• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak :(

Kaç yılık evlilik?çocuk?Yani yaşadıklqrın zor.Ataerkilliğin dibindeler.

Çocuğunuz yoksa boşanın gerçekten çok kötü bi durum ama. Hergün ölmektense bir gün ölmek daha iyi sanırım. Allah yolunu açık etsin. Dayanacak gibi olmuyor bazen

Çocuğunuz yoksa boşanın gerçekten çok kötü bi durum ama. Hergün ölmektense bir gün ölmek daha iyi sanırım. Allah yolunu açık etsin. Dayanacak gibi olmuyor bazen

Kemiklerim sizli yor

Kendinizi düşünmelisiniz... Ayrıca size değil de ailesinin fikirlerine önem veren bi eş için kendinizi bukadar harap etmeyin.

Sabir sabir dedim bu güne kadar ama olmuyor

Daha çok gençsiniz hayatınızın en güzel zamanları. Olmuyorsa zorlamayacaksınız. Hele ki sizi evinden kovan biri için hayatınızı mahvetmeye değmez. Evlilik terapistine gitmeyi denediniz mi

Daha çok gençsiniz hayatınızın en güzel zamanları. Olmuyorsa zorlamayacaksınız. Hele ki sizi evinden kovan biri için hayatınızı mahvetmeye değmez. Evlilik terapistine gitmeyi denediniz mi

Yok gitmedik . Eşim için eniyi terapist ailesi

Ailesinin size karşı bi zıtlığı var mı peki? Belki eşinizi onlar dolduruyordur

Yaa bazen hemcinslerimi anlayamıyorum bazen.Değmeyecek insanlara neden bu kadar prim verilirki?

Nerede arıza tip var evleniyorsunuz hemen.Bir bak bakalım arıza mı değil mi?

Hele 22 yaş ne demek daha , bu yaşta evlenilirmi allasen ?

Canım ben sevdim Allah rızası için dinimin yarışı diye evlendim ama tek yanlisim nişanlılık sürecini ii degerlendiremem..yoksa cahillik deil

Ailesinin size karşı bi zıtlığı var mı peki? Belki eşinizi onlar dolduruyordur

Eşimin yaninda yokmuş gibi davranıyorlar ama bencil davranıyorlar her zaman beni hic düşünmüyorlar..hep oğulları yönünden dusunuyorlar

Yinede şanlısın zararın neresinden dönersen kardır.Bu hafta ablamın boşanma davası var ve ortada 3 yaşında çoçuk var.

Bence bundan sonra kariyerinize ve ekonomik durumunuzu düzeltmeye bakın.

Ve bundan sonra aşık olduğunuz insana olan aşkınız bittikten sonra bile tüm kusurlarına rağmen sevebiliyorsanız hala devam edin.

Beni öldürmeyen şey , beni güçlendirir. (Friedrich Wilhelm Nietzsche)

Çok zor bi durum bi yanda düzenin bi yanda eşim herseyini paylastigin insan bi yanda hergun yaşanan kavgalar ve hakli olmama rağmen sürekli benim yalvarmam :KK43:

Öfkeyle deil canım ya vallahi. Aksine sakinim şükür Allaha .ailesi bizi hic yalniz bi başımıza başbaşa bırakmıyor.hep onlarda olalım yada onlar bizde olsun istiyorlar.ben artik bunu da dert etmiyorum ama esim kaba davranıyor sen deil ilk ailemin düşüncesi diyor beni ailesine düşman gibi görüyor hep ama anlatamıyorum ona
Neden düşman gibi görüyor? Böyle düşüneceği ne oldu ki? Çocuğun var mı?

Neden düşman gibi görüyor? Böyle düşüneceği ne oldu ki? Çocuğun var mı?

Bi defa büyük bi kavga yaşadık eşimin ailesi de girdi araya. Tabi beni suçlu gördüler hep yada eşime hic seslerini çıkarmadılar eşime.kavga konusuda eşimin ve ailesinin hep birlikte olmak istemeleri ama bende çalışıyorum dinlenmeye ihtiyacım var.anlamadılar beni ve sabredemedim çatladım.

Back
X