• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmak

Su an anlam veremiye bilirsin ama Su an kendinden daha cok yavrunu dusunmelisin. Her ist vardir bir hayir ama tokadi yedigin anda bu is Burda bitmeliydi bence. Sevgi Boyle degil olamazda.

Siz ne kadar iyi düşünen bir insansınız...
Maalesef eşiniz sizi hak etmemiş...
Sizi dövmesine rağmen çok tepki gösterdim diyorsunuz, tabii ki göstereceksiniz tepkinizi...

Soğuma sebebi o kadar çabuk olmaz, eşinizin özü çıkmış ortaya , normalinde sizi saygısı olmamış üzgünüm...

Mutlu olabileceğinize inanıyor musunuz artık evliliğinize devam etseniz bile ?
Cok tsk ederim.vallah tanisaniz siz de oyle derdiniz,uc yil boyunca bana o kadar iyi oldu ki,kotu animda hep yanimda oldu,her kavgamizda ben hatali olsam da o baristi.ben kendimde hatalar ariyorum bu yuzden.yani insan bu kadar kendini gizletmez ki

Bak yeri gelmişken bir şey söylemek istiyorum.
Bunu bu forumda ve çevremdeki kızlarda çok görüyorum.

"Peşinden koşturmak"
"Ağırdan satmak"

Yapmayın, lütfen. Hani böyle şu kadar koşturdum, böyle süründürdüm falan, sonunda adam "elde ettim beeeh" kıvamına giriyor.
Hani çabalasın yine tabii ki aşk bu, ama artık eşit olmayı, birbirimizi satmanın, koşturmanın bir aşk göstergesi olmadığını öğrenmeliyiz bence.

Çocuğunuz için yapabileceğiniz herşeyi yapmışsınız. Boşanın demem ben kolay kolay ama bu saatten sonra barışmanız zaten yapılanların dozajının kat kat artması demek..
Bence ezikanneyle babasının yanında büyüyen çocuktansa, dimdik duran hayatımı ona adayan anneyle yaşayan çocuk daha hayırlı ve mutlu olur..
Cok korkuyorum onun babasiz kalacagi icin kotu bir hayat gecirecegini dusunuyorum

"Peşinden koşturmak"
"Ağırdan satmak"

Yapmayın, lütfen. Hani böyle şu kadar koşturdum, böyle süründürdüm falan, sonunda adam "elde ettim beeeh" kıvamına giriyor.
Hani çabalasın yine tabii ki aşk bu, ama artık eşit olmayı, birbirimizi satmanın, koşturmanın bir aşk göstergesi olmadığını öğrenmeliyiz bence.

KATILIYORUM.

Oyle olur dimi?duzelirim dimi?bu gunler gececekmi kizlar?yasayan benim durumumda olan varmi
Olmaz olur mu canım 16 yıllık evliliğimi bitirdim..7 -8 yıl oldu bir kızım bir oğlum var....

Mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz...
Emin olun her şey geçiyor , zamanla yaranız kabuk bağlayacak ..
Kendinizle gurur duyacaksınız ilerde , sizi hak etmeyenle devam etmediğiniz için...

"Peşinden koşturmak"
"Ağırdan satmak"

Ben onu istemiyordum o yuzden oyle dedim,o benden vazgecmedi,en sonunda ben de beni seviyor dedim ve ona sans verdim

Cok tsk ederim.vallah tanisaniz siz de oyle derdiniz,uc yil boyunca bana o kadar iyi oldu ki,kotu animda hep yanimda oldu,her kavgamizda ben hatali olsam da o baristi.ben kendimde hatalar ariyorum bu yuzden.yani insan bu kadar kendini gizletmez ki
Gizletmesede değişebiliyor insanlar , bir cümle yetiyor düşman olmak için...

Olmaz olur mu canım 16 yıllık evliliğimi bitirdim..7 -8 yıl oldu bir kızım bir oğlum var....

Mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz...
Emin olun her şey geçiyor , zamanla yaranız kabuk bağlayacak ..
Kendinizle gurur duyacaksınız ilerde , sizi hak etmeyenle devam etmediğiniz için...
Insallah oyle olur.dua ediyorum biran once bu yaram kapansin artik gulmek istiyorum artik mutlu olmak istiyorum.iki aydi hamile halimle neler yasadim.kac yasindasiz acaba?

Ben onu istemiyordum o yuzden oyle dedim,o benden vazgecmedi,en sonunda ben de beni seviyor dedim ve ona sans verdim

sizi suçlamıyorum
yeri gelmişken ve yine bu kelimeleri görünce söylemek istedim, size değildi direkt yani
iki teorim var ya herifler kendi ezikliklerini kompanze etmek için böyle hayvanlaşıyorlar elde ettiklerini düşününce
ya da ulaşmak isteyip ulaşamadıkça hırslanıp, en sonunda bu muydu moduna giriyorlar
bilmiyorum iki ihtimalde de hoş değil

o yüzden bırakın yarı yarıya paylaştığınız güzel bir aşk olsun, herkes çabalasın, hayatı paylaşsın

paylaşmıyorsa da defolup gitsin eşiniz gibi En Büyük KK

sizi suçlamıyorum
yeri gelmişken ve yine bu kelimeleri görünce söylemek istedim, size değildi direkt yani
iki teorim var ya herifler kendi ezikliklerini kompanze etmek için böyle hayvanlaşıyorlar elde ettiklerini düşününce
ya da ulaşmak isteyip ulaşamadıkça hırslanıp, en sonunda bu muydu moduna giriyorlar
bilmiyorum iki ihtimalde de hoş değil

o yüzden bırakın yarı yarıya paylaştığınız güzel bir aşk olsun, herkes çabalasın, hayatı paylaşsın

paylaşmıyorsa da defolup gitsin eşiniz gibi En Büyük KK
Anliyorum canim

Back
X