşüncelerin önemli ya şunu bi anla!
Sen neye inanıyorsun bu önemli. Sağlığın mı önemli bu saçmasapan evlilik mi?
Duanı et elbette ama zavallı gibi oturup da ağlama. Kalk çık,gez, düşünme bunları
git psikolojik destek al aynı zamanda bi avukatla görüş.
Ama dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyorsun kurtulmak istiyorum diyerek kurtulamazsın..

Psikolojik destek alıyorum zaten almasam simdi surunuyordum :( ama bıktım artık:( ben bosanicam dıyınce de beni öldürmekle tehdit ediyorlar :'( o yuzden onun vermesini istiyorum :(

Back
X