• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmak

Öyle babayla daha kötü bi hayatı olur. Düşününsene sürekli tokat atan bir baba, seni boşatıcam diyen babaanne.
İyi düşünün ve öyle yaşayanlardan hayatlarını dinleyin bence..
Iste ben bana ilk tokatindan sonra cok fazla kavga ettim annesi hep yalvardi barisin diye en sonda biz de istemiyoruz dedi

Dogru ben zaten oyle olucaksa hic barisalim demem,ama iyi yanlari cok fazlaydi, her zamanki hali degil ki bu yaptiklari

Tabiki sen daha iyi bilirsin ben esini tanimiyorum ama ben sana sunu diyebilirim bende evliyim birak elini kaldirmasini esimin bana karsi sesini bile yükselttigini hatirlamam. Öyle olmasida Gerek bence..

Onceki kavgamizda annesi bize cehizimi getirince cocugu aldirin aldirmasan da oglum istemiyor o cocugu babalik yapmicak dedi,biz konusunca esime sordum ben oyle bir sey demedim,babalik yapicam ayrilsak da dedi
Eskileri düşünüp aşkınızla üzülüyorsunuz ama bebiş bi gelsin artık en büyük aşkınız o olacak unutacaksınız. Az kalmış zaten az daha sabır:KK46:

Zaten nerde çok iyi olan , sınırsızca naz kapris çeken adamlar var en önce bunlar su koyuveriyor.

Peşimden yıllarca koşan Adama sonradan kalbim Kaysa bile ( baştan kaymadıysa kaymaz ama )

Bir şans vermek istemem .

Rahata alışınca o eziklik üstlerinden gidince egoları tavan yapıyor hele seninki bir de şiddete meyilli .. En kötüsüne çatmışsın.

Geçmiş olsun

Zaten nerde çok iyi olan , sınırsızca naz kapris çeken adamlar var en önce bunlar su koyuveriyor.

Peşimden yıllarca koşan Adama sonradan kalbim Kaysa bile ( baştan kaymadıysa kaymaz ama )

Bir şans vermek istemem .

Rahata alışınca o eziklik üstlerinden gidince egoları tavan yapıyor hele seninki bir de şiddete meyilli .. En kötüsüne çatmışsın.

Geçmiş olsun
Ben de sans vermek istemiyordum da kardeslerim aklimi celdi,seni soyle seviyor falan,yaptim bir hata,bedelini cok agir oduyorum

26 yasindayim ben de.ne kadar sure sonra kendiniz iyi hiss etdiniz?

Bizimki biraz farklıydı canım,eski eşim Subay yani askerdi , sıkça uzun süren görevlere giderdi ,yılda bir izne gelebilirdi...
Zaten ayrıda olduğumuz için hiç zorlanmadım , tabi yaşanmışlıklar giden onca yıllarıma çok üzüldüm, boşanma kararını ben vermeme rağmen...
Çok yoğun çalışıyordum e birde 2çocuk çabuk atlattım canım..
Sizinde bebeğiniz gelecek onunla ilgilenirken her şey daha kolay olur...

Cnmm yasadiklarina uzuldum gercekten :KK19:
Tusa hazirlaniyormussun gayret et meslegini al eline bebegini babasizda buyutebilirsin sana bole davranan es olamayan inan bana babada olamaz sen en iyi anne olacaksin kendini salma sakin gecicek bu gunler :KK55:
Rabbim yar ve yardimcin olsunn

Bizimki biraz farklıydı canım,eski eşim Subay yani askerdi , sıkça uzun süren görevlere giderdi ,yılda bir izne gelebilirdi...
Zaten ayrıda olduğumuz için hiç zorlanmadım , tabi yaşanmışlıklar giden onca yıllarıma çok üzüldüm, boşanma kararını ben vermeme rağmen...
Çok yoğun çalışıyordum e birde 2çocuk çabuk atlattım canım..
Sizinde bebeğiniz gelecek onunla ilgilenirken her şey daha kolay olur...
Insallah canim.cok istiyorum artik unutmayi eski gunlerime donmeyi,canim cok aciyor,bu aci gecsin artik,bebege de ne kadar zarar vermisimdir

Cnmm yasadiklarina uzuldum gercekten :KK19:
Tusa hazirlaniyormussun gayret et meslegini al eline bebegini babasizda buyutebilirsin sana bole davranan es olamayan inan bana babada olamaz sen en iyi anne olacaksin kendini salma sakin gecicek bu gunler :KK55:
Rabbim yar ve yardimcin olsunn
Cok sagol canim.martda insallah bebek geliyor,nisanda da tusa giricem insallah kazanirim bugunleri cabucak atlatirim

