Selamlar.artik ne yaptigimk ben de bilmiyorum,o kadar kotuyum ki burda konusub rahatlamak istiyorum.ben evleneli 6aydi.esimle severek evlendik.pesimden 4sene kostu,en son evet cevabini aldi.uc yil da sevgili olduk,her zaman benim nazimi cekti,beni cok sevdigini her hareketinde hiss etdirdi.evlendik bir seyler oldu,daha 9gunluk evliyken ben uyurken benden havlu isteyince ben de yerini bilmiyorum dediyim icin bana tokat atdi.cok fazla kavga etmeye basladik.ben korunmuyordum cunki doktor bana cocugumun zor olacagini soylemisti,ilk ayda hamile kaldim

bir kere annem bizle kalirsa nasil olur sordugunda ben istemiyorum dediyim icin annesine bunu haber etdi annesi annemin ustune geldi kizin soyle boyle demis diye,ben biraz sert cikis yaptim bosanmak istiyorum falan dedim,annesiyle teyzesi biz de istoyoruz zaten dedi ve gittiler,uzerine on gun sonra cehizimi geri getirdiler,neyse ben kocama msj yazdim gel yuz yuze konusalim dedim konustuk baristik.ama kavgalarimiz bitmek bilmedi,on gun sonra yene bana tokat atti yine baristim,en son kardesim nisanlisiyla bize gelince gelmesin istemiyorum dedi ben de evi terk ettim.on gun falan konusmadik ben bunun son gunler fazla telefonla oynamasindan kuskulanmisdim fbde sahte profille yazdim bana cevab yazdi bulusma falan istedi.ben de ona kendi ismimle yazib artik ayrila biliriz dedim,bana cevab bile yazmadi.tam iki ay oldu ne aradi ne sordu,bugun de beni whatsapda engellemis.bana cok agir geliyor nasil olur bir insan cocugunu bile dusunmez,neden bu kadar severken bu kadar cabuk vazgece bildin benden?