Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer ekonomik özgürlugun varsa ailen destekse bosanmak en iyisi cnm vakit kaybetme böyle bi adamla
Bu tip erkekler neden evlenir anlamiyorum..
Kaç yılık evlilik?çocuk?Yani yaşadıklqrın zor.Ataerkilliğin dibindeler.
Çocuğunuz yoksa boşanın gerçekten çok kötü bi durum ama. Hergün ölmektense bir gün ölmek daha iyi sanırım. Allah yolunu açık etsin. Dayanacak gibi olmuyor bazen
Daha çok gençsiniz hayatınızın en güzel zamanları. Olmuyorsa zorlamayacaksınız. Hele ki sizi evinden kovan biri için hayatınızı mahvetmeye değmez. Evlilik terapistine gitmeyi denediniz mi
Yaa bazen hemcinslerimi anlayamıyorum bazen.Değmeyecek insanlara neden bu kadar prim verilirki?
Nerede arıza tip var evleniyorsunuz hemen.Bir bak bakalım arıza mı değil mi?
Hele 22 yaş ne demek daha , bu yaşta evlenilirmi allasen ?
Ailesinin size karşı bi zıtlığı var mı peki? Belki eşinizi onlar dolduruyordur
Neden düşman gibi görüyor? Böyle düşüneceği ne oldu ki? Çocuğun var mı?Öfkeyle deil canım ya vallahi. Aksine sakinim şükür Allaha .ailesi bizi hic yalniz bi başımıza başbaşa bırakmıyor.hep onlarda olalım yada onlar bizde olsun istiyorlar.ben artik bunu da dert etmiyorum ama esim kaba davranıyor sen deil ilk ailemin düşüncesi diyor beni ailesine düşman gibi görüyor hep ama anlatamıyorum ona
Neden düşman gibi görüyor? Böyle düşüneceği ne oldu ki? Çocuğun var mı?