Selamlar.artik ne yaptigimk ben de bilmiyorum,o kadar kotuyum ki burda konusub rahatlamak istiyorum.ben evleneli 6aydi.esimle severek evlendik.pesimden 4sene kostu,en son evet cevabini aldi.uc yil da sevgili olduk,her zaman benim nazimi cekti,beni cok sevdigini her hareketinde hiss etdirdi.evlendik bir seyler oldu,daha 9gunluk evliyken ben uyurken benden havlu isteyince ben de yerini bilmiyorum dediyim icin bana tokat atdi.cok fazla kavga etmeye basladik.ben korunmuyordum cunki doktor bana cocugumun zor olacagini soylemisti,ilk ayda hamile kaldim:KK43: bir kere annem bizle kalirsa nasil olur sordugunda ben istemiyorum dediyim icin annesine bunu haber etdi annesi annemin ustune geldi kizin soyle boyle demis diye,ben biraz sert cikis yaptim bosanmak istiyorum falan dedim,annesiyle teyzesi biz de istoyoruz zaten dedi ve gittiler,uzerine on gun sonra cehizimi geri getirdiler,neyse ben kocama msj yazdim gel yuz yuze konusalim dedim konustuk baristik.ama kavgalarimiz bitmek bilmedi,on gun sonra yene bana tokat atti yine baristim,en son kardesim nisanlisiyla bize gelince gelmesin istemiyorum dedi ben de evi terk ettim.on gun falan konusmadik ben bunun son gunler fazla telefonla oynamasindan kuskulanmisdim fbde sahte profille yazdim bana cevab yazdi bulusma falan istedi.ben de ona kendi ismimle yazib artik ayrila biliriz dedim,bana cevab bile yazmadi.tam iki ay oldu ne aradi ne sordu,bugun de beni whatsapda engellemis.bana cok agir geliyor nasil olur bir insan cocugunu bile dusunmez,neden bu kadar severken bu kadar cabuk vazgece bildin benden?
Çok ağır bir durum allah yardımcınız olsun

Şimdi bişey sorucam nacizene
Siz de doktorsunuz başka bi doktor size çocuğunuz olmaz dedi diye korunmadiniz ve bingooo bebek oldu enteresan. .
Her doktora inanilmayacagini bilmiyor musunuz acaba ki sizde bi doktorunuz

Ve yazdiginiz kelimeler mesela bizim Türk oğlu Türklerin Türkçeyi yuvarladigi gibi aynı. . Hiç yabancı gibi gelmediniz ama neyse

Bide elinizde kapı gibi mesleginiz varya hani
Sizi aldatan ve dayak atan bi es için nasıl kolay vazgeçti diye sorabiliyorsunuz buda ilginç

Ben doktor olacam maddi durumum nirvanaya ulaşacak bide oturup o kocayimi dusunucem yok yaa daha neler

Sanki bana biraz çaresiz gibi geldiniz yani dedim ya her doktora inanilmaz diye

Şimdi bişey sorucam nacizene
Siz de doktorsunuz başka bi doktor size çocuğunuz olmaz dedi diye korunmadiniz ve bingooo bebek oldu enteresan. .
Her doktora inanilmayacagini bilmiyor musunuz acaba ki sizde bi doktorunuz

Ve yazdiginiz kelimeler mesela bizim Türk oğlu Türklerin Türkçeyi yuvarladigi gibi aynı. . Hiç yabancı gibi gelmediniz ama neyse

Bide elinizde kapı gibi mesleginiz varya hani
Sizi aldatan ve dayak atan bi es için nasıl kolay vazgeçti diye sorabiliyorsunuz buda ilginç

Ben doktor olacam maddi durumum nirvanaya ulaşacak bide oturup o kocayimi dusunucem yok yaa daha neler

Sanki bana biraz çaresiz gibi geldiniz yani dedim ya her doktora inanilmaz diye
Oncelikle bana doktor pcos dedi ben de zaten hamile kalmam zor o yuzden ilk ay hamile kalmam dedim korunmadim,gelecek aydan korunacaktim.sora ben henuz doktor olarak calismiyorum,calissam da bizde Azerbaycanda Turkiyedeki gibi cok para kazanilmiyor doktorlukdan,ben de bu yuzde TUSa hazirlaniyorum zaten.ha bir de doktor olunca insan yasanmislari kolay unutur diye bir kuralmi var acaba?ben cocugumun gelecegini dusunuyorum hem

Oncelikle bana doktor pcos dedi ben de zaten hamile kalmam zor o yuzden ilk ay hamile kalmam dedim korunmadim,gelecek aydan korunacaktim.sora ben henuz doktor olarak calismiyorum,calissam da bizde Azerbaycanda Turkiyedeki gibi cok para kazanilmiyor doktorlukdan,ben de bu yuzde TUSa hazirlaniyorum zaten.ha bir de doktor olunca insan yasanmislari kolay unutur diye bir kuralmi var acaba?ben cocugumun gelecegini dusunuyorum hem

Yok yasanmisliklar kolay umutulmazda böyle bi koca unutulur mesela. Doktor olarak calismiyorsunuz da sonuçta egitimini aldınız. . Neden pco var dendiğinde başka bir doktora daha gitmediniz ben onu soruyorum. Demek ki pco yokmuş bakın hemde ilk ay hamile kalmissiniz. Ben burda pcolu arkadaslari bazen okuyorum da hamile kalmak o kadar kolay olmuyor diye biliyorum. Cocugunuz içinde uzulmeyin bence öyle bi babayla buyumesindense ayrilmaniz daha iyi olmamış mi ?

Back
X