• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak :(

Bi defa büyük bi kavga yaşadık eşimin ailesi de girdi araya. Tabi beni suçlu gördüler hep yada eşime hic seslerini çıkarmadılar eşime.kavga konusuda eşimin ve ailesinin hep birlikte olmak istemeleri ama bende çalışıyorum dinlenmeye ihtiyacım var.anlamadılar beni ve sabredemedim çatladım.
Sende kendimi gördüm resmen arkadaşım. Kaç yıllık evlisin?

Ben de aynı çaresizliğin içinde boşanmaktan başka çare göremedim. Artık eşimi tanıyamıyorum. Ben de onu ailesine verdim :110:

İlk yıllar evlilik zordur .Zaman geçince dahaiyi olur diye düşünğyorum ama bu yaşta boşanmak daha kolay.Daha kolay tekrar evlenirsin..Bilemiyorum sonunakadar bir sabret bakalım.

Sende kendimi gördüm resmen arkadaşım. Kaç yıllık evlisin?

Ben de aynı çaresizliğin içinde boşanmaktan başka çare göremedim. Artık eşimi tanıyamıyorum. Ben de onu ailesine verdim :110:

Gerçekten mi :KK43: peki ne yaptı. Simdi

İlk yıllar evlilik zordur .Zaman geçince dahaiyi olur diye düşünğyorum ama bu yaşta boşanmak daha kolay.Daha kolay tekrar evlenirsin..Bilemiyorum sonunakadar bir sabret bakalım.

İste bu yüzdende sabretmeye calisiyodum aslinda

Gerçekten mi :KK43: peki ne yaptı. Simdi
Ne yapıyor bilmiyorum. Dün bir arkadasımızı aracı yapıp benle konuşmak istemişti. Ayrılmak istemiyomuş ben istiyomuşum. Şimdilik böyle

Ne yapıyor bilmiyorum. Dün bir arkadasımızı aracı yapıp benle konuşmak istemişti. Ayrılmak istemiyomuş ben istiyomuşum. Şimdilik böyle

Ayrı misiniz simdi

:63:

Eklentiler

• 1544949_1610854775849547_8001630605420872245_n.webp
    1544949_1610854775849547_8001630605420872245_n.webp
    36 KB · Görüntüleme: 50
bu hiç iyi bir şey değil. ailesi demiyor mu karın evde sen neden burdasın?

Diyosa bile oğullarını göğe çıkararak beni haksiz göstererek canım. Annesi oğlunu bebeğim gülüm canimmmm diye seviyor hala aslanım koçum diye deil:KK54:

Diyosa bile oğullarını göğe çıkararak beni haksiz göstererek canım. Annesi oğlunu bebeğim gülüm canimmmm diye seviyor hala aslanım koçum diye deil:KK54:
karar senin. evet boşanmak Rabbimizin en sevmediği helal. ama helal. sence hayat bu çocuğu büyütüp seni anlayacak yaşa getirecek kadar uzun mu?

karar senin. evet boşanmak Rabbimizin en sevmediği helal. ama helal. sence hayat bu çocuğu büyütüp seni anlayacak yaşa getirecek kadar uzun mu?

Deil ama düşün ki ayrılırsak çok üzülür diye bile kendimi yiyip bitiriyorum ama bu benim bu kadar yumuşak vicdanlı kalbimi bile görmezden geliyor ailesi icin:KK42:

Deil ama düşün ki ayrılırsak çok üzülür diye bile kendimi yiyip bitiriyorum ama bu benim bu kadar yumuşak vicdanlı kalbimi bile görmezden geliyor ailesi icin:KK42:
bence sen kendim üzülürüm diyemediğimden o çok üzülür diye düşünüyosun :KK20:

Bilemedim kafa karışık benim kardeş:KK48:

Canım ben sevdim Allah rızası için dinimin yarışı diye evlendim ama tek yanlisim nişanlılık sürecini ii degerlendiremem..yoksa cahillik deil

Bende nisanlimdan ayrilali 3 ay oldu anne babasinin lafiyla ayrildi benden dugune 1ay kalmisti. Ve hala o adam icin agliyorum evlenince duzelirdi umuduyla.. Ama boyle seyler duydukca iyiki olmamis diyorum. Bi yandanda deli gibi seviyorum napicam bilmiyorum

Biliyorum Rabbimin en sevmediği şeylerden boşanmak ama olmuyor sabrettim olmuyor :KK43:
Durum ne derece bilmiyorum ama evlenmek rasulullahın sünneti, boşanmak ise rabbimin bazı evlilikler için açtığı çıkış kapısıdır. Rabbim yardımcın olsun.

Back
X