Durum ne derece bilmiyorum ama evlenmek rasulullahın sünneti, boşanmak ise rabbimin bazı evlilikler için açtığı çıkış kapısıdır. Rabbim yardımcın olsun.
Bende nisanlimdan ayrilali 3 ay oldu anne babasinin lafiyla ayrildi benden dugune 1ay kalmisti. Ve hala o adam icin agliyorum evlenince duzelirdi umuduyla.. Ama boyle seyler duydukca iyiki olmamis diyorum. Bi yandanda deli gibi seviyorum napicam bilmiyorum
Onlarda su zamana kadar destekler hep bana ama hani boşan kızım çek gel diye söylemek istemiyorlar ..ama boyle bisey olduğunda da yanimda olacaklariNi söylüyorlar ...
Onlarda su zamana kadar destekler hep bana ama hani boşan kızım çek gel diye söylemek istemiyorlar ..ama boyle bisey olduğunda da yanimda olacaklariNi söylüyorlar ...
eğer daha fazla yıpranmak istemiyorsanız önce kendinizi düşünüp boşanmalısınız. aileniz arkadanızda... ben olsam değerli ömrümün bir saatini daha bu insanlar için ziyan etmezdim.
Anlaşmazlıkta önce aile büyükleri araya girip uzlaşmaya varılması istenir, olmazsa boşanmanın bir sakıncası yoktur. İnanç açısından korkmanızı gerektirecek birşey yok.
Hem kovuyor falan ne demek yaaaa!!!
Canım benim bence siz ayrılmazsınız eğer iyice bir inatlaşma, gaza gelme olmazsa.
Ama bu boşanma olayını ona yaşatman en azından anlaması için gerekli.
Anlaşmazlıkta önce aile büyükleri araya girip uzlaşmaya varılması istenir, olmazsa boşanmanın bir sakıncası yoktur. İnanç açısından korkmanızı gerektirecek birşey yok.
Hem kovuyor falan ne demek yaaaa!!!
Canım benim bence siz ayrılmazsınız eğer iyice bir inatlaşma, gaza gelme olmazsa.
Ama bu boşanma olayını ona yaşatman en azından anlaması için gerekli.
inşallah rabbim herşeyi yoluna koyar
inançlı birisiniz anladığım kadarıyla ve eşinizin de öyle olduğunu düşünüyorum
ama eşiniz peygamber efendimiz eşine kırgın olduğu zaman eşini evden kovmadığını tam tersine gerekiyorsa kendinin evden gittiğini biliyor mu acaba?
evden kovmak nedir allah aşkına
anladığım kadarıyla eşiniz aile olduğunuzu anlayamamış
bende aynı durumdayım 1 şubatta evlendik eşimle daha bir yıl bile olmadı ama en ufak tartışmada hadi ananın evine diyor. erkekler acaba bunu demekle ne yapmaya çalışıyorlar.
bende aynı durumdayım 1 şubatta evlendik eşimle daha bir yıl bile olmadı ama en ufak tartışmada hadi ananın evine diyor. erkekler acaba bunu demekle ne yapmaya çalışıyorlar.
Bana mecbursun demek istiyorlar. Net. Iste o yuzden kadinlar ekonomik ve sosyal ozgurluge sahip oldugunda boyle ezemiyorlar. O yuzden kendinizi ezdirmeyin, kendi ekmeginizi kendiniz kazanin..
Bana mecbursun demek istiyorlar. Net. Iste o yuzden kadinlar ekonomik ve sosyal ozgurluge sahip oldugunda boyle ezemiyorlar. O yuzden kendinizi ezdirmeyin, kendi ekmeginizi kendiniz kazanin..