• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak :(

Nurrrs

Müslümanım demek başka ,müslümanca yaşamak başka..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
145
404
18
Biliyorum Rabbimin en sevmediği şeylerden boşanmak ama olmuyor sabrettim olmuyor :(

Esim beni hic anlamıyor anlamak istemiyor ..sevdiğini de düşünmüyorum artik ..1.5 senedir sabrettim yalniz rabbim için.ne var ne yoksa ailesi ben önemsizim her kavgada kovuyor beni :KK43:

Esim beni hic anlamıyor anlamak istemiyor ..sevdiğini de düşünmüyorum artik ..1.5 senedir sabrettim yalniz rabbim için.ne var ne yoksa ailesi ben önemsizim her kavgada kovuyor beni :KK43:

Senin tepkin ne oluyor peki?
Bu şartlarda susup ağlamak, eşine isyan etmekten başka ne yaptın?

Kovmak ne yaa. Kimin evinden kimi kovuyo. Illaki ikinizin emegi ile kurulmustur o ev .
Cocuk yoksa bak yoluna bosver ya

Biz evlenmeden önce eşimle kayınbaba almış evi ortak :KK43:

Aynen canim benimde esim varsa yoksa ailesi bende onu terk ettim olmuyorsa zorlsmayacaksin bende 1,5yil sabredin yok olmadı hakkımızda hayirlisi benim çocuk yok bu konudan şanslıyım senin çocuğun varmı yoksa uzulmeye değmez sekerim

Senin tepkin ne oluyor peki?
Bu şartlarda susup ağlamak, eşine isyan etmekten başka ne yaptın?

Her zaman güzelce konuşmaktan yana oldum ..güzelce anlayalim birbirimizi dedim ama hep o hakli

Aynen canim benimde esim varsa yoksa ailesi bende onu terk ettim olmuyorsa zorlsmayacaksin bende 1,5yil sabredin yok olmadı hakkımızda hayirlisi benim çocuk yok bu konudan şanslıyım senin çocuğun varmı yoksa uzulmeye değmez sekerim

Bende çok tükendim artik canım

Ailesiyle ilgili sorun nedir?Daha fazla ayrıntı lazım yorum için..iyice düşünmeden öfkeyle karar verme sonra pişman da olabilirsin.

Nasil kovar yA bir erkek esini?cok merakliysa kendi defolsun gitsin kadini kovmak nedir?

Her zaman güzelce konuşmaktan yana oldum ..güzelce anlayalim birbirimizi dedim ama hep o hakli

Güzelce konuşmaktan anlayacak koca yok sende.

Kovuyor herif bu ne cesaret?

Çalışan kadınsın, neden çekiniyorsun da kovan adama ağzının payını veremiyorsun?

Fırlat kafasına kıyafetlerini, valizi sen defol o çok meraklı olduğun ailene koş diye kıyameti kopar.
İnceldiği yerden kopsun kopacaksa.

Böylesi evlilik değil esirlik, rezillik..

Ailesiyle ilgili sorun nedir?Daha fazla ayrıntı lazım yorum için..iyice düşünmeden öfkeyle karar verme sonra pişman da olabilirsin.

Öfkeyle deil canım ya vallahi. Aksine sakinim şükür Allaha .ailesi bizi hic yalniz bi başımıza başbaşa bırakmıyor.hep onlarda olalım yada onlar bizde olsun istiyorlar.ben artik bunu da dert etmiyorum ama esim kaba davranıyor sen deil ilk ailemin düşüncesi diyor beni ailesine düşman gibi görüyor hep ama anlatamıyorum ona

Hemen bosanmak tabiki olmaz. İki aileden de olmayan, sozunu dinlediginiz sizlerden yasca buyuk birilerini alin yaniniza ve onlari hakem edin. Dertlerinizi ortaya koyup anlatin. Bir care bulunursa devam edersiniz. Tabi bol bol da dua edin.
Rabbim kimsenin yuvasini bozmasin.
Elbet esinin yaptigi cok cirkin. Ama birilerinin onun aklini basina getirmesi lazim...

Güzelce konuşmaktan anlayacak koca yok sende.

Kovuyor herif bu ne cesaret?

Çalışan kadınsın, neden çekiniyorsun da kovan adama ağzının payını veremiyorsun?

Fırlat kafasına kıyafetlerini, valizi sen defol o çok meraklı olduğun ailene koş diye kıyameti kopar.
İnceldiği yerden kopsun kopacaksa.

Böylesi evlilik değil esirlik, rezillik..

Ah ah haklisin canımda

Hemen bosanmak tabiki olmaz. İki aileden de olmayan, sozunu dinlediginiz sizlerden yasca buyuk birilerini alin yaniniza ve onlari hakem edin. Dertlerinizi ortaya koyup anlatin. Bir care bulunursa devam edersiniz. Tabi bol bol da dua edin.
Rabbim kimsenin yuvasini bozmasin.
Elbet esinin yaptigi cok cirkin. Ama birilerinin onun aklini basina getirmesi lazim...

Bunuda yaptı o ama ayni devam yok degisiklik

Eğer ekonomik özgürlugun varsa ailen destekse bosanmak en iyisi cnm vakit kaybetme böyle bi adamla
Bu tip erkekler neden evlenir anlamiyorum..

Back
X