Bosanmak

Boşanma için avukat arıyorsanız bulunduğunuz ilde bir avukat bulup yüz yüze görüşmeniz daha faydalı olur.

Burdan kimse sizin davanızı alamaz.
Sadece danışmak istiyorsanızda bulunduğun ilde yüz yüze her şeyi konuşarak anlatmak daha yararlı

X Xsedaxx bir avukat sana ulaşır mı bilmem ama yüz yüze bir avukat bulup görüşmen daha sağlıklı olur.burdan iyisi de gelir karşına kötüsü de.

Şunu anlayamıyorum millet olarak doktorda avukatta olsa bir sorun varsa ayak üstü anlatıp şıp diye anlamasını ve ücret talep etmemesini istiyoruz.Tabiri caizse beleşe gelsin modundayız.

Ama işimiz cidden düşünce sorunu çözsün diye özel hastaneye paralar dökmeyi biliyoruz.
avukata gelince danışma ücreti fazla geliyor sanki o avukatın ailesi,yaşam standardı masrafı yok.Senin için aylarca koşturmayacak sanki.

Konu sahibi sana yönelik demiyorum geçen gün büroma gelip hem yarımsaat kurtar beni avukat deyip hemde danışma ücretinde pazarlık yapmaya çalışan adamı hatırladım.:kızgın:
Ama hoş değil tabi ilanla avukat arar gibi davranmak.

Şunu anlayamıyorum millet olarak doktorda avukatta olsa bir sorun varsa ayak üstü anlatıp şıp diye anlamasını ve ücret talep etmemesini istiyoruz.Tabiri caizse beleşe gelsin modundayız.

Ama işimiz cidden düşünce sorunu çözsün diye özel hastaneye paralar dökmeyi biliyoruz.
avukata gelince danışma ücreti fazla geliyor sanki o avukatın ailesi,yaşam standardı masrafı yok.Senin için aylarca koşturmayacak sanki.

Konu sahibi sana yönelik demiyorum geçen gün büroma gelip hem yarımsaat kurtar beni avukat deyip hemde danışma ücretinde pazarlık yapmaya çalışan adamı hatırladım.:kızgın:
Ama hoş değil tabi ilanla avukat arar gibi davranmak.
konu sahibine ulaşacak mısın peki ?

konu sahibine ulaşacak mısın peki ?

Ben bazen burada sıkıntısı olana aynı şehirdeysek yüz yüze görüşüyorum burdan da yönlendirdiği oluyor.
Boşanma davası almıyorum ben ağır cezayla ilgileniyorum. Yani ulaşmayacağım anca Ankaradaysa bir iki tavsiye edebileceğim arkadaşım olur

Boşanma davasına baksamda ya birilerine yönlendirmeye çalışır ya da yüz yüze dinlerdim.Yazışarak dava alınmaz.

Back
X