- 28 Eylül 2015
- 418
- 724
- 18
- 43
- Konu Sahibi Doktor_nilay
Su akar yolunu bulur. ..daha fazla düşünüp cocuguna bu negatifligi geçirme. .birak icerde rahat yaşasın. ..sonra sorunlu bebek oluyorlar. ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oncelikle bana doktor pcos dedi ben de zaten hamile kalmam zor o yuzden ilk ay hamile kalmam dedim korunmadim,gelecek aydan korunacaktim.sora ben henuz doktor olarak calismiyorum,calissam da bizde Azerbaycanda Turkiyedeki gibi cok para kazanilmiyor doktorlukdan,ben de bu yuzde TUSa hazirlaniyorum zaten.ha bir de doktor olunca insan yasanmislari kolay unutur diye bir kuralmi var acaba?ben cocugumun gelecegini dusunuyorum hem
Canim gitmemis olurmuyum tabii ki gitdim.o kadar cok uzulmustum ki cocugum olmaya bilir diye,o yuzden biraz da ilk ayda hamile kalinca sevinmistim bile.unutmak icin inan bana elimden gelen her seyi yapiyorum,bir gun iyi ki de ayriliyorim diyorum,bir gun de keskeler.insan kendini duygularini kontrol edemiyor malesef.insallah benim ve cocugum icin hayirlisi buymusYok yasanmisliklar kolay umutulmazda böyle bi koca unutulur mesela. Doktor olarak calismiyorsunuz da sonuçta egitimini aldınız. . Neden pco var dendiğinde başka bir doktora daha gitmediniz ben onu soruyorum. Demek ki pco yokmuş bakın hemde ilk ay hamile kalmissiniz. Ben burda pcolu arkadaslari bazen okuyorum da hamile kalmak o kadar kolay olmuyor diye biliyorum. Cocugunuz içinde uzulmeyin bence öyle bi babayla buyumesindense ayrilmaniz daha iyi olmamış mi ?
Calisiyorum canim dusunmemek icinSu akar yolunu bulur. ..daha fazla düşünüp cocuguna bu negatifligi geçirme. .birak icerde rahat yaşasın. ..sonra sorunlu bebek oluyorlar. ..
Ben kendimde hata buluyorum ama,ben ona hic ilgi gostermedim,her kavgamizda ayrilalim dedim,bende hatalar var diye ben boyle dusunuyorum amaSıze her fırsatta vuran aldatan bır adama hedıye olur cocuk kıymet bılmemıs kac kere şans vermıssınız oyle bır adamla cocuk buyutmek zaten ne kadar saglıklı sevse sıze vurmaz sevse sızı aldatmaz herkez bır garıp kocam ıyı ama sıkıcı bosuycam dıyolar kocam dovuyor ama sevıyorum dunya tersmı donuyor
Ben kendimde hata buluyorum ama,ben ona hic ilgi gostermedim,her kavgamizda ayrilalim dedim,bende hatalar var diye ben boyle dusunuyorum ama![]()
Bilmiyorum iste her sey bu kadar guzelken birden boyle deyismesi,ben de kendimi suclamadan duramiyorum,annesine fazla tepki verdim diye oyle oldumu dusunuyorum,ne hatam olduysa bu kadar seven birden boyle deyisti.Sen once kendıne deger ver havlu yernı bılmıyorum dıye tokat yemıssın ayrılalım demenın karsılıgı tokatmı konusmayı bılmıyor demekkı annesı teyzesı demıssın bellıkı bu evlılıkten yarar yok kendını suclama cunku kımse dayak haketmez gelıp konusabılır ılgısız oldugunu soyleye bılır tokat atmayı bılıyoda ınsan gıbı konusmayımı beceremıyor burda sanmam kocan haklı koş pesınden demez kımse bugun tokat yarın dayak atar bunları dusun
Bu bazilari icin sukur sebebisiniz esim dha bir fiske vurmadi vurmakta istemem dyo seytan el kaldirtmasin esime insallah size gelince cok uzuldum gercekten o yavru ve szin icin babasi acimasiz oldugu icin gercekten allah yardimciniz olsun bebekle ortada kalmak ktu gercekten ama aldirmakta ktu bebegi ve bnde esimle evlnmeden birlkte olnca hamile kaldim ama esim bna cok sukur sahip cikti dogum yaptim 4 bucuk ay once oglum oldu cok sukur ve seviyorz birbrmzi demem oki sahip cikmadiysa insanliktan nasibini alamamistir o bol bol dua edin yavrunuz icin allah islah etsin esinizide szin bi sucunuz yok esinizin kabaligi tamamenSelamlar.artik ne yaptigimk ben de bilmiyorum,o kadar kotuyum ki burda konusub rahatlamak istiyorum.ben evleneli 6aydi.esimle severek evlendik.pesimden 4sene kostu,en son evet cevabini aldi.uc yil da sevgili olduk,her zaman benim nazimi cekti,beni cok sevdigini her hareketinde hiss etdirdi.evlendik bir seyler oldu,daha 9gunluk evliyken ben uyurken benden havlu isteyince ben de yerini bilmiyorum dediyim icin bana tokat atdi.cok fazla kavga etmeye basladik.ben korunmuyordum cunki doktor bana cocugumun zor olacagini soylemisti,ilk ayda hamile kaldimbir kere annem bizle kalirsa nasil olur sordugunda ben istemiyorum dediyim icin annesine bunu haber etdi annesi annemin ustune geldi kizin soyle boyle demis diye,ben biraz sert cikis yaptim bosanmak istiyorum falan dedim,annesiyle teyzesi biz de istoyoruz zaten dedi ve gittiler,uzerine on gun sonra cehizimi geri getirdiler,neyse ben kocama msj yazdim gel yuz yuze konusalim dedim konustuk baristik.ama kavgalarimiz bitmek bilmedi,on gun sonra yene bana tokat atti yine baristim,en son kardesim nisanlisiyla bize gelince gelmesin istemiyorum dedi ben de evi terk ettim.on gun falan konusmadik ben bunun son gunler fazla telefonla oynamasindan kuskulanmisdim fbde sahte profille yazdim bana cevab yazdi bulusma falan istedi.ben de ona kendi ismimle yazib artik ayrila biliriz dedim,bana cevab bile yazmadi.tam iki ay oldu ne aradi ne sordu,bugun de beni whatsapda engellemis.bana cok agir geliyor nasil olur bir insan cocugunu bile dusunmez,neden bu kadar severken bu kadar cabuk vazgece bildin benden?
Tabi annelere sitem etkiler kocalari cunku snn esin kendi annene sitem etse sende kzardin ama tokat atmasi gerekmez yani bahane bunlar hepBilmiyorum iste her sey bu kadar guzelken birden boyle deyismesi,ben de kendimi suclamadan duramiyorum,annesine fazla tepki verdim diye oyle oldumu dusunuyorum,ne hatam olduysa bu kadar seven birden boyle deyisti.
Anliyorum canim.hayirlisi artik.dua ediyorumTabi annelere sitem etkiler kocalari cunku snn esin kendi annene sitem etse sende kzardin ama tokat atmasi gerekmez yani bahane bunlar hep